Brajt!!!!!!!!!!! tragedia!!!!!!!! zastanów sie co TY wogóle robisz???? ???autobusem fane wiesc? i jeszcze sam??????;/;/;/
Wiadomość zmieniona (21-03-04 18:27)
-
-
złych wiadomości ciąg dalszy..
Ehh pomyślcie teraz mecz idzie w telewizji ktoś od nas ogląda,albo zdjęcia i nagle do góry kołami nasza akademicka flaga :( :( :( ciekawe kiedy ją spalą :(:(
dulgo nie poczekasz. a to co sie dzieje to parodia niewiem czy to prawda czy nie ale chłop podobno stal i nic niezrobil jak mu zabierali flage jezeli sie myle przepraszam
brajt ty debilu
nawet nie licze ze sie Brajt wpisze..... i wytlumaczy bo tu wytlumaczenia nie ma;/
maja za swoje wstyd mi za nich
nie naskakujcie od razu na Brajta-niech sie wypowie jak bylo podobnie jak zrobil to RobertBP
chyba nerwy w tym przypadku sa wytlumaczalne stracic taka flage. no comment
RobertBp tesh nie za bardzo miał sie czym wytlumaczyc;/
psy merdaja ogonem i skacza z radosci.
Nie chce wrzucac kamyczkow do Waszego ogrodka, ale jak widac co wiernosc to wiernosc, choc na szyji szal pasiasty w mysli dalej wsciekly pies
Tylko_Pasy-tez jestem wkur...... o strate tej flagi ale zamiast osadzac faceta poczekajmy co powie-kamien rzucic jest latwo a nie wiadomo jak bylo.
Dajcie chłopakowi spokój, pytanie brzmi jak go namierzyli????
Veterans powtazam jeszcze raz ze chyba jasne ze jestesmy zli tracic taka flage w tak frajerski sposob. A wierny Cracovii bede do konca bo i nie wasza wisla straci jeszcze nie jedna flage.
Veterans !!!!!
Ponoć ten co go dojechał też był kiedyś pasiakiem ale widać coś mu się zmieniło i został psiakiem :/
wiecie co wam powiem czas zakonczyl lamety i skopac wislackie dupy.
Moge dodać że ta flaga była tam 1 raz.
A reszta fan nie jest wożona wogóle po mieście. Ale jak się orientujecie byly pewne zmiany na stadionie i to wymusiło pewne rzeczy nagle w zimie !
A dezyji o sposobie przeowżenia ja nie moge nawet zrozumieć a co dopiero wyjaśnić...
cytat z kibice.pl "..Na koniec dziękujemy naszym byłym kolegom, którzy sie "przeprowadzili" "
Tak to jest jak się przyjmuje w swoje szeregi przerzutów ( czytaj cu.... bez honoru ) . Taki frajer jak raz zdradził ( nieważne kogo) to może zdradzić jeszcze raz ! W.y.j.e.b.a.ć. przerzutów z naszych szeregów !
Napisalem ze lamety czas zakaczyc bo psy ciesza sie bardziej widzac to!!!
stalo sie co stalo frajerska akcja ale czas o tym zapomniec a psie ryje jeszcze mocniej to odczuja.
Ja pier.....!! Szkoda słów:(( Już chyba lepiej, żeby bojówkarze wozili flagi, a nie Opravcy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)