Witam. Jestem tu nowy. Interesuje się kolekcjonerstwem pamiątek piłkarskich. Zbieram szczególnie bilety. Mqam do was prośbę: Jeśli macie jakieś bilety Cracovii podwójne lub nie zbieracie to chciałbym byście mi je podesłali. Z góry wam dziękuję i pozdro.
Moj adres:
Łukasz Korpacz
Ciepła 21d/11
15-472 Białystok
Wiadomość zmieniona (14-03-04 10:13)
-
-
!!!PILNE!!!
fanclub Cracovii w Białystoku :P
Brawo kolego .
Może nawet wyśle Ci kilka biletów w paczce "za pobraniem" oczywiście.
Hmm za pobraniem mówisz?? Mi raczej chodziło o bilety free....
To sobie przyjedź Kolekcjonerku do Krakowa to będziesz miał bilet bo przecież mecz Craxa-Jaga jest tuż tuż...
ja Ci prześle kilka biletów z zeszlej rundy przez sympatię dla kilku biaslostoczczan (pozdrowienia dla ul. Palmowej)...
W klubie można kupić bilety z wszystkich meczów II ligi za 0.10 gr
Dzięki Ci bardzo. Na Palmowej to mój brat mieszka :P
oraz (mieszkal) jeden z moich najlepszych przyjaciol i chrzestny mojej córki...
4 dni później
Craco-jeden bilet w klubie można za 10 gr??
Jeden bilet = 10 gr.?? czemu ja o tym nie wiem:]
Program też 10 gr (oczywiście jeden)
http://mail2.kim.net.pl/~wislakrk/viewtopic.php?t=15987
buhahahaha - fan klub Cracovii w Bialymstoku, taki sam fan klub jak i kibic Jagi :))))))))))
Wiadomość zmieniona (19-03-04 17:57)
Man Without a Gun dzięki Ci za bilety. Teraz moja kolekcja już się wzbogaciła o bilety Cracovii. Pozdrowinuia z Białegostoku.
no problem...pozdrowienia
35 dni później
Man Without a Gun a masz moze bilet z meczu Jaga-Cracovia? Bardzo mi na nim zależy.
owszem, ale ponieważ na nim jestem razem z ludźmi z którymi bylem na tym meczu (choć maciupeńcy jesteśmy naturlich) to trudno mi będzie się z nim rozstać...jak wejdę w posiadanie drugiego to będę pamiętal o Twojej sprawie...
Ok dzięki
a szalik chcesz?
Jaki szalik??
jagieloni, i jest jeszcze bluza, wszystko wisi na plocie na meczu :)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)