za 3 tys, co Wy na to? i co robili szefowie Comarchu na gali Wisły?
Wiadomość zmieniona (09-03-04 22:59)
-
-
Komarch kupił koszulkę Wisły
kupili ją żeby spalić na we wrocławiu proste:) a tak pozatym to przykre:(
Wierny a nie czasem "Koma"?
ehh
Naszym sponsorem jest ComArch!
Wierny psie a nie masz przypadkiem swojego forum >>??
brawo dla Wiernego... a ktoś z Krakowi też tam był ?
no comments... no chyba żeby dodać do jednego z poprzedników - niech wisi do gory nogami:):):) a jezeli już - to TYLKO NA DOBRY CEL DZIECIAKÓW Z BIDULA
a pozatym - prosiłem, błagałem - wprowadzić zakaz zakładania tematów przez naszych gości, ktorymi opiekować powinno sie TOnZ
Wiadomość zmieniona (09-03-04 23:25)
Nie muszę znać nazwy waszego sponsora, tylko odpowiedzcie na pytanie bo na 5 ospowiedzi jeden sesnownie odpowiedział
hehe ale by było jajo jakby na derbach tą koszulke prof. Filipiak spalił ;D
To odpowiem Wiernemu sensownie: będzie miał Profesor dość drogą wycieraczkę do butów.
Do Dementora: czy ty tak naprawdę uważasz że ktoś mógłby wydać 3tys na wycieraczkę zamiast kupić w sklepie za 60 zł? no i druga koszulka poszła za 23 tys
I czy myślicie że profesor jest na tyle upośledzony żeby palił barwy innych klubów na meczu?
No właśnie nie sądzę... i dlatego wstrzymam się do oficjalnego potwierdzenia tego faktu... na razie uważam je za kaczkę...
Dobranoc
Mi sie wydawało, że Federowicz z Krząstką powiedzieli Koma
Koma, Koma na miłość Boską!!! Nie Com-Arch (pozdro dla kumatych;)
Jak to się mówi - Wierny kumaty jesteś:).
buhahahahahahhahahahaha
Wiadomość zmieniona (10-03-04 00:24)
ups
Wiadomość zmieniona (10-03-04 00:02)
buuueeehhhhhhheeeeeeeehhhhhhhaaaaaaaaa.......
sie można przed snem robawić... :):):):)
a więc... KACZKA !!!
To co nie będzie palenia?
A tak całkowicie poważnie to - buahahahahahahahahahahahahahaha !!!
Je pierdziele.
:))
Wiadomość zmieniona (10-03-04 10:06)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)