PAP, MD /2004-03-01 11:05:00
Nazwał syna Wersja 2.0
Świeżo upieczony amerykański ojciec doszedł do wniosku, że nazywanie syna "Junior" to przeżytek. Nazwał go więc "2.0", czyli "Wersja 2.0". Jon Blake Cusack i jego żona nazwali syna "Jon Blake Cusack 2.0", czyli po prostu "Jon Blake Cusack Wersja 2.0"
Chłopiec urodził się w Holland Community Hospital. "Chciałem, żeby brzmiało to jakoś inaczej niż tylko »Jon Blake«" - powiedział szczęśliwy ojciec gazecie "Holland Sentinel".
Mężczyzna dodał także, że wpadł na taki pomysł kilka miesięcy temu i od tamtego czasu przekonywał żonę. Pani Cusack nie ma aż takiego zamiłowania do techniki i nie była zbyt zachwycona pomysłem męża: "Pozwoliłam jednak Jonowi to zrobić".
Syn mu moze na grobie napisze "Game over" ;)
No chyba,ze zachoruje to bedzie "error" ;)
-
-
Nazwał syna Wersja 2.0
módlcie sie o zdrowie - o rozum już za późno....
moi znajomi dali córce (a raczej wnuczce) na imię ARWENA ... nazwisko niestety bardzo pospolite:):):)
przed laty - moja Żona miala koleżankę o imieniu DOLORES (wiecie, rozumiecie - na cześć największej zbrodni w historii dwudziestowiecznej Hiszpanii) - jak wyszla za mąż to ... no nie nie wolno nawiskami sypac:):):) - ale jajeczne to było
Wiadomość zmieniona (01-03-04 16:44)
No to niedlugo sie pewnie doczekamy Marka XP Kowalskiego :/...
W następnej kolejności może być :
Krytyczny błąd zabezpieczenia antykoncepcyjnego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)