potrzebuje szalik Smierc wisle lub dog hunters albo anty wisla ma ktos moze do sprzedania lub do zalatwienia!!!! zaplace !!!!!!!!!!!
-
-
Szal dog hunter's
Nie tylko ty
orginalny szal AW dostaniesz na bank;)
ale gdzie??
buhahahaha:)))))
swistak daj mu info:)))nie pamietam ul tego sklepu...
zaraz zwariuję:)
.............. :D:D:D Najlepsze to kupić sobie szalik Anty Wisła
?????????????????????
niestety jest ich tylko 54 i jak będzie go ktoś nosił nie z A.W. na pewno go straci więc nieradze. Oczywiście nie straci go na rzecz piesków tak dla info.
Mam szal śmierć Wiśle, ale nie na sprzedaż a na pamiątkę :-) trochę bolało ale było warto :-))
Wierny napisał:
"Mam szal śmierć Wiśle, ale nie na sprzedaż a na pamiątkę :-) trochę bolało ale było warto :-)) "
A co dałes d... jakiemuś wiślakowi który go skroił ?? :)
Wiadomość zmieniona (27-02-04 21:24)
Wierny czytaj, czytaj co tam na nim napisane, kiedyś wkońcu zrozumiesz swój życiowy błąd...
Dementator, wiesz, ja znam takich co są za Wisłą i to udzielają się w kręgach hools a mają braci pasiaków i też są hools. Także chyba jednak wolą mieć brata za Wisłą niż siostrę w burdelu :-)) A czytałeś co pisze na szalu Chłopcy Z Woli? ja to czytam i to zostanie :))
wierny nie pier................ tylko mi sprzedaj ten szal :)
Wierny, nie pier... tylko chodź w szaliku wisły ze znajomymi po mieście, bo coś was mało widać - internetowy idioto. Wstydzisz się swojego klubu, czy co:)?
Wiadomość zmieniona (27-02-04 23:35)
po ch.j przekręcasz nick?? czytaj dalej... kiedys zrozumiesz...
Fenix - wy się za to nie wstydzicie, kozaczycie w szalach a na derbach znów będzie płacz że Wisła kupiła sobie szale Cracovii na tandecie
ZObaczymy na Jadze Kto Płakac Bedzie;-)
hehe dobrze powiedziane -=KsC Qr2nOw=- :))))) dobrze powiedziane :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)