po co spiewac na wisle jezeli je nie ma na meczu????
-
-
My tu ..... gramy a nie Wisła - Roman Steblecki
pozatym niektorzy przychodza z dziecmi na mecz i co maja im powiedziec? ze taka jest historia i kultura kibicow Cracovii???
Slash zamknij się w końcu!! Wy też kroicie szaliki tylko wam to gorzej wychodzi, bo poprostu jesteśmy lepsi. I nie pieprz o wiślaczkach, bo wy dziewczynie byście zerwali bez zastanowienia, a jak był wjazd u mnie na os. to dwie dziewczyny dostały w zęby od psów, bo stały koło nas. Więc ty mi tu nie pie.....l!!!
Panowie nic na siłe ! Poprostu nie spiewajcie ! Ja już dawno tego nie robie !
Przecież widać jak czesto teraz pieśń się załamuje z powodu braku chetnych.
Slash_TS: A do kogo np należą tereny, na którym wasz stadion się znajduje?
Od ktorego roku policja wam nie patronuje?
Od którego roku byliście stowarzyszeniem?
Od kórego roku byliście milicyjnym klubem?
Odpowiedz sobie sam na to pytanie a później dyskutuj!!!
Ja nie mówię o krojeniu itp, temat mojego postu był inny, przeczytaj go jeszcze raz bo chyba nie zrozumiałeś. To był tylko jeden z wątków. Kto by zerwał to by zerwał, tyle powiem. O innych Waszych wyczynach nie wspomnę bo bym rozpoczął kolejną denną dyskusję nie na temat.
Tereny należą do kogo należą a klub należy do kogo należy. To że Wasze są na terenach norbertanek to znaczy że jesteście zakonnym klubem?
dzis nie bylo widac ze jest brak chetnych (niestety byla to mniejszosc)
Slash każdy klub ma na koncie wyczyny...
Dlatego o nich nie wspominam bo byłby temat nie na temat.
kto spiewa, ten spiewa, ja jak mam ochote to spiewam, jak nie mam ochoty to nie spiewam i tyle.
ale zakladajac taki temat, powodujecie jedynie, ze piesn bedzie sie pojawiala z przekory, aby podtrzymac stara, dobra tradycje. co widac na przykladzie tego tematu. dlatego skonczmy juz takie gadki, bo i po co?
Szaron, a gdzie było więcej walk z policją, na Wiśle czy na Cracovii? W 2 lidze co jakiś czas były zadymy z policją.
jestem tego samego zdanie ze ten temat nie ma sensu na forum bo nic dobrego z tego nie bedzie
moze ktos jeszcze pamieta o tym ze sport ma wychowywac (troche to przykre)
ja szczerze mówiąc myślałem o czymś innym jak zaczyna ktoś w młynie spiewac wisła to stara k.... to świstak powinien odrazu zareagowac i z reshta chętnych zagłushyc to denne wisła to stara k...... ( wyjątkiem bedzie mecz z jaga itp. ) wkońcu jakby widzieli ze nic im z tego nie przychodzi to by przestali moze śpiewać
Sant0: podaj nr gg
Zagłuszanie nie jest rozwiazaniem. Po co przekrzykiwać się nawzajem.
I tak nie jest źle teraz a tylko wiślacy myślą że dalej tylko o nich spiewamy.
I to przez wiekszość czasu.
Taśma z meczu Bełchatowem daje chyba dowód że jest to juz bardzo śladowa ilość.
I naprawde roztrzasanie tutaj tego tu na forum jest bezcelowe.
Gdzie są moderatorzy? Dlaczego nikt nie skasował postu koriksc (g 16) ?
Ja może napiszę tylko tyle w tym temacie.Kto miał być za Pasami ten jest,kto miał być za TS ten również jest i mógłbym rozwinąć ten wątek dlaczego tak jest,ale niechce mi się,bo wszyscy wiedzą jak jest hehehe,dobra to na tyle ,bo chwyta mnie lekkie zamroczenie:)
TYLKO PASY,WIĘCEJ NIC!!!
Jarmułka czemy Ty nie śpisz??
Panowie -wasze posty i apele są bez szans na realizacje.To tak jak byście zaapelowali do alkoholika żeby przestał pić.Te ścierwa z reymonta typu slash sobie mogą dorabiać ideologię o kompleksach i wybielać swój marny milicyjny klub.Ścierwo zawsze będzie ścierwem i kanalią.MODERATORZY NIE SPAĆ USUWAĆ WYPOCINY TYCH ŁAJZ Z REYMONTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)