W kilku tamatach tego forum rozgorzała dyskusja w tym temacie dlatego spróbójmy to wszystko uporządkować. Sprawa przedstawia się następująco:
Wszysycy jesteśmy pod wrażeniem dopingu jakiego dawno nie było na naszym stadionie, a zagościł na meczu z Areczką, jesteśmy też pod wrażeniem kilku innowacji związanych z wprowadzaniem urozmaiconych nowych haseł, piosenek, form wykonania a zwłaszcza... siły głosu jaka drzemie w osobach siedzących na meczu od strony Aleji Focha. Dlatego spróbójemy się pokusić o nowe rozwiązanie jakim będzie utworzenie na najbliższym meczu z Błękitnymi Kielce (ups... wyrwało mi się jak spikerowi ostatnio ne meczu ;-)) Stargard Szczeciński - młynu nr 2 który zajmie miejsce po przeciwnej stronie młynu pierwszego. Potrzeba w tym celu jeszcze kilku chłopa z mocnymi gardziołami którzy pomogą dopingować od tej strony stadionu. Jeżeli zbierze się nas niezła ekipa, wielu Pikników się do nas dołączy i bardzo fajnie może być na stadionie. Chodzi również o to by Pikniki wiedzieli co odpowiadać na pierwsze wyrazy krzyczane przez młyn nr.1 - tak by za drugim razem krzyknęli.
Na razie jest niewielu (Sivy, Dementor, fenix, Ro Man, Klima, Brajt ::ReW::-na 1 połowę) - ale im się nas więcej zbierze to naprawdę może to wypaść super.
[b]Dlatego osoby, które mogłyby na najbliższym meczu siąść w młynie nr. 2 są proszone o zadeklarowanie tego tutaj, tak byśmy mniejwięcej wiedzieli czy ten pomysł nam wypali. Spróbować zawsze można
Czekamy na Wasze wpisy.[/b]
-
-
Młyn nr. 2 - czyli (dopingujące) krzyczące Pikniki ;-)
Aha do młynu nr 2 zapraszamy osoby, które nie podejmą dopingu dotyczącego (......), pokażmy choć raz ze przyszliśmy kibicować Cracovii, a nie @!#$ (......) !!!
eno eno ostatnio doping pomijajac poczatek meczu byl raczej pozytywny.
najlepiej niech zainteresowani zbiorą się w okolicach flagi akademickiej.. albo ciut bardziej w srodeczku (to moje ulubione miejsce - dobrze nam ostatnio wychodził tam doping)
ze swojej strony gwarantuję nie oszczędzanie gardeł..
pzdrw
Proszę jeszcze wymienionych przeze mnie wcześniej o potwierdzenie uczestnictwa w młynie nr. 2
hm.. w sumie ciekawa propozycja.. moze glosu super nie mam.. ale pisze sie na mlyn nr2,
Przechodzę do Was.
pzdrw
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariwało moje serce!
potwierdzam, ale z tej racji, ze mam rowniez inne obowiazki na stadionie, to bede w mlynie nr. 2 na pol etatu.
ja natomiast piszę się na młyn nr.1:)
Brajt: ten temat jest po to by wnim wypisać propozycje haseł 2 stronncyh, zacznę:
1. Arka 2.Gdynia
1.Pasy 2.Kraków lub druga opcja 1.Pasy 2.Do boju!
1.Cracovia 2.Pany!
1.Lech 2.Poznań
1.Czarni 2.Jasło
1.Stal 2.Mielec
1.Polonia 2. Warszawa
1.GKS 2.Tychy
1.Sandecja 2. Nowy Sacz
1.Korona 2.Kielce
1.Tarnovia 2.Tarnów
1.Profesor 2.Filipiak
1.Paweł 2.Misior lub druga opcja 1.Prezes 2. Misior
Czekamy na dalsze propozycje haseł dwustronnych.
PS. tylko tak humorystycznie mi się skojarzyło:
1.Norbertanki 2.Na Reymonta, księżyc czy jeszcze gdzieś indziej ;-)
Świstaku Ty musish być w młynie nr 1 byśmy na bieżąco słyszeli co trza w danym momencie krzyknąć, a że dochodzi na drugą stronę Twój zew to akurat się dobrze składa :)
Bardzo chętnie sie dołącze do numeru 2, tylko wolałbym w środku bo tam najlepiej widać :) Jeszcze jedno: świetny pomysł ktoś miał z tym aeeeaoooo :) wzięte z ligi angielskiej i to machanie rękami "z łokcia" świetnie to wygląda. Aha i chyba w Polsce nikt tego nie robi, albo nie wielu!
siekierka dla PASÓW!! ;)
aaaaeoooooo!!
zgaduj kto???:))Twórcami aiaoooo są Skot,Jobek oraz...ja:))tylko że ludzie gdy intozuję aioaaoooo i wykonuję siekierkę podnoszą szale w góre zamiast...ehhhtrza sie postarac
Ludzi można nauczyć a pomyśł naprawde ekstra!
Moja propozycja na dwustronne hasło:
Na "melodię" "(........) to stara k....."
1. Cracovio jesteśmy z Tobą... 2. ..nie opuścimy Cię...1. ...nigdy Cię nie zdradzimy...2. ...bo my kochamy Cię!
Myślę, że niezłe.
A swoią drogą nie słyszałem jeszcze tej pioseneczki na Pasach.
no i to jest zajebisty tekst...
czesto uzywany...
ale zajebisty!!
Poza tym jest to jedyny tekst, który może zagrzić przynudzaniu o "starej nierządnicy"!
Ja ide do 2 . Będę ryczał jak lew ( normalka ) !
No popatrzcie jak nam się sprawa dopingu rozwija :)
Michalski: tekst to piosenki po prostu zajebisty, aże melodi znana ;-) to wszyscy powinni szybko go sobie przyswoić.
Świstak: naucz młyn przynajmniej jednej nowej piosenki na meczu a pod koniec rundy wiosennej w trakcie meczu sie nam nie powtórzy ani jedna!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)