dziś sie przekonałem że kibice (...) są tam,ale szkółka fajna:)
Wiadomość zmieniona (27-02-04 01:08)
-
-
Kibice KS z X LO
Jedna dziewczyna z X LO mówiła mi że jest tam jakiś gostek, chyba nauczyciel od gegry, który nie dość że wzbudza piski u dziewcząt to jest za Pasami...
TAK, JA TEŻ TO SŁYSZAŁEM, PISKI U DZIEWCZĄT I SALWY SMIECHU U CHŁOPCÓW ;)
Typ od geografii to Leszek N.,postac nie do podjebania.Piski u kobiet,ale raczej ucieczki i przeazenia,ogolnie raczej kumpel niz nauczyciel.4 lata z nim,lalismy i naprawde bylo zajebiscie,a czy za Pasami to tego nie wiem,on wolal poruszac tematu wodki i telefonow,a gdzies miedzy wierszami walil teksty o dupceniu.Pozdrowienia dla niego!
---> Pasiak.ksc
to straaasznie fajnie ale obecnie nie ma III klas w żadnym liceum....... LOL
Wiadomość zmieniona (28-02-04 00:26)
Wydaje mi się, że to chodziło raczej o praktykanta niż etatowego nauczyciela. A może on tylko hospituje...? No ale ja nic nie wiem...
hehehe
No co na to praktykant ?
Leszek N. za Pasami?
Pamiętam go miałem z nim geografię przez 3 lata i bardzo miło wspominam...
da mi może ktoś korepetycje z geografii ?? :)
Leszek N. nigdy nie ujawniał swoich sympatii klubowych natomiast do szkoły często przyjeżdzał na roweże albo starą jettą. jaro lepiej nie bierz korepetycji u praktykantów... wiem coś o tym ;)
ja mógłbym zaryzykować bo nic nietrace a pośpiewać przyokazji by można:)
Pamietam ta jego Jette,straszny trup ale czasem nas podwozil.
Zadko sie pojawiali praktykanci,ale moze to jakis nowy nauczyciel,pewnie cos sie zmienilo.
"Nawracaj zawracaj to nie ta klasa!"
Jakbyś się wczytał w to co jest tu napisane i pogłówkował trochę to byś skapował kim jest ten praktykant ;)))
Oswiec mnie,bo praktykantow to pamietam ale w pierwszej klasie i bylo to late temu ok 6.
ten ma wiedzieć kto wie:)
a może założyciel tematu:)
... najbardziej :P
pozdro dla kumatych:-)))
aleee o so choziii????:))
Rzadko wpadam do Hyde Parku, no ale taki temat!
Otóż za moich czasów w X - trochę przed kolegami Dementorem i Karvinem - to było więcej kibiców Wisły. Tak się złożyło, że na moim poziomie było bardzo silna grupa gości z Red Prądnika - stąd też sympatie były określone. Ze śródmieścia była też spora część ludzi ale przeważnie nieokreślonych. Ja wychowałem się koło Nowego Kleparza. Dla mnie wybór zawsze był oczywisty - tradycje rodzinne.
Pan Leszek N. (z tym piskiem kobiet to chyba pomyłka) mnie też uczył i był w sumie spoko gość.
Z panem J. od WF też miałem przyjemność, ale nigdy się ni8e opowiadał co do przekonań.
Natomiast z WF-istów najciekawszą postacią był pan K. - ale chyba tu nikt nie miał juz z nim nic wspólnego. Z pewnych przyczyn przestał pracować w X.
Pozdrowienia dla wszystkich absolwentów X -tki.
Kto z was był na jubileuszu szkoły?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)