Walter: Stworzę kanał TVN Legia
- To będzie kanał TVN Legia. Powstanie stosunkowo szybko. Jeśli nie będziemy mieli praw do transmisji meczów, będziemy robić programy o historii klubu, życiu piłkarzy, kibicach itp. - powiedział w rozmowie z "Życiem Warszawy" wiceprezes Grupy ITI Mariusz Walter.
Walter stwierdził również, że inwestycja w Legię, nie może przynieść strat i pod takim kątem robiony jest biznesplan.
- Żeby wejść w Legię, trzeba wyłożyć na dzień dobry kilka milionów dolarów. Jesteśmy pod presją czasu. Dzięki uprzejmości pana Zarajczyka umowa przedwstępna została przedłużona o dwa miesiące. Jedyną gwarancją, że nie "umoczymy", jest uznanie przez władze miasta, że Legia jest na tym terenie gospodarzem, a stadion będzie jej domem. Ja z kolei gwarantuję, że jeśli tak się stanie, to potrafimy wygenerować środki na działalność klubu - dodał Walter.
Nie sądzicie że to już jest przesada?
-
-
TVN Legia
24h/dobe hehe... watpie zeby im sie oplacilo taka stacje tworzyc.
Witam !!!
Może to co powiem nie dotyczy kanału TVN Legia, cieszy fakt, że wielkie pieniądze wchodzą w polską piłkę nożną. Martwi natomiast mnie jedna rzecz, jeżeli Boniek zostanie prezesem Legii to niech każdy klub oprócz Legii zapomni o mistrzostwie Polski. Co do TV poświęconej tylko jednemu klubowi, mamy stanowczo inną kulturę piłki nożnej niz np. Anglicy, którzy notabene posiadają taką telewizję jak np. MUTV [która przynosi niezłą kasę].
POZDRAWIAM
I dlatego powinien TVN sie szarpnąć na stacje TVN Football, traktujący o szeroko pojetej pilce noznej w Polsce. Mysle ze taki kanal by znalazl sporo odbiorcow, zwlaszcza jesli by byl nadawany w pasmie niekodowanym.
no to by było dobre ale Walter woli zrobić tvn legia...
no wlasnie dziwne.. tylko chyba bedzie to telewizja dostapna w warszawie.. pozatym jaka ona bedzie miec ogladalnasc...
i co tam beda pokazywać przez 24 h na dobe ... a jak nie bedą mogli meczy pokazywać to ja jush wogóle nie wiem ...
cytat"Jeśli nie będziemy mieli praw do transmisji meczów, będziemy robić programy o historii klubu, życiu piłkarzy, kibicach itp."
no ale ile można ? 24 na dobe ??
Witam to teraz pozostaj czekac tylko kiedy sei pojawi i kiedy upadnie ten kanal!!!!!!
NO STRES
NO CWKS
Moim zdaniem TVN się "spali" na tym programie. To tak jakby Animal Planet, zamiast założyć np. program o psach i kotach, utworzył nowy kanał o samych jamnikach. Chyba, że to ma być kanał pokroju Poloni 1, czyli odtwarzamy 24/dobę kasetę VHS. ;)
POZDRAWIAM
santo w poniedziałek coś puszczą a później powtórki i tak co tydzxień:)))))))))))))))))))))) ja jednak popieram rock n craka tvn powinien zrobić stacje tvn footbal
A oto ramówka programu, nie mojego autorstwa: Prawdziwą gwiazdą będzie tam Marek Jóźwiak - poprowadzi autorski program pod tytułem "Jak się rzuca telewizorem" raz w tygodniu poprowadzi też krótki program zatytułowany:"My chłopcy z Miasta".Król kibiców Legii niejaki bosman poprowadzi program zatytułowany:"Jak najskutecznie podpalić swój stadion" raz w tygodniu będzie się udzielać w teleturnieju "traf cegłówką Adama Nawałkę".Wieczorem będzie pojawiać się serial dreszczowiec zatytułowany "Noc Kastratów" w roli głównej wasz stadionowy spiker.Późno w nocy pojawi się też serial s - f zatytułowany "LEGIA MISTRZ".W ciągu dnia tvn Legia zaproponuje nam lżejszą ramówkę.Polecam program muzyczny zatytułowany "W rytmie Disco PO(L)O".Nie zabraknie oczywiście publicystyki tu ciekawą propozycją będzie cykl reportaży o codziennym życiu kibiców z Łaźienkowskiej zatytułowany "Z kamerą wśród dresów".Nie zabraknie oczywiście propozycji dla najmłodszych widzów tu warto polecić program pt:"tele-surmiaczk i".Warto też wspomnieć o filmie dla dla dzieci pt: "Kowal i Wójcik czyli o dwóch takich co kupowali mistrzostwo." W programie niezabraknie oczywiście filmów dokumentalnych. Polecamy cykl dokumentów zatytółowanych "Komuno Wróć-czyli jak kradliśmy z innych klubów najlepszych zawodników".
Wierny zapomniałes jeszcze o filmie "Psy" wiadomo z czyim udziałem (dla ułatwienia dodam że nie chodzi o policje...no, prawie że o policje)
bedzie tez niemieckojezyczna wersja "psów" w ktorej wystapia kibice zaprzyjaznionych druzyn schlesen breslau und germania danzig!
Jak "Psy" to i "Lista Schindlera"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)