gorąco apeluję o stworzenie cztwartego działu w FORUM KIBICÓW (mimo wszystko, ale jednak) CRACOVII.
nazwa działu: "buda" ewentualnie "azyl" ... no ostatecznie "ko(MENDA)".
uzasadnienie jestem gotów przedstawić na każde żądanie. Zaznaczę jedynie, że solennie obiecuję omijać ten dział z daleka (jak to bylo? "Brysia mijam zaś z daleka, bo nie lubię gdy ktoś szczeka")
dodam, że nigdy nie ubiegałem się, nie ubiegam się ani ubiegać się nie będę o tytuł "przyjaciel sportu"
Wiadomość zmieniona (19-02-04 17:10)
-
-
APEL DO ADMINISTRATORÓW!
Od razu mozna zrobic przekierowanie na ich.
Bez jaj wiecej tutaj zdjec daja niz na swoim forum.
Paszly sabaki won!
jestem za :D:D:D
ja tesh :]
was pogieło do reszty?? każdy ma prawo wypowiadać sie na tym forum nawet pies! a jak wam przeszkadza że wklejają tutaj swoje zdjecia ( dobrze ze chociaż raz nie zamazują twarzy ) to możecie przecierz pisać i wklejać na ich forum . Taaa zaraz napiszecie ze tam sie nie zapuszczacie itd.
Pies też człowiek ;) no prawie
Wiadomość zmieniona (19-02-04 18:44)
Tak! Popieram! Uważam, że nakazem chwili jest wydzielenie na tym forum obszarów wolnych od gwardzistów. Ostatnimi czasy nie sposób znalezc tematu w którym by sie nie pojawiali. Sądze, że jedyna metodą jest ignorowanie tych osobników, ale to niestety się nie uda. Zapał polemiczny naszych Kolegów jest wielki, że zapominają o elementarnej prawdzie: człowiek przyzwoity nie toczy dyskusji z gts-em.
To kluczowa decyzja dla włascieli i moderatorów tego forum. To od nich zależeć będzie czy to forum kibiców Cracovii (wielu stąd odeszło - nie daje Wam to do myślenia?) czy też stanie sie miejscem poniżających dyskusji z wiślactwem. Czy po prostu to forum... zejdzie na psy :-(((.
Dev - zgoda! Pies też człowiek :-) z jednym wyjątkiem - nie wiślacki pies!
CIekaw jestem jak kiedyś wejdziecie do eksrtaklasy (marzenie wasze) to czy też wasi piłkarze będą grali z tym "GTS" czy zbojkotujecie - bo to psy wiślackie?
co ty wogole mowish ?!
Tacy Dwaj, z całym szacunkiem, to idiotyczny pomysł.. mój np udział w forum zmalał niemal do zera ale bynajmniej nie z powodu obecności tu kibiców Wisły Kraków.. tego rodzaju metody podobne są raczej do ubeckich dyrektyw z okresu PRL-u.. wówczas też ”tolerowano” głosy myślących inaczej wydzielając im miejsca w więziennych izolatkach..
pozwól zaś Lucekpas, że wywróżę Ci wyniki zbliżajacych się derbów Cracovia - Wisła (0:3 u nas walkowerem) oraz Wisła - Cracovia (równiez walkowerem 3:0 u nich).. jeżeli stosować tę zasadę to albo stosować ją do końca z każdym skutkiem (bojkotując mecze z Wisłą) albo nie stosować jej wcale..
ideą każdego sporu jest możliwość przekonania do swych racji biorącego w nim udział przeciwnika.. natomiast ideą pomysłodawców tego rodzaju ”upokorzenia” dla kibiców białej gwiazdy, jest chyba bezustanne bicie piany i tworzenie wirtualnego kącika dla ”towarzystwa wzajemnej adoracji”..
no comments..
pzdrw
Ro Man - Kolego Miły!
1. Powody dla których zmalał Twój udział w formu to Twoja sprawa. Megalomania zapewne nie pozwoliła Ci zauważyć braku paru innych Kolegów.
2. Uwagę o "ubeckich dyrektywach ... " z niesmakiem traktuje jako inwektywę pod adresem myślących inaczej. "Więzienne izolatki"... czy nie jesteś czasem przepracowany?
3. Pasus o wyniku derbów jest dla mnie zupełnie nie zrozumiały.
4. Daj mi prawo do tego aby wchodzą na forum KIBICÓW CRACOVII mogł pogadać z kibicami Cracovii. Abym mógł wymienić poglądy na temat szansy wejscia do ligi, nowych grajków, stadionu.. i Bóg wie czego jeszcze. Ale nie mam ochoty brać udziału w smętnym p**leniu kilku szczyli na temat kto komu skroił szalik w tramwaju. Nie zamierzam nikogo "upokarzać" - po prostu są faceci z którymi nie chce mi się gadać. Wchodząc na to forum mam nadzieje ich nie spotkać i jest to moje dobre prawo. Ty potrzebujesz dialogu - szcześć Ci Boże - adres forum gts zapewne znasz!
5. Nie zamierzam bić piany. Wręcz przeciwnie pragnę tego uniknąć i nie kontaktować sie z tym towarzystwem. "Kącik wzajemnej adoracji" twierdzisz? Jest tu wiele osób z poglądam których się nie zgadzam. Np. z Kolegą Kiwką - dzieli mnie wszystko. Prawie wszystko! (Kiwka to nic osobistego :-)) Jedno nas łączy! Kibicujemy Pasom i dlatego z przykładowym Kiwką moge sie spierać, nie zgadzac itd. Ale z przyjemnością - jak sie kiedyś poznamy - postawie mu piwo, podobnie kazdemu innemu naszemu kibicowi.
Obawiam się, że grzech pychy nie jest Ci obcy. Szybko ferujesz wyroki i obrażasz tych którzy mają inne poglądy. Znane mi są Twoje ekumeniczne i misjonarskie zapędy w stosunku do gwardzistów, ja Ci jednak - w tym samym duchu - po chrzescijansku wybaczam.
Twoje prawo, ale nie bedzie nam po drodze.
Wiadomość zmieniona (20-02-04 14:15)
RoMan - czy to, że nie wpuszczę do domu swego własnego bandyty i złodzieja też nazwisz "ubeckimi metodami", bo ograniczam jego wolność?
Tacy Dwaj - czemu miałoby to służyć? Być moze czegoś nie rozumiem..
Ro Man jak Cie lubie ale ja tutaj chce poczytac i podyskutowac o Pasach, a nie o ..., Swietej Wojnie i licytacjach kto jest, a nie byl ubekiem czy innym psem :)
Wiem, ze Ty masz taka potrzebe - dyskutowania z naszymi sasiadami. Skoro tak, to wybacz ale mozna sobie zalozyc prywatne fora na roznych portalach.
Right?
derby to nie jest mecz Z gts, to mecz PRZECIWKO gts. a to roznica i nic nie przeszkadza takiego meczu rozgrywac :)
Tacy Dwaj - myslę że jakby zależało Ci na stworzeniu takiego pokoju to pogadałbys prywatnie z którymś człowiekiem odpowiedzialnym za tą stronę, przy piwku itd.
Osobiście odbieram założenie takiego tematu jako kolejne publiczne uzewnętrznienie Twej nienawiści (czy nazwij to jak chcesz) do Wisły.
Celem jak przypuszczam jest budowanie swego image/u tutaj na forum jako zatwardziałego Antywiślaka.
Pewnie jesteś nim na co dzień (bo nie wydaje mi się byś cierpiał na rozdwojenie jaźni) ale może potrzebujesz udowodnić to równiez w necie, bo ktoś Cię przecież moze nie znać z tej strony.
Nie przeglądam tego forum regularnie a jeśli juz jestem to wpisuję się (ewentualnie) do tematów gdzie poruszony jest wątek kibiców Wisły (nawet nie piłkarzy tylko kibiców).
Staram się robić jak najrzadziej bo wiadomo ze wspólnego języka nie znajdziemy.
W odwrotnej sytuacji czyli na naszym forum równiez udziela się pare osób z tego forum (nie pamiętam wszystkich ale Karvin, Roman, Wojtek z 30tki czy niegdyś Azulev) czy wobec tego najbardziej popularne zarzuty o naszym dowartościowywaniu się poprzez wizyty tutaj adresujecie równiez do tych osób???
wiesz north daj sobie spokoj z pouczaniem. zwlaszcza ludzi stojacych pare klas wyzej od ciebie jak Tacy Dwaj.
palnoles kazanie. fajnie a ja naczytalem sie twoich durnych wpisow w temacie o bandyckim napadzie na Poznaniakow.
nawet herszt sympatykow z Reymonta Pietrucha potrafil powiedziec cos sensownego na ten temat do Gazety.
natomiast ty zaprezentowales totalne dno. Teraz chcesz pouczac nas z kim o czym i gdzie mamy rozmawiac albo czy mamy tolerowac zalosnych palantow nawiedzajacych to forum. Lub tolerowac twoje wstawki o mordach. Ciekawe dlaczego nigdy nie poruszysz jak to 2-ch gnoi fanow gts polowalo na zyda w Lagiewnikach i zakatowalo stypendyste Oxfordu.
Ja powiem wszyscy co morduja to bandyci i gowno mnie obchodzi jaki szalik nosza. Ty szmaciarzu robisz sobie z tego narzedzie dyskusji miedzy kibicowskich. Zygac sie chce jak sie to czyta.
Śmieszysz mnie.
Wypowiadasz się o mojej klasie (a raczej jej braku).
O Twojej niech świadczy fakt wiazania zabójstwa Michała Łyska z jakąkolwiek akcją na tle kibicowskim (mimo ze chwilę wcześniej piszesz "Ty szmaciarzu robisz sobie z tego narzedzie dyskusji miedzy kibicowskich.")
Druga sprawa to to ze nikogo nie pouczam tylko przedstawiam swoje zdanie (jest chyba różnica...powinieneś ją dostrzec skoro ja absolwent siedmiu klas szkoły podstawowej i kursu tańca ją dostrzegam)
Na koniec taka mała uwaga w temacie morderstw...budujecie mur nienawiści, obnosicie się z tym jakby to było czyms najbardziej chwalebnym, uczycie niewatpliwie młodych którzy to forum również odwiedzają o tym jak powinni postępowac z Wisłą.
Wiadomo - człowiek młody nie do końca potrafi wyobrazić sobie konsekwencję swych czynów i potem mamy właśnie takie efekty jak w Hucie, gdzie wychowani w nienawiści i starający się przypodobać "szefom" brutalnościa i bezwzględnościa dopuszczają się nawet wsadzenie noża między żebra...a wtedy Wy się od tego odcinacie.
Oczywiście mam tu na mysli obie strony konfliktu nie tylko Was.
Czy Wam się wydaje że taki człowiek sam z siebie jest mordercą?
Bo moim zdaniem to efekt pewnego wychowania, wpajania pewnych zachowań itp (przeczytajcie sobie jeden z nowych napisów na Dąbiu - "wyrzniemy was wiślackie ku....").
Tyle że Ci chuligani nie robią z siebie w razie pójścia spraw neiprzewidywanym torem niewiniątek jak Wy, Oni zawsze mają jasne i klarowne podejście (mimo że ciężko je nazwać zdrowym).
Wy natomiast tworzycie, podsycacie i umacniacie pewne bariery i zacieśniacie krąg przemocy "wirtualnie" po to by potem być wielce oburzonym z owoców takiego wychowania.
pod moim blokiem jest napis "Sledz nie zyje czas na zyda". Wieczorami ganiaja gnoje z siekierami , nozami i ze spiewem o wisle na ustach. wiec nie opowiadaj tu jakoby to byla jakas specyfika jednej strony, budowanie muru nienawisci. north to wy zbudowaliscie go swoimi lajdactwami na cale lata. teraz chcielibyscie wyrazow sympatii z naszej strony?
Kluby z jednego miast nie znosza sie na calym swiecie natomiast zaden normalny czlowiek nie oskarza zwyklego zagorzalego fana drugiego klubu o kreowanie bandytyzmu. wy zrobiliscie sobie z tego ulubiony temat wrecz bron przeciwko odradzajacej sie Cracovii i za to wami doglebnie pogardzam!!!
wiec posluchaj mnie czlowieczku. nie szkolilem nie namawialem i nie akceptowalem zadnych bandyckich dzialan nie bede tez ich akceptowal.
co do morderstw to przerywam temat . faktycznie poniosly mnie twoje durne wypowiedzi w jednym z tematow. absolutnie nie winie za to wisly ze 2-ch gnoi dokonalo tego czynu. zreszta nikt normalny tego nie robi. bandytyzm nastolatkow to zupelnie inny temat i bedzie wystepowal pod przykrywka kibicowska lub jakakolwiek inna. takie sa czasy. pomysl jednak jak my sie czujemy gdy ty i reszta ts-owcow obwiniacie nas jako zbiorowosc za mord z huty. to bardzo podobna sytuacja
['] dla wszystkich ofiar pzremocy i koncze ten temat "rzadki gosciu z forum ts"
Gwoli ścisłości tylko
napisałem
"Oczywiście mam tu na mysli obie strony konfliktu nie tylko Was"
dostałem w odpowiedzi
"wiec nie opowiadaj tu jakoby to byla jakas specyfika jednej strony, ".
Ale mniejsza z tym.
pisales "budujecie...itd." zwracajac sie do nas. ale mniejsza z tym.
dobrej nocy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)