Sikora mistrzem Europy!
Tomasz Sikora nie zawodzi nas podczas ME / AP
Tomasz Sikora (Dynamit Chorzów) zdobył złoty medal w biegu na dochodzenie na 12,5 km w biathlonowych mistrzostwach Europy w Raubiczach na Białorusi.
Drugie miejsce zajął Norweg Alexander Os, a trzecie Rosjanin Jewgienij Trebuczenko.
Na piątej pozycji uplasował się Wiesław Ziemianin.
W środę Sikora został wicemistrzem Europy w sprincie na 10 km.
żródło:PAP
Ps.[b]GRATULACJE!!!!!![/b]
-
-
Sikora Mistrzem Europy!!!!!
Brawo dla gościa!
To mistrzostwo Europy jest niewiele warte. Wystarczy zobaczyć kto tam startuje. Tak samo wymowny jest fakt, że piąte miejsce zajął Ziemianin, który w zawodach pucharu świata zajmuje miejsca w najlepszym przypadku w czwartej dziesiątce (poza jednym czy może dwoma wyjątkami bo chyba dosłownie kilka punkcików nazbierał w tym sezonie)
Dementor i Feniks macie kolejnego kandydata do Waszego klubu.
Mimo wszystko gratulacje dla Sikory.
Mentny, nierozumiem..... moze jaśniej waćpanie?
Mnie pisać jasno nie łacno, jakom jest przecie Mentny. Patrzaj jeno zatem w pismo imć pana Szwayii i bacz co ten jegomość tam o viktoryii niejakiego pana Sikory wypisuje.
Prawdę.
Krystyna Pałka też zdobyła medal (nie pamiętam jaki), a jak miejsca z Pucharu świata też nie są lepsze od tych Ziemianina. Te mistrzostwa to zawody można rzec II ligi.
Oczywiście szwaya, ale tytuł mistrza to zawsze coś i gratulacje się należą.
Tak jest !!!
Gratulacje się należą !!!
Zwłaszcza, że nie jest u nas aż tak łatwo z tymi osiągnięciami !!!
:)
Mentny, moze zawody nie były najmocniej obsadzone, ale tytuł to tytuł. Nie jesteśmy potęgą biatlonową w świecie sportowym, więc trza sie cieszyć.
No teraz to mnie normalnie zatkało...
Fenix - ???????????????
Niewiem, czego sie czepiasz....
No właśnie to ja nie wiem czego Ty się czepiasz...
To ja pisałem przecież: "Oczywiście szwaya, ale tytuł mistrza to zawsze coś i gratulacje się należą."
To ja do szwayi wypisuję, że jest malkontentem, bo pisze, że zawody mało ważne. No i teraz wychodzi na to, że to ja marudzę. Fenixie.
Muszę lecieć. Do jutra.
Mentny napisał(a):
> Dementor i Feniks macie kolejnego kandydata do Waszego klubu.
>
>
A co to miało znaczyć?????
Fenix chodzi o to... że Szwaya został zgarnięty do naszego [b]malkontent's fan clubu[/b] :D:D:D
no mamy skucesy jeszcze w innych dyscyplinach jak brydz, szachy i bierki...
jestem dumny z naszych sportowcow!
Uff, już myślałem, że sprawę trzeba będzie wyjaśniać osobiście, zapewne w marcu o czasie i w miejscu znanym. Dementor - dzięki za odsiecz. Trochę zamieszania w temacie się zrobiło i to znowu trochę jest w tym mojego udziau.
No to jeszcze raz gratulacje dla Sikory.
:))))).
Pozdrawiam!
I ja też.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)