No proszę, Pasiak mówi na legendę Lecha "pies cię ....", a co na to Lech?
-
-
PIOTREK REISS - WSZYSTKO....TYLKO NIE TO!
Jeżeli zasili gts - to "ideał sięgnał bruku". Nie ma legendy jest, jest niesmak.
Czyli obecni piłkarze Wisły, a byli Lecha już nie mają co szukać w Poznaniu mimo że mają Lecha w sercu? Nowak jest wychowankiem Wisły - to mówicie na niego pies? Na pewno Nowakowi Wiślacy nie życzą źle
Wierny weź już przestań mącić - ok?
19/02 Koniec spekulacji - Piotr Reiss zostaje w Lechu !
Kapitan Lecha Poznań, Piotr Reiss zostaje w Poznaniu. Dziś na konferencji prasowej piłkarz oficjalnie poinformował, że nie przechodzi do zespołu Wisły Kraków. Indywidualnym sponsorem zawodnika została firma e24 Internet Club, która w rundzie wiosennej, przejmie zobowiązania klubu wobec zawodnika - Jeżeli podpisuje umowę ze sponsorem, to chyba jednocześnie ucina wszelkie spekulacje o moim odejściu do Wisły Kraków - mówi "Reksio" - Temat jest już skończony, jutro wraz z resztą kolegów wylatuję na obóz do Turcji. Nie podpisałem żadnego kontraktu z Wisłą. Wypadało pojechać do Krakowa i wyjaśnić sytuację wytłumaczyć, że zostaje w Lechu. Zawsze powtarzałem, że chcę grać w Lechu, dużo zawdzięczam temu klubowi, czuję się pełnoprawnym lechitą! Swoje ewentualne odejście z Lecha uzależniałem od tego, jak prezentował się będzie nasz skład. Wiadomo, że klub obiecał wypłacić piłkarzom w tym tygodniu zaległe pieniądze. Nie mogłem sobie pozwolić na to, że gdy skład się posypie, ja zostanę w Lechu i będę grał z juniorami. Rozmawiałem, jednak z kolegami. Na ich konta wpłynęły pieniądze i wszyscy jutro lecimy do Turcji. Mówiło się, że jestem blisko Wisły, że nasze stanowiska się zbliżyły - tak naprawdę to blisko jestem żony w łóżku, a nie Wisły. Byłem po prostu zaskoczony, która była gotowa spełnić wszystkie stawiane przeze mnie warunki
Wiadomość zmieniona (19-02-04 13:21)
Jeżeli tak to:
Drogi Reksiu - nie jebał Cie pies - odszczekuję...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)