jak w temacie
wpisujcie się z apelem do LEGENDY POZNANIA
-
-
PIOTREK REISS - WSZYSTKO....TYLKO NIE TO!
spoko, nie uda sie. siedzi w kieszeni Kulczyka i zostanie w Poznaniu!
Bez urazy ale co to ma wspólnego z forum Cracovii?
Czy bez przerwy ma być tylko wisła i wisła???
Proponuję wywalić ten temat!!!!!!
Bez urazy dla autora:)
tyle wspolnego że pewnie pobiją kolejnego piłkarza...wisła nie lubi Lecha
wierzę w Kulczyka i rozsądek Piotrka...choć może to naiwne.
Manfred Netzermann
=>=>=> To Key - to o Lechu mowa - a nie o ...jak to okreslil pietrucha w innym temacie? : "niebiesko-biało-czerwone barwy i nazwa najdłuższej z polskich rzek " .... zwłaszcza w kontekscie zdarzeń ostatnich dni
Wiadomość zmieniona (16-02-04 16:49)
Piłkarz gra gdzie mu płacą... nie przesadzajcie... firma to firma a pracownik to pracownik... na sentymenty nie ma miejsca...
Heh pewnie Reiss bedzie chciał do przyjaciela Żurawskiego!! Pozatym to co w tym takiego strasznego! My chyba tez mamy jednego z Wisły co?? pozdrawiam
Ludzie jeden ch..,to jest pilkarz i zyje z kopania pilki.A jak na reymonta mu zaplaca ile bgedzie chcial,to wybaczcie,ale sentymenty sie koncza,dla niego to chleb,wiec skonczcie z tym jakims durnym przywiazaniem.
Kiwka i stal sie cud - zgadzam sie z Toba :)
Przykro by mi bylo ale skoro ma dostac wieksza kase, to czemu by nie.
To nie czasy, a nie miejsce na romatyczne przywiazanie do klubu, firmy czy miasta - mamona rzadzi swiatem ;-)
ale tu nie chodzi o przywiazanie do barw. to po prostu za dobry zawodnik, aby sie marnowal wiadomo gdzie :)
ale zaraz sie zacznie gadka o kompleksach, wiec zajmijmy sie wlasnymi sprawami :)
Widzisz Brajt? Znowu żucasz prowokację i sie wycofujesz hehe ;)... pozdro...
Tacy dwaj - a nie wiesz kto się głównie przyczynił do awansu do 2 ligi? wychowankowie Wisły, a kto jest trenerem Pasów? były trener 2 Wisły. Kiedyś Nowak powiedział mi pare słów (chodziłem z nim do klasy w technikum) i teraz nie chce mi się wierzyć co on wygaduje prasie. Także piłkarz to tylko zawód. Raz gra w Wiśle, potem w Cracovii i pójdzie pewnie do Legii ;-)
wierny i inni przedmówcy:
zgoda - tylko że akurat ten piłkarz jest trochę więcej (przynajmniej z perspektywy Krakowa) dla Lecha niż tylko .... profesjonalnym kopaczem....
tak - smutne to, że już nie ma ani na Reymonta ani na Kałuży ani jednego wychowanka - o tempora o mores...
Nie przesadzajcie z ta miloscia do klubu,bo kazdy powie ze kocha i jest cudownie,a co innego maja mowic,ze zle,ze ch...?To jest zawod i jesli ktos mysl ze pilkarze kochaja i uwielbiaja to troszke sie mija z prawda.
To naprawdę cud, ja też chyba pierwszy raz zgadzam się z Kiwką.
Piłkarz jest teraz jak najemnik, płacą gra, jak może więcej zarobić to dlaczego nie. Kariera nie trwa tak długo, to normalne że ludzie chcą zarabiać więcej.
Maly offtopic: Nie wiem dlaczego zostal zamkniety watek o skandalu na Międzynarodowy Turniej Piłkarski im. Grabka ale na oficjalnej stronie Kolejorza pojawila sie notatka:
(...)W sobotę, podczas trwania turnieju miał miejsce karygodny wybryk wiślaków, który nie spotkał się z żadną reakcja organizatorów. Kilka osób zostało okradzionych z szalików przez kilkunastoosobowe grupy fanów Wisły. W pobliżu obiektu, gdzie rozgrywane były mecze "kręciła się" około 30 osobowa grupa pseudokibiców, którzy nie mieli zamiaru kibicować młodym piłkarzom swojej drużyny. Organizatorzy turnieju nie widzieli w tym nic zdrożnego. - Przecież każdy może tutaj wejść - mówił dr Stanisław Chemicz - organizator turnieju.
Ciesz się, że żyjesz...
Takie słowa usłyszał jeden z rodziców, który stracił szal Lecha. - Przeglądałem właśnie tabelę wyników, gdy otoczyło mnie około 20 młodych mężczyzn. Mieli około 18 - 20 lat. Zabrali mi szal, grozili i powiedzieli, że takich barw się tutaj nie nosi - mówi Piotr Dutkiewicz - Przecież to był turniej dla dzieci. Słyszałem o różnych animozjach pomiędzy kibicami na meczach, ale żeby na turnieju dla 12-latków? - pyta Przemysław Fabiański - to bez sensu. Organizatorzy nic sobie z tego nie robili. Odwracali głowę i mieli nas gdzieś. Ważne było tylko i wyłącznie żeby turniej się odbył - dodaje.(...)
Polecam przeczytac calosc!
http://www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=472
Fanie Lecha - looknij do tematu " Dali się poturbować i okraść-zostali wyrzuceni!? "
Moj blad ;) Moglem od razu skojarzyc tytul bo pasuje, sorka :)
[url]http://www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=478[/url]
Pod tym adresem jest artykul ktory byl tylko formalnoscia. Piotr Reiss nie popelnil bledu Macieja Zurawskiego i Arka Glowackiego z przed 5 lat i nie przeniesie sie do klubu z Reymonta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)