Musi sie zebrać do jutra do 20 tej przynajmniej 50 osób.Koszt od osoby 60 zł.Autokar ok.,wideo,klop,niepowinien sie popsuć.Kto jest zainteresowany niech dyma jutro do Whiski Baru(tego koło Algi)i wpłaca siano.Jeśli wyjazd niewypali,na co sie niestety zanosi kasa zostanie zwrócona.@!#$,ale będzie wstyd jak ten wyjazd niewypali.
-
-
Jest autokar do Białegostoku.Kto sie pisze?
Minęła godzina,a na forum dalej trwają dyskusje na temat jakiegos murzyna i itp.W temacie środowego wyjazdu cisza,krótko mówiąc-SRACZKA.Gdzie sie podziały te tłumy z trzecioligowych wyjazdów?Odpowiedz jest prosta:SRACZKA.
Spotkajmy sie więc w środe na rynku pod Adasiem odziani w piękne koszulki CRACOVIA PRZECIWKO PRZEMOCY,złapmy sie wszyscy za ręce i zaintonujmy,ze gts to prostytutka,moze usłyszą nas w Białymstoku.
Wiesz na autobus do Radosmka tez chetnych nie było ! A potem było nas 150 !
Mysle ze do tej pory kazdy sie juz zdecydował czym jedzie !
Dobrze, że założyłeś ten temat. Kto przeczytał wie wszystko i nie musi już o więcej pytać.
doszły mnie słuchy że kibice nasi będą zawracani spowrotem do Krakowa gdyż Jagiellonia nie zgodziła się na przyjazd naszych kibiców. Niewiem ile jest w tym prawdy ale jeśli tak to wyjazd nie ma sensu
Tak róbcie takie plotki dalej a do BIAŁEGO STOKU pojedzie nas 10 bo reszta pomysli ze nas niewpuszcza!!! A tak pozatym to korwica mnie bierze ze ten mecze jest w środe i niedam rady na niego pojechać:(
no więc panowie jedziemy!!do jutra minimum 50.
wiadomo że w klubie będą szczęśliwi jak nikt nie pojedzie
co ty pieprzysz chłopcze? Jaga czeka na was !!! Co już się zesrałeś?
Temat zalozony przez Galla Abadonina praktycznie dzien przed wyjazdem..... Kto ma jechac ten pojedzie. Kto ma wiedzieć , będzie wiedział, i to nie z tych co się zesrali...
baba-jaga?
jedziemy jedziemy ... dzis sie zapiszemy
Zapisały sie dziś aż trzy osoby.W sumie zebrało się całe dziesięć.W takiej liczbie to sie możemy przejechać,ale do kłaja.@!#$ ale wstyd....
ja tez sie zapisuje !tylko dzis mnie nie bylo w miescie i nie dalem rady!zreszta zaraz ide poszukac chetnych
Dolna Abaddonia a co ty tak płaczesz jakby to był jedyny sposób dotarcia do Białegostoku !
Od dawna wiadomo że autobusy nas nie interesuja !!
,,Temat zalozony przez Galla Abadonina praktycznie dzien przed wyjazdem..... Kto ma jechac ten pojedzie. Kto ma wiedzieć , będzie wiedział, i to nie z tych co się zesrali...''
Tak więc ilu pojechało tych co wiedzieli i sie niezesrali??????Może mi ktos podac liczbę???@!#$ wycieczki samochodowe!!!!!!W sumie to dobrze ,że nikt nie pojechał,,bo byłaby zadyma i zamkneli by nam stadion''
Cracovia-najlepsi bandyci w sieci.
Dolna_Abadonia a ja przpraszam za moją wstawke !!!
Widać bardziej się łudziłem i źle oceniłem sytuacje !!!
Na dworcu było 12 !!! Szacunek !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)