ALE NAJWAŻNIEJSZE ZE KALU KOCHA WISŁE WISŁA KOCHA KALU dokładnie jak w m jak miłość
-
-
Kompleksiki sie zaczynają :)))
No widzę że J.W. ogląda telenowele, hahaha, pooglądaj sobie lepiej to M jak coś tam, hehe
wislakrk-jesteś nudny z tymi swoimi kolegami.I sądzę że z twoją przepukliną wszystko o.k-natomiast matka natura poskąpiła ci rozumu i szarych komórek.Wszak nigdy nie będzie z wasala -pana ,a tym bardziej z konfidenta -hooligana.I pamiętaj wiślacki psie o swoim milicyjnym rodowodzie.Są zawsze z wami na dobre i złe!!CRACOVIA@VALERENGA zawsze razem!!!!!!!!!
KALU ukrasc krowe traktorzystom zle
Kalemu ukrasc krowe to dobrze
mentalnosc wislacka
Oj obniżył się poziom od ostatniej mojej wizyty na tym forum oj obniżył... :D
Nudny nie jestem za rzadko się wypowiadam by kogoś zanudzić, uważasz że z moją przepukliną wszystko ok? :D Nie no naprawdę jak do tego doszedłeś?... (teraz mnie naprawdę rozbolała :D ) Ile mam rozumu i szarych komórek nie liczyłem robiłem sobie co prawda tekst IQ TVN :> i znowu aż tak źle nie wypadłem :] ale to nie miarodajne jest... Ani nie byłem wasalem :> Ani nie chce być panem, konfiturom także nie jestem hooliganem też :) Milicyjny rodowód to ma Gwardia Koszalin my mamy jak najbardziej [b]Polski[/b] rodowód wywodzący się 1906 roku panie kolego ja bym raczej się wstydził na twoim miejscu wypominać Wiśle rodowód skoro jest on jak najbardziej nie skazitelny a do rodowodu to się waszego bardziej można przyczepić :] O i nawet zgodę z Valerengą macie cóż za komp...atybilne połączenie :D
I kończąc tą jakże na wysokim poziomie pogawędkę panie Raf_jedynka (to od ząbków które się już wyryły? :> ) Rozwiń ja cię proszę twoją wykładnie o krowie bo za ch.. jej zrozumieć nie mogę :D Że tak po staropolsku powiem "Oso chozi?" :)
Nara
W Koszaline niestety nie mieli wyboru albo gwardia albo nic . Natomiast ty przez ileś tam lat fundowałeś mo extra premie chodząc na mecze gts-u Idź szczekać na swoje forum dogu
wiesław krk a co powiesz o 2 krotnym przyłączaniu się twego klubiku do CRACOVII. Czy to się nie kłuci w twoim mniemaniu z nieskazitelnością wiesława? Było to w 1907 i 1916r. Co ty na to?
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Potter wróć do swojego zaczarowanego świata.Dziecinada.
Zastanawialem sie (ale tylko chwile) jakimiz to sciezkami w twojej atrapie mozgu biegaja skojarzenia, ze wspominasz o jakichs zabkach...
ale ilez moze byc polaczen miedzy trzema na krzyz neuronami
wiec widze ze ci sie jedynka z zebami skojarzyla he he
nawet mnie to rozbawilo przez moment nie powiem
a patyk rzucony tez aportujesz ?
Juz mnie litosc brala ale jednak nie
co ja Ci bede swiat wyjasnial
was trzeba tresowac
ot co
takze zamerdaj tylko grzecznie ogonkiem i do budy
no juz
wypozdro
:D :D :D Cyrk jak boga kocham :D
Ipswich a jakisz to wybór jako kibice mieliśmy? I nie jestem na tyle stary by pamiętać czasy GTS-u...
Zubereg nic mi na ten temat nie wiadomo :)
Ja nie miałem problemu z wyborem mimo że gts grał o dwie klasy wyzej Jakoś tak mnie od MO odrzuciło i zadziałał odruch wymiotny A jeżeli nie pamiętasz tamtych czasów to tym bardziej ni szafuj tu narodowym zwiślackim rodowodem bo nawet jak tak bylo to zalożycieli wisły na tamtym świecie szlag trafia za te 50 bez mała lat dawania dupy największym wrogom polskiego narodu -komunistom!
Widzisz bo postrzegałeś świat wybiórczo dlatego cię kolego odrzuciło... Gdybyś zamiast na to do czego została Wisła zmuszona przez komunizm popatrzył na chwalebną tradycje, wspaniałych kibiców, wiarę i miłość do Białej Gwiazdy (nie komunistycznych działaczy tylko klubu założonego w 1906 roku) to może teraz byś nie miał kompleksów... Tak jak ja ich nie mam.
I powiedz mi czy nie odrzucało cię od Cracovii i tych złodziei w jej władzach którzy pojawiali się po 89 roku? Czy nie odrzuca cię od morderców z którymi siedzisz razem na stadionie? hę? Czy nie odrzuca cię od byłego Ogniwa nadanego w ten sam sposób jak Gwardia Wiśle? Myślę że po prostu masz wybiórczą pamięć :]
Nie powiedziałem że nie pamiętam tamtych czasów po prostu nie byłem wtedy jeszcze kibicem... czemu mam nie mówić o chwalebnej historii skoro jest prawdą... my kibice nie daliśmy dupy komunistom gdzie wyście byli gdy Wiślacy walczyli z tamtejszym systemem na ulicach naszego pięknego miasta... teraz łatwo walić sloganami ale wtedy chętnych do działania w waszych szeregach nie było zbyt wielu... Teraz tacy anty-komuńiści a na swoim stadionie witaliście nie jeden raz komunistycznych dygnitarzy z aplauzem godnym gwiazd Rock&Rolla :D Bardzo trudno jest się przestać okłamywać... może się kiedyś nauczycie i zauważycie to czego nie chcecie widzieć. Czyli ciemne plamy koło jasnych w waszej Historii...
Do widzenia :)
Wisła_KrK
"teraz tacy anty-komuńiści a na swoim stadionie witaliście nie jeden raz komunistycznych dygnitarzy z aplauzem godnym gwiazd Rock&RollaRobinksc"
Swietnie pamietam jak obecny rzecznik prasowy SLD niejaki porucznik borewicz zostal zaanonsowany przez spikera. I JESZCZE LEPIEJ PAMIETAM TE GWIZDY JAKIE GO PRZYWITALY. Wiec nie plec bzdur o powitaniach "czerwonoskorych" oklaskami. No chyba ze sam to robiles przychodzac na Nasz stadion.
Wiecej czerwonych nie pamietam chociaz jak wskazuje "sonda wyborcza" w szeregach pasiastej braci mamy dosc duzo ludzi z "brakiem elementarnych podstaw wiedzy historycznej" chcacych glosowac na SLD.
Ale nie tak dużo tylko pięciu (czerwonych)....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Wisła_krk:
wytłumacz mi czemu nie wróciliście do przdwojennego herbu tylko macie nadal powojenny przrobiony?
A dokładnie o co ci chodzi?
A co macie do powiedzenia o waszym wiernym fanie pany Cyrankiewiczu. Na Cracovii bywał dość często a do antykomunistów to go zaliczyć raczej nie można..
Po co tak daleko szukać?Lesio Mazan.
Wisla_Krk bredzisz obywatelu jak potluczony. Twojemu klubowi 40 lat komunizmu sluzylo obrastal w obiekty, dostawal stale finansowanie. Nam podpalono stadion nie dano zmontowac kupionej juz hali i wiele wiele innych przeszkod. Wiec nie porownuj bo to wyglada na zaklamanie. Nazwe na Gwardie to moze i wam zmienili sila ale co do wstapienia w szeregi bezpieczenstwa . Przykro mi ale poprosil o to sam Giergiel na walnym zgromadzeniu. Wisla jest JEDYNYM!!!!! duzym przedwojennym klubem ktory to zrobil. Jakos wszystkim innym sie udalo. Czerwoni pozakladali gwardie, blekitnych i tym podobne milicyjno-ubeckie klubiki. Tylko w Krakowie duzy przedwojenny klub zgodzil sie na to.
nawet wasz wielki Reyman uwazal to za hanbe.
Wardarku, [i]mon ami[/i], wiele jest rzeczy o które można się nas przyczepić. I że się przyczepiacie o UB to też rozumiem (czasem mi też jest głupio). Ale proszę Cię, jednej bujdy nie powtarzaj - [b]nikt wam nie spalił stadionu[/b], a zresztą i tak wam wybudowano nowiutki i - jak na owe czasy - ładniutki.
Nie szerz tu propagandy o dziewicy Cracovii, która się komunie nie dała.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)