Jak tu zagląda twórca tej drugiej wlepki to mam pytanie.Mozemy umieścic tego typa z pejsami na fladze?
-
-
Kompleksiki sie zaczynają :)))
1 vlepka-zenada.panowie z 2 strony blon -starajcie sie przynajmniej trzymac fason bo poki co wam nie wychodzi
GWIAZDA BIAŁA - ZNAK PEDAŁA
Rock- ale ta JUDEBUSTERS właśnie do druku ma iść coś tam pisali ze ma iść itp ale poprawiona z napisem JUDAS BUSTERS taka też tam na forum była
No coz sami sie na strzal wystawiaja...
Pierwsza w klimacie poslanki Blochowiak - żenua po prostu
Druga... no moze i zabawna ale skoro w polskim tlumaczeniu znaczy to tyle co: Pogromcy (tak tak od Pogromu) Żydów, no to jak dla mnie wystawiaja sie pieknie na strzal. A cekipa z Mossadu nie chybia...
A przy okazji "chlopcy z Reymonta", to tyle co chlopi wiec słoma im z butów wystaje.
Mozna by ciekawie zilustrowac vlepke z haslem:
"Traktorzysci - Chłopi z Reymonta"
Nie mam talentow graficznych ale haselka moge zapodawac :-)
"Dziewczyny Z Reymonta Zawsze Razem" i para pedałów "posuwających" się w dupę :D:D:D buahahahahahah
Witam wszystkich. Posypało się troszkę krytyki na nasze vlepki, ale odziwo potrafiliście się wypowiedzieć pozytywnie na temat 2 vlepki...nie rozumiem Was :)
Ten kto założył temat, powinien najpierw poczytać dokładniej forum Wisły Kraków a potem pisać. Czytałeś komantarze tej naklejki? nie? To poczytaj. Wydana zostanie vlepka numer 2 o pierwszej nawet przez chwile nie myśleliśmy. Więc nie ma się po co napinać.
wislak ale wy też wklejacie projekty od ans które nigdy nie maja byc zrealizowane i sie nimi podniecacie ...
Poprostu wasza teoria o kompleksach powoli pada i sami do tego doprowadzacie :)))
wydacie vlepke nr. 2? juz sie nie moge doczekac! :)
No to kubeł zimnej wody - dla tych, którzy sie uważali za mężczyzn:
[img]http://149.156.118.83/metropol/vlepki/projekty16.jpg[/img]
(wiem wiem... ale nie moglem sie powstrzymac ;D)
czemu zawze gdy pojawi sie vlepka zrobiona przez CRACOVIE na zwis... lub odwrotnie to odrazu pojawiaja sie jakies tematy tupu: "kompleksy"?!
moim skromnym zdaniem zadaniem vlepek jest slawienie swojej ukochanej ekipy oraz osmieszanie przeciwnikow. jezeli takie projekty sa wykonane z pomyslem i maja choc troche "smaku" w sobie to jest to nawet wskazane! w tym przypadku mamy do czynienia z "ciekawa" i z niezlym pomyslem - vlepka nr 2 i okropnym badziewiem jaka jest vlepka nr 1.(oczywiscie mam na mysli te dwie pierwsze, bo te kolejne to juz jest niesamowity kicz)
/// TYLKO PASY ///
Wiadomość zmieniona (25-01-04 13:32)
13 dni później
jak im sie nudzi nie se wibrator kumiom.
CRACOVIA KRAKÓW DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW
Kibicu ts :)
Przeczytaj jeszcze raz moj post i zastanow sie nad tym co napisales :)
To jest cytat z Waszego forum. . .
I wkleilem go tu,bo spodobalo mi sie " Widać, że teraz Wisła i Kalu obwąchują się niczym pieski:) "
A Uche nie bedzie gral u Nas chocby dlatego,ze Sandecja nie ma barakow, a pozatym nie gra w drugiej lidze. . .
SANDECJA & CRACOVIA
rozrabiaka napisał:
"Dziewczyny Z Reymonta Zawsze Razem" i para pedałów "posuwających" się w dupę :D:D:D buahahahahahah
no to moja odpowiedź:
http://www.wydzialarchitektury.futuro.net.pl/wisla/wisla_lech_2003/tito/001.jpg
hehe
news-ten transparent zszokował...pod względem prostackim.Wszyscy wiedzą o jednym:
Śląsk Wisełka 2 pedały cały sezon się jeb.ły.
Autor: mariusz (---.kra.cdp.pl)
Data: 10-02-04 20:16
news-ten transparent zszokował...pod względem prostackim
ale pokazał prawdę :-)
Prawda jest jedna i tylko jedna:
Wielka Triada czyli LECH CRACOVIA ARKA RZĄDZI W POLSCE i to jest przykre dla wrogów ale taka właśnie jest prawda.
zenujace wislackie kur.........
Hehehe Raf synku wracaj do matchboxów bo Wujkowie Wiślacy mają chore przepukliny... Chyba nie chcesz mieć wujka na sumieniu :> ?
Sluchaj ciotko w..krk
z ciebie taki wujek jak z koziej dupy traba.
I jesli moge cie jakos pozegnac no to ci pa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)