Kieny Pn-a na co się przerzucają - bo na zwisłę na pewno nie.Prokocim NOWY wisły nie nawidzi.Na innych osiedlach też znikają.Na Dąbiu zostało tylko paru ,a nawet nie chodzą na mecze.Narybku wisła nie ma żadnego!!!.Najlepsi z nich są już po naszej stronie.
-
-
zasłyszane ...
a kiedy to na Dąbiu była jakaś znacząca Wisła?
Potter włąsnie ze sie na wisłe przezucaja ! a najgorsze jest to ze robia szaliki wisła Prokocim ! ZENADA !!
Ja w to nie wierze z jakiej ulicy,nigdy nie spotkałem tu żadnego wiślaka w szaliku.Tak jak i ty jestem z Prokocimia Nowego.Nie wierze że się ważą na to-bo to osiedle na wskroś pasiaste.A jak chłopaki by się dowiedziały to by musieli kanałami chodzić.Jak masz namiary to napisz chętnie to sprawdzimy.Nigdy też nie widziałem aby jechali na mecz to skąd by się wzięli.North-swego czasu trochę wiślaków było 20%,mieli nawet kilka wyjazdów powyżej 10 osób.Ale to było kiedyś!!.Część przestała chodzić ,bądź wyprowadzili się a sporo przeszło na pasy w tym kilku naprawdę dobrych chłopaków.
Koło Dabia płynie sobie jedna jedyna Wisła w Krakowie co to się liczy.
Rzeka to jest, a reszta?
Reszty nie trzeba kelnerze "north".
wypozdro
wisła w Prokocimiu? Kiepski żart...
Potter daj już spokój z tym narybkiem, bo się ośmieszasz.
Czytając pottera (jak to wszędzie jest Cracovia a Wisły nie ma)zastanawiam się czy na mecze nie chodzę tylko ja i mój syn a reszta ludzi na stadionie to tylko wytwór mojej wyobraźni.
jest trochę więcej takich ,,mądrych''co milicyjnemu klubowi kibicują.Za dużo wiernych kibiców to w Krakowie nie macie zważywszy sukcesy w ostatnich latach.Zadaję sobie pytanie - co takie marne psy z reymonta robią na naszym forum?.Widać na swoim nie mają z kim pogadać-wszyscy tam wierzą w bajki.A tutaj co SZUKACIE SOBIE KOLEGÓW?,może wierzycie że ktoś was tu wysłucha i na zwisłę pójdzie.Niedoczekanie barany!!!!!.reymonta22 kiedyś popełniliście błąd -nie dbając o młodych kibiców.JAK SIĘ TO DLA WAS SKOŃCZYŁO?.A jak wyczytałem że waleczni norwegowie z Valerengi zamkneli wam drogę do ewentualnego rozstawienia(przy zdobyciu M.P czego wam nie życzę)to uważam że zasługują na wielki szacunek kibiców Cracovii!Valerenga@CRACOVIA dwa koronne kluby.!!!!
?:-)?
zioło, wóda?
north-nic lepszego nie mogłeś napisać - tylko na tyle cię stać. Z twoich kolegów psów uważałem że jako jedyny potrafisz coś w miarę sensownego napisać.Bo inne barany z reymonta potrafią tylko baśnie pisać.Nie wiem czemu myślą że kibice pasów będą je słuchać.Bo dla mnie i wielu innych kibiców CRACOVII wasz marny klubik nie ISTNIEJE.NIGDY NIE ZEJDzIEMY NA PSY!!.CRACOVIA@VALERENGA!!!!.
potter, skoro NIE istniejemy to skad sie biora co po chwila tematy o Wisle, zakladane przez kibicow...Cracovii
"potrafią tylko baśnie pisać" - czy prostowanie twych propagandzkich farmazonow nazywasz basniami?
A dlaczego TU siedze? lubie wiedziec co w trawie piszczy, mozna nawet powiedziec ze Barwy Cracovii to moja pasja
Posty pisze tylko po to, bo noz sie w kieszeni otwiera jak czytam te brednie o wisle i jej kibicach
PS.Pzdr dla twoich informatorow ze Szczecina :)
weterans -ty tu na naszym forum wciskasz kit i bajki jacy to nie jesteście świetni i dziwisz się że nikt nie wierzy w twoje wypociny.Na naszym forum naśmiewamy się z takich głupków co próbują nam wciskać propagandę.Twoi koledzy z psiarni ci we wszystko wierzą-my wiemy swoje . I twojego ormowskiego klubiku NIE TRAWIMY.Valerenga@CRACOVIA zawsze razem!!!.ANDERLECHT też przyjacielem Cracovii jest!!!
Odnośnie Prokocimia to kiedyś (lata osiemdziesiąte) Teligi 10 było za GTS-em (TYLKO Teligi 10).
Ech..... miały chłopaki cieżkie życie...............
pozdro
heh wiedziałem który temet odświeżyc.....:)))) tak dalej moze do 1000 dojdziemy.....
Ty sie już lepiej za odświeżanie tematów nie zabieraj :)))
Chociaż niektórzy widać lubią się z pieskami taplać w błocie :))
ja sobie jaj nie robie z ta wisła na Prokocimiu ! tylko mówie ze taki problem istnieje !
Pewnie dalej są - to teraz 40 letnie lumpy z pod budki.OD rana się trzęsą żeby wyrobić na piwko lub jabcoka.Na psiarnie już nie jeżdzą bardzo dawno.Piszę o Teligi 10.Z młodych nic już nie mają- tak że nie ma obaw.
Chyba nigdy nie bylo obaw : )
a takimi lumpami to byli już wtedy...
pozdro
kienypn-jak cię pytam gdzie,z której ulicy mieliby być ci nowi wiślacy z Prokocimia Nowego to milczysz!Nie opowiadaj bajek na naszym forum!Nie długo napiszesz że pewnie tylko szaliki wisły noszą na Prokocimiu Nowym,a kibice Cracovii muszą się ukrywać przed nimi ha ,ha.Jak coś twierdzisz to udowodnij-podaj że jest ten i ten z bloku takiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)