Wiem ale od was chyba njawiecej bo ostatnio jak sie przyjrzalem to w cholere......
-
-
zasłyszane ...
north: jak wytrzeźwiejesz... to może zrozumiesz swoje wypociny... i stwierdzisz że jest Ci głupio... bo chlapiesz bzdurami na lewo i prawo...
Poszukaj komuchów wśród swoich znajomych!!!
Wisła to psy a Cracovia Żydzi..
no i co wy na to krakowskie centusie???
Swornica Scorpio Ciurex Czarnowąsy Rulez!!!
pzdrw ;-)
Ro man nie przesadzasz,hm?
nie Fen, po prostu śmieszy mnie to wieczne obrzucanie się epitetami typu psy i żydzi.. mój wpis w żartobliwy sposób pokazuje jednoczesny polew i brak wiedzy na temat genezy tych epitetów w tzw ”reszcie kraju”.. a temat ten dobitnie dowodzi, że w materii bluzgów zarówno ”psy”, jak i ”żydzi” nie mają sobie równych.. mnie osobiście nigdy nie ubodło porównanie Cracovii do Żydów, mimo, że jak wiemy twierdzenie to jest tak celne jak rzut kulą w płot.. co na ten temat myślą ”kumaci” Pasiacy (pozdro dla kumatych) pokazali wtedy, gdy nazwali się JUDE GANG.. po prostu wyśmiali ten stereotyp tak jak autor wpisu z Czarnowąsów.. ;-) ich odpowiednicy z Reymonta nie wpadli na to, aby nazwać się np. ”Ekipa z Azyla”, ”Podaj łapę”, ”Sunia Boyz” cz choćby ”Burek team”.. ;-)
wogóle to smieszny temat, sorry, czasem opadaja mi ręce..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (31-12-03 15:55)
hehe
I liga I liga CRACOVIA
RoMan = ale za to jest okrzyk "To my wściekłe psy"
Jeśli chodzi o nazwanie kogoś z Was żydem to uważam to za rownie "trafne" jak nazwanie mnie gieteesowcem.
Dementor - ja nawet na trzeźwo pieprzę takie glupoty...wiem wiem po raz kolejny tracę minimum sacunku jakim mnie darzyłes.
Kiedyś na czacie z Andrzejem Sikorowskim (kibic wisły) ktoś mu zadał pytanie dotyczące Cracovii określając ją per żydy. Ten odpowiedział że jakby Cracovia to byli żydzi to dzisiaj graliby w lidze mistrzów ....... Działo się to ze dwa trzy lata temu.
A wracając do sprawy to wolałbym nie cieszyć się z tego że ktoś boi się chodzić w barwach swojego klubu. Skoro staramy się zmienić wizerunek kibica Cracovii to nie ma z czego nie ma ......
north, pierwsze słyszę.. to raczej trawestacja tytułu książki niejakiego Stana Tymińskiego.. ;-)))
north zastanów się co piszesz bo normalnie włosy dęba stają!!!!!!!!!!
I liga I liga CRACOVIA
Wieloryb a z czym się mam zastanowić(może jakiś konkretny przykład bo nie mogę się polapać, choć odpowiem moze dopiero jutro bo wybywam teraz)
Trabant - słyszałem "podobny" tekst ale trochę w odmiennej tonacji odnoszący się do Waszych zarzutów niszczenia Cracovii przez komunę/Wisłę = "jakby komuniści chcieli naprawdę zniszczyć Cracovie to już dawno by jej nie było'
Komuniści chcieli zniszczyć nie tylko Cracovię ale i cały nasz kraj ale na szczęście im to się nie udało, więc nie przypisuj sobie aktu łaski w stosunku do Cracovii..... Było jak było każdy kto ma choć trochę wiedzy wie...
zniszczyć kraj to co inengo niż zniszczyć klub...ale rzeczywiscie nic nie będę nikomu przypisywał bo nie mam takiej wiedzy
"jakby komuniści chcieli naprawdę zniszczyć Cracovie to już dawno by jej nie było"
a moze:
"gdyby nie kibice Cracovii to komunistom udało by się ją zniszczyć"
RocknCrack = a moze jakiś przyklad działalnosci kibiców Cracovii broniącej Ich klubu przed czerwonymi
north--krojenie :-)
qwert--strefa 11 :-)
RocknCrack-ty wiesz co to była komuna. Gdyby oni tylko chcieli to boisko na Kałuży byłoby zaorane w tym samym dniu. Jakoś nie mieli problemu z odebraniem majątków milionom ludzi, nie mieli też problemów z rozwiązaniem wielu organizacjii. Nikt nie ukrywa człowieku tego że Wisła była gwardyjska, i że Cracovia miała w tamtych czasach ciężką dole ale wy wypracowaliście sobie jakąś kosmiczną ideologie na temat Wisły. Wytłumacz mi tylko w jaki sposób na komunistyczną Wisłe w latach 70 i 80 w zajebiście prawicowym Krakowie przychodziło nawet 20-30 tysięcy ludzi. Człowieku Wisła to taka sama historia jak Cracovia. Jej sie kibicowało od pokoleń a policja przyszła dużo później i później naszczęście odeszła. Myśłąc tym tropem co wy to Pogoń już zawsze będzie tureckim klubem a Legia koreańskim. Było tak kiedyś, ale to nie zależało od kibiców tylko od działaczy. Wy też mieliście pseudodziałaczy i dobrze wiecie co mieliście wtedy do powiedzenia. Wielkie g....... a oni i tak kradli ile wlezie.
north - przyjacielu! rozumiem ,ze mam dziękować czerwonym ,że tylko zdołowali Cracovie a nie dobili ostatecznie? czy tak mam ten bzdurny text rozumieć?
icek66i inni-polemiki z wiślackimi psami nie mają sensu , przecież do nich ŻADNE argumenty i fakty nie docierały i nie DOTRĄ. To są zwykłe prostaki i prymitywy ( bez szkoły).Trzeba ich ignorować i zlewać to sobie pójdą szczekać na swoje forum.
Jak chcecie z [.....] dyskutowac to najlepiej na kibice.pl.Tam sie chlopaki napinajcie
Ignorowac ich to nie beda sie rozpisywac na naszym forum.
Zajerzdza tu buda od psa...................fe jak cuchnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)