kajman: "...albo Coglin odpiszą mi iż sam fakt że napisałem GTS to juz jest oznaka moich kompleksów :):):) " ja nigdzie w tym temacie nie napisalem ani slowa o jakis kompleksach, jedynie dyskutowalem o sytuacji Wisly. jak dla mnie to slowo kompleks jest ostatnio bardzo naduzywane, bo wystraczy napisac cos co sie nie bedzie komus podobalo i odrazu w odpowiedzi slyszy sie o kompleksach, obojetne czy ma to sens czy nie za bardzo.
"...może uważasz że jak "święta..." to trzeba się kropidłem naparzać;;;" jasne ;))) jak dobrze pojdzie to juz w przyszlym sezonie pierwsza w Polsce ustawka na kropidla :)))
-
-
Jak to z tymi kompleksami jest ?
a ten link polecam kibicom zza miedzy
http://www.piv.pivpiv.dk
marcin ,
szatanie ... ;) ;) ;)
pozdrówki
Panowie prawda jest brutalna będziemy już niedługo mieli bardzo duży kompleks ,ale sportowy - na Wielickiej :)
Ładne boisko będzie i korty też będą siłownia już jest .... to prawdziwy kompleks:((( - i powiedzcie jak z tym żyć:))
Mam nadzieje, że o ten kompleks chodzi?:)
4 dni później
Ja bym chciał wrócić do początkowych postów
napisał: Ro Man (---.gazeta.pl)
Data: 05-01-04 21:25
"nam bez transferów wystarczyło na drugie w drugiej.."
A kupienie bodajże 9 nowych zawodników przed rozpoczęciem sezonu drugoligowego jak nazwiesz?! Wymianą składu?! Powołujcie się na FAKTY panowie
BKS JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
Lobin wyczuwam wielka zazdrosc w twoim poscie bo wy takich transferow nigdy byscie nie dokonali,a w przyszlym roku tez ich bedzie kilka u nas oczywiscie.Wiec co tu duzo nawet bez tych transferow bysmy sobie poradzili.Zycze wam miejsca spadkowego najlepiej ostatniego(za psiarnie)chociaz 7 miejsce wam wystarczy chyba na utrzymanie, a moze nie.....
Przyłączam się do spadkowych życzeń dla baby jagi.Miejsce tych pachołków wisły jest w 3 lidze.Na wiosnę wyjadą z bagażem goli.Tak się bali kibiców pasów - że ich działacze wysłali na 2 dni przed meczem pismo (kibice CRACOVII nie będą wpuszczeni na stadion).A szkoda bo mimo środy 200 osób by pojechało.
Autor: potter (---.waw.cdp.pl)
Data: 12-01-04 22:36
Przyłączam się do spadkowych życzeń dla baby jagi.Miejsce tych pachołków wisły jest w 3 lidze.Na wiosnę wyjadą z bagażem goli.Tak się bali kibiców pasów - że ich działacze wysłali na 2 dni przed meczem pismo (kibice CRACOVII nie będą wpuszczeni na stadion).A szkoda bo mimo środy 200 osób by pojechało.
OJ DZIECI DZIECI :))))
Siara ales sie popisal swoim wysokim ilorazem inteligencji, wysliles sie tak ze ...Typie po to masz klawiature zeby pisac a niekomentowac trzema wyrazami
Potter dalej pisz bajki.
Autor: CrAcOvIa WiElKa TrIaDa (---.77.classcom.pl)
Data: 12-01-04 22:45
Siara ales sie popisal swoim wysokim ilorazem inteligencji, wysliles sie tak ze ...Typie po to masz klawiature zeby pisac a niekomentowac trzema wyrazami
Proszę Cię bardzo, otóż w innych tematach wypowiadały się w tej sprawie osoby od was, które sa osobami tzw. "znaczącymi" i ich zdanie w sprawie wyjazdu do Białegostoku było jednoznaczne.
Powtarzam ! są to osoby od Was...
a jeżeli potter nie potrafi tego zrozumieć i przyjąc to mój komentarz wydaje się być adekwatny.
Co do mojego IQ to muszę Cię niemile rozczarować, jest znacznie powyżej przeciętnej.
Mimo wszystko dzięki za brak bluzgów, co zdaeza się rzadko w odniesieniu do nas Kibiców Wisły
Cracovia: zadrości nie ma w moim poście bo my znamy swoje miejsce w szyku. Chodziło mi po prostu o podważenie tezy że składem 3-ligowym zajęliście 2 miejsce w II lidze, a więc o FAKTY.
PS a jak chcesz mnie poobrażać to zapraszam w kwietniu na Kałuży, bo my W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS będziemy
heh fajnie to brzmi - kibic Jagi zaprasza na Kałuży :D
"PS a jak chcesz mnie poobrażać to zapraszam w kwietniu na Kałuży, bo my W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS będziemy"
tylko ze MY Was nie wpuscimy
hahahahahahhaahaha
pozdro
Wojtek
ps. masz racje Rock :P
Do psów z reymonta typu;reymonta22,siara i inni-zamiast opowiadać bajki może byście sprawdzili u źródła czyli ukrainców z jagi(czy ich działacze przesłali pismo na dwa dni przed meczem imformujące ŻE KIBICE PASÓW NIE ZOSTANĄ WPUSZCZENII NA STADION.Sądze że się tego nie wyprą!!!.Spytam w tygodniu w klubie bo jak jeszcze jest to zostanie przedrukowane żeby nie było żadnych wątpliwości.Co do kibica jagi to bardzo wątpię żebyś był na wiosnę u nas-z tego co się orientuje nie zostaniecie wpuszczeni. Będzie to rewanż za to że wasi działacze nas nie chcieli wpuścić.Spodziewajcie się pisma że z uwagi na remont stadionu nie zostaniecie wpuszczeni ( to niemalże 100% pewności).Nasze zdanie na ten temat jest inne -wolimy mecze z kibicami ale nie my decydujemy.I jeszcze jedno do psów z reymonta -jak rok temu nie byliście w POZNANIU z takich samych względów jak my (LECH przysłał wam pismo że z uwagi na remont nie zostaniecie wpuszczeni na mecz ) to ani my ,ani Lech nie pisaliśmy głupot że baliście się jechać.Tak samo było u nas i będzię jeszcze nie raz w różnych klubach-po prostu dla działaczy to najlepsze rozwiązanie problemu.Do was jako wiślaków my też nie mamy pretensji że wasi działacze nie wpuszczają nas gdy gracie z LECHEM czy POLONIĄ.To nie wasza wina tylko działaczy.
potter: ciekawe, ze wszyscy wiedza ze mieliscie juz bilety w klubie, tylko potrzeba bylo listy imiennej na ktora nikt sie nie wpisali i bilety zostaly odeslane do Bialegostoku, pisali o tym nawet ludzie z Cracovii. no ale przeciez wszyscy pisza bajki a tylko Ty znasz prawde.
Wiadomość zmieniona (13-01-04 12:00)
kibice Cracovi zastanówcie się co piszecie!!! My was nie wpuściliśmy?! Klub nie wpuścił!? Nie zrobiliście listy i zarząd klubu wydał decyzję taką jaką był zobowiązany wydać! A jeżeli wasz klub w "rewanżu" chce nas nie wpuścić, z powodu "remontu trybuny" to gratuluję działaczy i życzę dobrego samopoczucia w przyszłości!!!
I jeszcze dwie rzeczy: do Szczecina i Łodzi jakoś pojechaliście, tam nie mieliście listy (czy nawet pseudolisty)?!
I druga rzecz: Nie było was, a jednak ktoś był. Z tego co wiem nawet wasz pobratymca z Białej P. Robert, udzielający się na tym forum. Podobno było was nawet ok 15. Dlaczego nawet nie próbowaliście się ujawnić? Było u nas 3 chłopaków z Radomska też bez listy, ale oni przynajmniej próbowali wejść na sektor, a wy=0 i to wyłącznie z waszej winy.
Do zobaczenia w kwietniu mimo wszystko
Wiec jakby ujac te wszystkie wypowiedzi w jedno to wyjdzie ze...Craxa rzadzi:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPKoniec, kropka jestesmy lepsiejsi po prostu
A już widzę jak wy wyślecie do Krakowa swoje listy kibiców!!!ha ,ha.A jak już to jak one będą wiarygodne.Co do faktów to -nie zaprzeczacie przynajmniej że takie pismo że wobec braku listy kibice pasów nie będą wpuszczeni .Wiadomo było że takowej listy nie mogliście otrzymać z dwóch powodów!!.1.Do was wybierała się nasza banda hools ,a takowi na listy się nie wpisują z wiadomych względów.2.było to zaraz po ruchu i wiadomo było że takowa lista od razu trafi wiadomo gdzie.A co do Szczecina czy Łodzi to było nas tam tak dużo że sporo ludzi nie wpisało się wcale .Nie można porównywać Łodzi (gdzie wiadomo było że nie będzie nic),czy SZCZECINA gdzie mieliśmy spejalny pociąg i inny termin meczu.U was była to środa.Z kibiców ja osobiście nie znam nikogo kto u was był. Rok temu do nas jechał motor na ostatni mecz-policja cofła im autokary 500 m od stadionu.I prawdopodobnie my byśmy też nie dotarli.A co do naszego stadionu to nasi działacze mają przed remontem stadionu niezły zgryz.Na nasz stadion są tylko 2 wejścia.!1 od strony tam gdzie siedzimy i wiadomo że tam nie mogą was wpuscić .2 to jeszcze większa mina bo od strony knajp w których przed meczem siedzi nas mnóstwo.Przywieźli tam ruch autokarami -to nic się z nich nie ostało!.Sam jestem ciekawy jak was mogą wprowadzić ,zwłaszcza że ci wasi bracia nie wejdą na stadion.(brak identyfikatorów CRACOVII).
zara bedzie 100 postow w tym temacie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)