W rewanzu pojedziemy wam panie po rajtuzach heheheh
-
-
Inter czy Milan
Mediolańska małpo-ten się śmieje kto sie śmieje ostatni!!!.Kto jest liderem.Za to uśmiałem się setnie z wyniku lazio-byle tak dalej bękarty z podrzymskich wioch.Za dwa lata lazio wróci tam gdzie ich miejsce -SERIAC.
Z tych dwóch klubów oczywiście MILAN. FORZA MILAN !!!
Jeśli chodzi o Rzym to nienawidzę lazio tych wieśniaków, niech zbankrutują i spadną do serie C. Tego im szczerze i z całego serca życze!
Niech mi nikt nie wmawia, że kibiców lazio jest więcej niż Romy! Byłem w Rzymie i wiem jak jest. Zaraz po wjeździe do miasta wszędzie widać bordowe flagi Romy. Nieraz całe bloki przystrojone są w barwy Romy, a na każdym balkonie wisi jakaś flaga, wstęga czy choćby cokolwiek w barwach Romy. W centrum bardzo wiele sklepików Romy, a nie widziałem żadnego lazio (!). Wielu ludzi chodzi sobie spokojnie w koszulkach i również są to w 95 % koszulki Romy. Tak właśnie jest w Rzymie. Kto był ten wie.
Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tego tez trzeba odkurzyc
8 dni później
FORZA INTER !!!!!
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!!
12 dni później
AC MILAN
z włoskich klubów to kibicuję AS Romie i AC Torino...
a Milan czy Inter to zdecydowanie wolę Milan....
NAPOLI , NAPOLI ,NAPOLI !!!...CAMORRA .
Dziś wielki dzień Roma daje lekcje futbolu szmacie juve.ROMA 3-juve 0.Trójka do zera i ROMA żegna frajera.
potter było 4-0:))))Ale się ciesze,gdzie jest ten Niedzwiedz???????
Jarmułka jak pisałem to było jeszcze 3,ale 4-0 to nokaut szmaty juve .Dla kibiców juve; Dacoout 13
Totti 53
Cassano 71, 85
co ty na to z juventusu szmato,viva Roma cały Turyn się cieszy z porażki juve. A.C Torino wraca do serieA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)