FORZA MILAN :))))
FORZA PASY
jakby tak kibole pasiastych klubów z całego świata sie złączyli to by roz...bali nawet Bin Ladena, Al Kaide itd. :))) trzeba coś pomyślec....
-
-
Inter czy Milan
biankonero-nie wiem co to są puchrowe porażki wisły ,ale ja cieszę się z KAŻDEJ porażki psów z reymonta . Dla mnie jest to zupełnie naturalne - to ty należysz do dziwaków jeśli im dobrze życzysz. Chyba że sam chodzisz na psy!. I nie chodzi tu o żadne kompleksy że oni grają lepiej. Na całym świecie kibice klubów z jednego miasta w większości nie znoszą lokalnego rywala. Rozumując tak jak ty kompleksy( nie wiem jakie) mieli kibice M.U bo po porażce M.C z Groclinem na ich stonach internetowych kipiało od drwin i pośmiewisk.Przykłady można mnożyć .A dzielni wikingowie ograli psów w piękny sposób. Sądze żę byłem jednym z wielu pasiaków którzy podziękowali im na oficjalnej stonie internetowej. A co do włoskich klubów jest podobnie A.C TORINO-WRACA DO ELITY>ROMA MISTRZ.
Potter: "Chyba że sam chodzisz na psy!" - nie wiem, o co Ci chodzi;). Na psach byłem 2 razy - raz na Szerokiej jak mi jakieś sq**ele rower ukradły, 2. - jak byłem świadkiem wypadku samochodowego.
Mi chodzi o to, że kibice ManU mogą się napieprzać z ManCity, bo sami mają się czym pochwalić. Podobnie kibice Interu z AC Milanu, a SS Lazio z Romy (albo odwrotnie). AC Torino w kwestii europejskich wyczynów Juventusu mogą sobie tylko na murach naskrobać "Grazie Borussia", "Grazie Milanisti" - i to wszystko. I kibice Cracovii też. Et puis, c'est tout!
Wiesz co Bianco , rozbawiłeś mnie. Ach ta wasza mania wielkości. My nie mamy się czym pochwalić? Te wasze "sukcesy" w Europie to malutki pryszczyk przy tym , czego my dokonaliśmy. Wiem , że pewnie teraz zaczniesz wyciągać różne medialne sprawy świadczące przeciwko nam , ale nie chce mi się tłumaczyć oczywistości. To tyle z mojej strony...
Biankonero-Czy ty udajesz kretyna czy nim jesteś . psy to obraźliwe określenie wisły i nie udawaj że nie wiesz . A z twojej wypowiedzi wynikają dwie rzeczy1.kibicujesz wiśle i boli cię serducho że ktoś z niej szydzi-w takim razie radzę na swoje forum .2- dla ciebie jest wytłumaczalne naśmiewanie się z lokalnego rywala i tylko wtedy gdy samemu się jest lepszy. Dla mnie jest to kolejny dowód twojej głupoty!!.Do was wiślaków jakoś nie może dotrzeć że CRACOVIA rośnie w siłę i odradza się . Za rok zagramy w1lidze czy ci się podoba czy nie!!!!!!!.Drugim powodem twojej flustracji jest to że PASY mimo sukcesów wisły mają więcej kibiców a rynek , śródmieście jest nasz. A to boli!!!!.
zabawa na całego-gratuluje znakomite zdjęcie.Szkoda że obok nie umieściłeś zdjęcia ,,awansu''wisły do kolejnej rundy pucharu uefa . Ewentualnie Aruny Dindane jak wybija LM z głowy wiślakom.Jedno obok drugiego to byłoby coś- może dasz radę to umieścić.
zabawa na calego ... ktory to byl rok ? wtedy jeszcze bronil van_der sar czy jak mu tam ... a teraz juve jest i bedzie najlepsze !! i piedole wszystkei inne milany , lazio , rome , inter , a zwłaszcza ac torino ! piedole nawet reale madyt i wszywkie wisły .... only Cracovia forza JUVENTUS !! jebac kur.y !!
Co z Ciebie za kibic juve skora niewiesz który to był rok.Zresztą nieważne,kiedy to było,bo te dwa pierd..nięciA,które zainkasowaliście wtedy w ostatnich minutach długo was bedą jeszcze bolały.
Kał zbieramy mocz i ślinę na juventus i fiorentinę.
Dzięki zabawa na całego jak sobie pies wiślacki bianconero obejrzy to sobie przypomni jak płakał . Dla mnie to dwa wspaniałe zdjęcia 2 szmaty na kolanach.
Ach, wróciłem po sylwestrze i co widzę? "Pies wiślacki bianconero", "szmaty". Żałosne, moi wy [i]kibice[/i]. I o jeszcze jedno Cię Potter proszę. Nie udawaj osoby, która lepiej ode mnie wie, co mam na myśli. G*o prawda, wcale nie płaczę po nocach, że się wam awans uda. Powodzenia, mnie to nic nie obchodzi.
Żałosne pasiaki. "pies wiślacki bianconero". buehehehehe
Hauzi - czy ja dobrze czytam, według info od gościa, który w Rzymie spędził lat kilkanaście jest dokładnie na odwrót jak piszesz. Lazio to klub pieprzonych faszyzujących wieśniaków - Lazio to nazwa regionu (odpowiednik Małopolski).
Tylko Roma i Inter. Osobiście kocham piłkę włoską, która jest niewątpliwie najlepszą przynajmniej w Europie, o czym dobitnie świadczą statystyki. Szkoda, że trener Stawowy jest odmiennego zdania. Lubię również Torino i Atalantę Bergamo.
Manfred Netzermann
IGLORIOSTI NOSTRI SMEDERANO SAMPRE MAGICA JUVE VINVI PERNOI!!!!
No to oki netzer- Inter ma zgodę z Lazio , a ty takie cos wypisujesz. Ja akurat wiem jaka jest prawda. Jesteście z Romą, bo to pasuje akurat do Cracovii.( Nazwa miasta = nazwa drużyny ) Ale niestety tu jest bład. Roma jest klubem wieśniaków, klubem, który powstał w 1927. Od 27 lat istniał już ten jeden prawdziwy Rzymski klub.Czy wieśniaki chodziły przez długie lata na biedne Lazio , grające w serie B ? Niestety w Rzymie nie jest tak jak w Torino, czy Genua ( Moja 2-ga sympatia ), gdzie kibice tych drużyn są tylko i wyłacznie z tych miast. Zresztą fani Romy, poszukajcie sobie linków do fan clubów waszej " pseudo " Rzymskiej Romy, które pokazuja jak wielu fanów tej drużyny to wieśniaki.
hauzi-z tym wiejskim klubem lazio jesteś żałosny.Jakoś nie dociera i zapewne nie dotrze nigdy , że twój klub w Rzymie jest tylko marnym tłem Romy . Roma to klub rzymian-lazio klub wieśniaków udających faszystów.Mam nadzieje że zbankrutuję i za rok seriaC czeka. ROMA MISTRZ, TORINO WRACA DO ELITY.lazio , juve , milan ,inter - możecie sobie pooglądać plecy AS ROMA.
mam kumpla w Rzymie, dlatego wiem co nieco o temacie ...........Roma jest w Rzymie klubem dużo bardziej popularnym, ma zdecydowaną przewagę kibicowską, tak ok. 70% do 30%.....jesli chodzi o sprzedaż karnetów zawsze Roma sprzedaje ich ok. 10-15 tys. więcej, nawet gdy Lazio było mistrzem.......Lazio to wieśniaki z regionu rzymskiego.....
chuligańsko Lazio jest też bardzo przeciętne nawet jak na włoskie warunki, porównywalne z Romą albo nawet słabsze......nie zapomne pięknego widoku , jak pół trybuny wieśniaków spie....... przed 50 romanistami na pucharze włoch w zeszłym roku haha.
I ragazzi della curva sud......
hauzi obudź się chłopie i nie pisz bzdur.
Sama nazwa LAZIO (region znajdujacy sie jakies 5 km od Rzymu,w wieksozsci sa to pola uprawne)
Chcoiasz sam mam poglady nacjonalistyczne i ze wzgledu na to abrdziej byłbym w strone Lazio to jest ono druga siła w Rzymie !
Roma jest typowo miejskim klubem ubostwianym przez rzymian.
Miałem okazje byc w Rzymie kiedy Roma zdobyła mistrzostwo całe ulice w barwach !
A pamiętacie jak hauzi w czasie naszej jazdy pociągiem do Szczecina skrytykował fanów Lecha,ze nas słabo wsparli na tym wyjezdzie?Ok.jego prawo szkoda tylko,ze w tym czasie zamiast w pociagu siedział przed monitorem...
a dziś szczyt serie A.... Roma-Milan 20.25....bedzie ciekawie...
Roma e basta...!
hauzi - spoko z ciebie gość i fajny kolega.Masz tylko jedną małą wadę-KIBICUJESZ 2 ŁAJZOM:lazio i ewertonowi.Dziś ROMA da lekcje pokory mediolańskim psom(milan)!!!!!!!!!!!!!.
Wielki Milan rozp....dolił tą szmątę Romę!!!!!!!!!!!!
BBBBBBRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOO!!
TYLKO MILAN I LAZIO!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)