[b]kebab[/b]: czy możesz podać maila - bo mam sprawe do Ciebie, a ten co podajesz w profilu chyba jest nie aktualny.
-
-
W JAKICH MIASTACH KOLO KRAKOWA JEST NAJWIECEJ FANOW KSC??
obiektywnie mówiąc to w Chrzanowie rozkład sił wygląda nastepująco:
- 70 % wisła ( Z TEGO 20% jeżdzi na mecze)
- 15% CRACOVIA
- 10% GKS
- 5% reszta (szczakowa, widzew....)
no widze ze jaks judek ze skawiny załozył temat gdzie sa fc judków no wiec drogi kolego wiadomo ze w kazdym miescie kolo krakowa znajda sie wasi kibice macie racje w wieliczce dominuje pewnie wasz klub ale co do skawiny to wielka pomyłka propaganda niezła ze w skawinie jest wiecej i rzadzi cracovia hahaha chyba skawina ksc cos ci sie pomyliło moze przedstawie ci to w % 80% wisła 20% cracovia taki jest rozkład sił macie 3 osiedla z tego 1 bukowska jest takie ze starsi to uwalili młodsi sa za wisłą , stare osiedle no to napewno jest wasza kolebka pewnie juz sie cieszycie ze wisła wam nie wpada na osiedle bo miedzy soba sie kłóca ale poczekac juz niedługo znowu bedziecie uciekac co do awaryjnego towarzystwo tez tam sobie odpusciło poniekad czyli jednym słowem SKAWINA WIERNA WISLE a cracovia jest w mniejszosci taka jest prawda.
p.s oprocz dni skawiny nie widziałem zadnego judka w barwach koszulce czy bluzie za to wisła chodzi w koszulkach itd. a wy .. no cóz zobaczycie 2 pazdziernika kto rzadzi w skawinie!!!!
buhehehehehhehe nadajesz sie SKAWINA 80 % zwisly ?! no to widze ze w szkole cie nie nauczyli liczyc na dniach SKAWINY jakos moze chodziliscie ale w koszulkach zwisly a jak 10 typa od nas mlodszych chcialo sie lac to nawet nie podeszliscie mowiac ze jest 40 nas w parku nad starym korytem wiec co ty gadasz ?! bukowska za zwisla ?! pare typow kleilo vlepki po czym dostali po lbach i juz jakos nie kleja dzieci wiec nie wiem gdzie masz to osiedle za zwisla a jedynie co robicie to malujecie sobie po murach na koncach osiedli i wysylacie do TMK i pozniej rozne bajki chodza ze SKAWINA 100% zwisla buehhehe no i vlepki pokleicie i tyle ;/
Jeeny ale wy pierdoly opowiadacie!!!
W CHRZANOWIE -jaka cracovia???- tam jest wisla znam duuuzo osob ktore przybywaja na reymonta!!! jaaasne 20%jezdzi na mecze!! hehehe
jeny albo '"w Krynicy jest jeden" a w Pozaniu dwóch!!!
BRZESKO RAZEM Z PASAMI ........... w miescie gdzie jest wiekszosc ludzi ktorzy jezdza na Wisłe i gdzie nie raz dostalem oklep za to ze kibicuje i jezdze na mecze CRACOVI...... ja i tak pozostane WIERNYM KIBICEM CRACOVI...... pozdrowienia dla wszystkich pasiakow.....
W Manchesterze :))))))))))))))))))
Kotlet jak chcesz być wiernym to błagam pisz wiernym CRACOVII to bardzo istotne !!!
Bardzo ciekawe, co pisze Pan garbman23. Znam kilka osób z Chrzanowa(w tym tylko jeden typ jest za Wisłą, reszta sie tym w ogóle nie interesuje) i oni mówią, że za Cracovią to jest tam tylko kilku niezbyt aktywnych typów(takich dobrze po trzydziestce). 15% Pasów? To niby ilu Was tam jest? To jest trochę tak. jakbym napisał, że w Wieliczce jest 50% Wisły (jest według mnie koło 30%).
Nie bede sie tu napinał, ale w Chrzanowie nie widziałem nikogo w waszych barwach, a w barwach Wisły sporo typów. Troche lat tam spedziałem wiec wiem co mówie, a Cracovii to jakieś pojedyńcze osoby (znikoma ilośc wlepek ale od czasu do czasu sie coś znajdzie)
Dementor to dam ci moje gg 2075696
Ten temat jest jak dziura bez dna, ale mi się podoba.
A co do wypowiedzi p. incognito to nie był bym takim optymista, że cytuje: "w barwach Wisły sporo typów", bo ja bynajmniej nikogo w takim obciachowym wdzianku nie widuje.
(no oczywiscie nie wliczam dzieci w wieku 11-14 lat grających sobie na łące w pilke).
jest taka wioska ....... za czernichowem RUSOCICE bywam tam czasem u kumpla wielu Pasiaków tam jest;-) ostatnio widziałem ich na barażach koło 10 osób;-)
A jak jest z miejscowościami na drodze kolejowej w stronę Warszawy - mam na myśli stare napisy na stacjach w Łuczycach (gdzie jest ten słynny napis Łuczyce miasto sexu i bussinesu), Słomnikach i innych.
Sporo jest tam starych napisów - jak się dziś ma sprawa w tych małych miejscowościach bo jak jeżdżę do Warszawy (średnio 2 razy w tygodniu) to przypominają się te napisy z lat 80-tych.
Wie ktoś?
Pasy Asy
garbman23 z tym sporo to może przesadziłem, potrafie sie do tego przyznać, ale porównania nie ma, bo was można na palcach jednej ręki policzyć, musisz przyznać że gdzie jak gdzie ale w Chrzanowie nie macie nic do powiedzenia, i nawet szczyle w wieku 12-14 w barwach Cracovii nie grają, bo wiedzą czego sie nie zakłada
W strone warszawy na drodze kolejowej mijasz Łuczyce gdzie jest duza grupa kibiców Cracovii. Zawsze na meczu jest od nich kilku kolesi . Dalej w strone Warszawy mijasz Miechów gdzie jest duzy fan club Cracovii . Jeździ nas na mecZe nieraz w liczbie 50 osób . Pozdro
łysy jestes załosny chyba logiczne ze w dni skawiny gdy jest kupe policji tajniaków nikt sie nie wypusci na was zgromadziliscie sie banda na starym korycie bo wiedzieliscie ze wisła i tak nie podejdzie to czemu nie przyszliscie na ogrody??? w sumie juz dawno was nie widziano u nas poza tym gadasz o vlepkach jak sie ma kase to sie kupuje i rozwiesza wy nie macie kasy wiec nie kupujecie my oznaczamy teren i wiadomo ze skawina była i bedzie wislacka a wy jestescie szurami które chodza kanałami nie ma was i tyle 2 pazdziernika znikniecie ze skawiny NIE MA W SKAWINIE CRACOVI NIE MA W SKAWINIE
panthers chyba Cie mama nie kocha , Cracovia zawsze bedzie w Skawinie bo ja w niej mieszkam :] i nie mam zamiaru sie przprowadzac , i dla Twojej wiadomości chce Cie poinformowac że po ogrodach sobie chodze tak jak po starym jak i Bukowskiej :] To że jest was wiecej to przyznaje racje , ale jest tak dlatego ze Wisełka ma sukcesy których Cracovia narazie nie ma ale mam nadzieje ze to sie zmieni ! ! ! Nie wiem jak było na dniach skawiny bo mnie nie było , pojechałem do Gorzyc :] na wyjazd ! ! !
Zapraszam w poniedziałek na stadion Skawinki.
W Skawinie jest wyraźny podział na tereny kibiców Wisły i kibiców Cracovii. Ja mam to szczęście, że zamieszkałem na właściwym terenie, ale znam dużo prawdziwych Pasiaków, pamiętających Chorzów '93 czy nawet ostatnią 1 ligę Cracovii, którzy mieszkają na Słonecznej czy Kopernika. Wiślaków z Bukowskiej czy Starego nie znam (bo w ogóle mało Wiślaków znam) ale też na pewno jacyś są. Nie ma co się infantylnie kłócić o przewagi itp, wiadomo natomiast, że oba kluby mają solidnych przedstawicieli w Skawinie, często nie bawiących się nawet w miejscowe skawińskie podchody.
Jeszcze raz zapraszam na stadion Skawinki w poniedziałek ;)
taki kozak z ciebie to przydz w koszulce zydowskiej ;] ja tez sie woze po starym i bukowskiej no zobaczymy wasza siłe 2 pazdziernika bo to dzien prawdy wtedy sie okaze kto jest lepszy drejk bedziesz uciekał wtedy po kanałach;] a co bedzie w poniedziałek na stadionie skawinki czyzby ksc zbierało ekipe;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)