trzebiniak_1906 i PasyChrzanów nie powiedzial bym ze macie przewage bo czesciej sie widuje gosci w barwach Wisełki
Wesołych Świat i Szczęsliwego nowego roku
-
-
W JAKICH MIASTACH KOLO KRAKOWA JEST NAJWIECEJ FANOW KSC??
zdecydowanie WIELICZKA!!!
to tylko gnojki które kupiły szaliki na targu i rżna cwaniaczków, a nawet nie wiedzą gdzie jest ich stadion . Oto Chrzanowska Psiarnia.
1. Pasy Chrzanów - :-DDDD
2. Myślałem że tylko Wisła ma kibiców poza Krakowem a u Was to z dziada pradziada same krakusy
PasyChrzanów nie rozśmieszaj mnie od paru lat nie widzialem nikogo w waszym szliczku na mieście.Dla mnie w Chrzanowie jest tylko Wisla nie mowie bo raz mi żydy skroiły szaliczek ale wielka mi żecz 3 na 1 ja mialem 15 lat i bylem sam a oni po ok 23 i bylo ich 3 bez komentarza.Nie powiem bo sa zydy szczególnie stare bloki w Trzebini ale ni powiedzial bym ze maja jakas wieksza sile szczególnie w Trzebini.Jak jestes w temacie to pewnie wiesz.Miesiac temu zadyma na waszym terenie!!!!!!!!!! Jaki wynik napewno nie powiesz bo to wasza sromotna porażka!! A pozatym to te "gnojki"jak mowisz co kupily szaliczki na targu to byly wiecej razy na wyjezdzie niz ta cala żydownia z Chrzanowa
Ultras CHRZANÓW- WISŁA KRAKÓW
tsw jak jesteś z Trzebini a chyba tak to sie dobrze rozejrzyj i zobaczysz w jakich barwach chodzą po Trzebini,chyba że jestes ślepy, a kto rządzi to też wszyscy wiedzą. Trzebinia anty psiarnia.
"Trzebinia w Pasy"
Ostatnio przed Szczakową właśnie widziałem tą wielką Chrzanowską Zwisłe, jak przyszli na dworzec nas " oklepać " :) , spierd...li jak zające. gnojki i tyle. A propo starszych kiboli to znam ich osobiście, ale ich interesują przeważnie mecze a szczochy. o.k. ?
sorry , ostatnie zdanie winno być " a nie szczochy "
bojówka tsw w Chrzanowie i Trzebini to fikcja..................................
"Trzebinia w Pasy"
Kolo Craca to w Gdyni i w Poznaniu:P
CrAcUfF OlSzA I
Na Olszy mej krainie noc zapadnie psiarnia zginie
Oczywiscie ze F.C Wieliczka, a pozniej to Niepolomice......itd
Cracovia Hooligans
Miechów zawsze z Cracovią
Az do smierci.
PasyChrzanów ja tez jewstem juz starszy i mnie tez nie interesuja juz zadymy.Tez znam kilku gości od i dobrze sie kumplujemy.Co do Szczakowianki to wiem kto tam byl bo gadalem z gościem od was z tego busa co nim jeczaliscie jak jechales z nimi.Masz racje to byly dzieciaki znam ich zwidzenia.Do zobaczenia na derbach w przyszłym roku.
trzebinia tsw- w busie jechałem, spytaj tego z kim rozmawiałeś, o nr 1 w Chrzanowie . Derby w przyszłym roku ? o.k. widze że znasz klimat.
8 dni później
CRACOVII kibicuje takze wielu kolesi z mniejszych miejscowosci koło Myslenic !!! W samych Myslenicach tez paru znam.
Pozdrówki od kilku dobrze zorganizowanych gosci ze Stróży !!!
CRA !!!CO!!!VIA!!!
W Krynicy jest jeden
181 dni później
Ale czy aby na pewno w Wieliczce jesteście sami?
Miechów
CHARBINOWICE W SWIĘTOKRZYSKIM JEST TAM DUZO FANÓW PASÓW SAM IM KAZALEM SIE PRZEZUCIC BO POWIEDZIALEM ZE JAK SIE NIE PRZEZUCĄ TO CHARBINOWICE IM SPALE I CO I JEST CRACOVIA !!!!
Moja Jedyna Miłosc To Cracovia .... !!
Hahaha....malolat;)
Masz charyzme;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)