Chciało Ci się Coglin rejestrować , żeby taki pościk machnąć? Musisz się bardzo nudzić. Następnym razem doradzam zastanowienie się dwa razy nad własnymi słowami bo te , którymi nas uraczyłeś mają niewiele sensu. Ciekawe , czy sam dojdziesz dlaczego...
Wiadomość zmieniona (27-12-03 12:41)
-
-
BIAŁA GWIAZDA
Potter, ja to się nie zgadzam a inni nie wiem co powiedzą na ZAMKNIĘCIE tego FORUM !!! ;););)
Coglin , to ty jeszce bluzgów na naszym forum nie widziałeś
poszukaj sobie wpisów kolegi Kiwki to sie przekonasz :):):)
a dziwi mnie fakt iż coraz więcej jest was na naszym forum
nie wiem jak tam u was bo z zasady nie zagladam ale domyslam sie iż straszna bieda skoro plątacie sie po forum "zakompleksionego", drugoligowego, znienawidzonego rywala z południowej strony Błoń :)
Wiadomość zmieniona (27-12-03 12:54)
czytuje to forum od jakis 4 lat, w koncu sie zarejstrowalem, bluzgow tutaj widzialem duuuuuuzo.
"plątacie sie po forum "zakompleksionego", drugoligowego, znienawidzonego rywala z południowej strony Błoń" - tak to bywa, platam sie jeszcze po forum Legii, Lecha, Widzewa i paru innych
na naszym forum to wszystko w porzadku.
a co do moich slow to wszystko oki. Ro Man w swoich tematach na naszym forum, oprocz wlasciwego watku, przekonywal wszystkich jaka u was kultura, zero bluzgow i wogole same aniolki. a tu w tym temacie taka niespodzianka - pare wpisow ktore sie jakby z jego slowami nie zgadzaja.
p.s. nudzi mi sie
to wytłumacz mi jedną kwestię Coglin,
skoro od 4 lat odwiedzasz nasze forum to powiedz mi w jaki sposób dałeś wiarę słowom RoMana skoro sam mogłeśsie przekonać jak u nas jest naprawdę i to nawet dużo wcześniej przedemną ?? hmm...??
i dziwić się że mamy tylu kolorowych na meczach
coś ich ciągnie do Pasów tylko niewiedzą jak to powiedzieć
mają na forum zgraje małolatów i tematy typu "kto rządzi w podstawówce na twoim osiedlu"
tyle w tym temacie --- sajonara ---
kajman: ja nie dalem wiary slowa Ro Mana bo wlasnie wiem jak tu jest.
chodzi o to ze Ro Man na naszym forum proboje przekonywac do tego a jak jest to kazdy wie. no chyba oprocz Ro Mana ;)
marcin_ksc: ciagnie?? mnie jakos nie ciagnie do Pasow. z Twojego posta wynika ze Twoich kolegow po szalu piszacych na naszym forum ciagnie na Wisle.
coglin moi koledzy tam niepisują :-) a reszta :-))))))))))))))
5 dni później
marcin_ksc smieszne masz podejscie ... ale nic nie poradze ... pozdro Ro Man oraz Wojtek_20
masz rację -bardzo śmieszne :-) no i nic nieporadzisz :-(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)