m_o_r_g_o_t_h@wp.pl
-
-
Harry Potter - V tom :-)
Dementor mój nowy email grzekor@interia.pl
wielkie dzięki!!
Doszło dzięki. Moge to wysłać innym ludziom, czy może jakieś prawa?? :)
Człowiek_Dobrej_Voli & Korba sprawdźcie sobie skrzynki :-)
Jaf: wysyłaj :-) niech każdy kto chce wcześniej niż się oficjalnie ukaże po polskiemu, ma możliwość zapoznać się z najnowszymi dziejami Harrego :-)
Wiadomość zmieniona (05-12-03 23:26)
Człowiek_Dobrej_Voli: załóż konto na interii bo z wp zwraca mi maila - bo przesyłka jest za duża - tylko na interię dochodzi bez problemu.
Wiekie dzięki Dementor włąsnie odbieram.
Demek rzuć i mnie.Pozdro
wydaje mi sie ze konta na o2 maja 20 mb pojemnosci ale nie jestem pewien.
www.o2.pl
Tak, na tlenie chyba obecnie najlepsze konta mają. Bardzo podoba mi się pytanie Jafa.
Coś kręcicie z wp, ja tam mam i to jest chyba 10MB pojemności.
Mam kłopoty z Explorerem i na razie z wysyłania dalej nici, mógłbyś wysłać to na yomeno@wp.pl?
m_o_r_g_o_t_h@o2.pl
Człowiek_Dobrej_Voli: poszło :) mam nadzieje że dojdzie
Świstak: podaj maila na którego Ci podesłać.
Czy ktoś kto zamawiał jeszcze nie dostał ??
to ja jeszcze poproszę .........
Dementor mi tez prześlij:).
błagam wyślijcie mi też nie mogę się doczkać z góry dzięki - niech ktoś o mnie nie zapomni!!!!!!!!!!
aha mój mail (bo z samych emocji zapomniałam podać) dorot13@interia.pl
uprzejmie proszę:
micra1@o2.pl
Uwaga wszyscy co zamówili sprawdzać skrzynki i pisać czy doszło czy nie, przypominam że pilk w formacie .pdf co oznacza że do jego otwacia potrzebny program: acrobat reader :)
Dorotko też sprawdź ;) i z wrażenia... życze udanych świąt przy lekturce Harrego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)