Tą vlepkę przygotowałem w nastroju pomeczowym :)
http://irecki.w.interia.pl/traktorzysci_m.jpeg
-
-
Nowa Vlepka
[b]JAZDA, JAZDA, JAZDA... NA TRAKTORZE !!![/b] :D:D:D
Wiadomość zmieniona (28-11-03 00:52)
[img]http://irecki.w.interia.pl/traktorzysci_m.jpeg[/img]
Wiadomość zmieniona (28-11-03 00:45)
Panie Pizzo - ten Re"j"mont to z zamierzenia ... nie chciałbym by <...> pisała np. Kał"ó"ży.
manfred netzermann
Ja tylko wkleiłem vlepke Jareckiego
hehe dobre oby tak dalej za niedlugo bedziecie rozklejać vlepki - TYLKO WISŁA NASZ TS :P
Skladak: czy to nie wy na co drugiej swojej vlepce i sektorowce/transparencie rysujecie naszego kibica? czyzby wam bylo zal, ze nie chcemy chodzic na wasze mecze i w ten sposob to sobie rekompensujecie?
Brajt: Oni na swoim forum wypisują jakie to my mamy kompleksy !!!!! tak sie sklada ze oprocz spiewu i palenia ich szalikow nic mi sie nie przypomina a oni : Rysuja transparenty na nas i triade,sektorówki,.... I KTO TU MA KOMPLEKSY !!??
Ech Składak...
primo:
Popatrz na Vlepki Wisły, potem na nasze, potem znowu na Wisły i zastanów sie czy masz podstawy zeby coś takiego pisać (mam Ci zrobić listę?)
secundo:
"Cechuje nas pojęcie którego wy nie znacie <<< dzisiaj wrogu, wczoraj bracie >>>
-= WiErNoŚć =-
"
Ostatnio jakiś Wasz kibic na tym forum opisywał z dumą jak to kilku kolesi jego znajomych przerzuciło się z Cracovii na Wisłę... ja też znam takie przypadki... więc skończcie już p...lić z tym Waszym dennym hasełkiem bo jesteście naprawdę śmieszni....
tertio:
Co do vlepek jeszcze - cieszy mnie że się na nich ośmieszacie.... kilka z Waszych wzorów nawet proponowałem naszym vlepkowym żeby dodrukować jakby się Wam skończyły:-)))
No np.Shrek :D Wisla Shreks buahahaha
ze Shrekiem to była vlepka z "jajem" !! A jak widać ty sie nabijasz ... ja na naszym forum o waszych kompleksach nie pisze ... chcesz sam zobacz - niejednego z waszych kibiców na forum Wisły broniłem !! DO was osobiście nic nie mam ... dlaczego ?? Bo kochacie Craxę tak jak ja Wisłe ... wiadomo u was też są tacy ludzie co wierni sąpo życia kres ... a to stwierdzenie nie jest o wszystkich kibicach Wisły czy Cracovii ... ta Wierność cechuje mnie ... Mieszkam na osiedlu gdzie są kibice Pasów oni mnie znaja i wiedzą że jestem za Wisła nic do tego nie mają ... ja o waszych "NIBY" Kompleksach nic nie mówie ... takie tematy sa bezsensu ...
Brajt ...
> Skladak: czy to nie wy na co drugiej swojej vlepce i sektorowce/transparencie rysujecie naszego kibica? czyzby wam bylo zal, ze nie chcemy chodzic na wasze mecze i w ten sposob to sobie rekompensujecie?
Sprostuje ... Vlepka ... Tylko ta z Sharksem ... reszty sobie nie przypominam chyba że na Forum widziałeś vlepke jakiegoś palanta który zrobił vlepkę anty ... Wydana była tylko jedna - Czy ciemno czy jasno ...
Do Karvina ... Do waszych vlepek nic nie mam - nie zdrapuje ... to jest znak że wy tu byliście jak mam vlepe to wklejam ja obok waszej :p i jeszcze jedno ... ja nie powiedziałem ze wy sie przeżucacie ... możesz być wierny KSC do końca wiadomo ... ten tekst jest skierowany tylko i wyłącznie do tych co sie "JUŻ PRZEŻUCILI NA KSC ALBO TS" czyli dla nas byli braćmi sa wrogami ... a dla was byli wrogami teraz sąbraćmi i na odwrót ...
Dziekuje mam nadzieje ze nie bedzie jakis durnych kometarzy do tego co powiedziałem - pozdrawiam tych wiernych !!
Skladak , tak z ciekawości , w której części Prokocimia mieszkasz?
Myślałam że zobaczę w tej vlepce trochę więcej inwencji twórczej ,a tu nic ciekawego.
Brajt na których vlepkach pojawiają się wasi kibice?? Z wydanych 26 wzorów tylko 2 są anty. To chyba jednak nie co druga vlepka??
Wy macie mniej wzorów i posiadacie również 2 anty vlepki .Karvin wyszedłeś z propozycją zrobienia listy proszę bardzo ,jak masz czas i ochotę .
Co do transparentów był jeden i sektorówka również jedna , z drugiej strony patrząc na wasze ogrodzenie w czasie meczu ,czasem za dużo jest na nich wiślackich akcentów.( patrzę tylko na fotkach bo na waszym obiekcie pojawię się tylko na derbach)
Baylay a czy to wazne z jakiej czesci Krakowa jestem ?? skad w ogole stwierdzenie ze jestem z prokocimia ... ?? chcesz pogadac 3914108 ... numer gg dzieki narazie Moze jakos dojdziesz do wniosku ze kibice Wisly tez sa ludzmi !!
Wiadomość zmieniona (02-12-03 16:36)
Zróbcie vlepke typu ... Dziekuje CI tato że jestem Pasiakiem ... to by było coś moim zdaniem, a nie ... Nigdy nie zejdziemy na ... moim zdaniem bez sensu - pozdrawiam ...
108 dni później
nigdy nie zejdziemy na psy to jest nigdy nie zejdziemy na psy !!
a swoją drogą to czytam ten głupi temat i doshedlem do wniosku ze ten pomysł z dziękuje Ci tato ze jestem Pasiakiem to by był dobry patent :))) ja to widze tak że ojciec bierze syna pd ramie ojciec jest w barwach a syn ma własnie kupiną nową koszulke w pasy którą 3ma jeszcze w rekach i podpisane "Dziękuje Ci tato że jestem Pasiakiem" :D
jest taka flaga ale chyba każdy wie:)
flaga swoją drogą ( szczerze mówiąc za fajnie ywkonana to ona nie jest ) jest , ale ja tu mówie o vlepce ...
Santo, flaga "za fajnie ywkonana to ona nie jest ", bo nie robil jej zaden master od flag tylko jeden wierny kibic, bylo kiedys w "tylko pasy" o tym.
no oka ja wiem ... no ale nie o tym chce rozmawiać ! ja kcem się dowiedzieć czy ktoś jest w stanie zrobić taką vlepke ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)