sprobujcie pozyskac pachelskiego z wisly plock w parze z Ankowskim nie do zatrzymania
-
-
CM 03/04
moglibyscie mi podac strone z jakiej ta gre pobieraliscie
ja mam kupiona ;-(
BIDZISS KSC Q dobry ten torrent ssie sie nim szybciej na pewno niż kazą znasz może jeszcze jakieś stronki z torrentami???
Wiem, że jestem miły, ładny, sympatyczny i w ogóle, ale k**wa mać!!!!! Zdobyłem Cracovią PUCHAR UEFA!!! Wcześniej udało mi się fartem zająć 1 miejsce w 1 lidze, punkt przed Lechem, z Ligi Mistrzów odpadłem (2 przegrane z Man Utd, 1 przegrana z Lazio i wygrana u siebie 3:1! i przegrana z Olympiakosem na wyjeździe:( i wygrana u siebie 3:0:D ) Z 3 miejsca trafiłem do Pucharu Uefa gdzie skopałem dupy;) Montpelierowi, FARTEM Perugi (Szczoczarz dzięki:)) i najlepsze: półfinał- trafiam najgorzej jak mogę: Deportivo:( Pierwszy mecz- 1:0 po 2 minutach:D, końcowy wynik: 1:1!!!!:D Się chłopaki postarały :) U siebie 2:0- 2 bramki Szczoczarza, dosłownie Ronaldo powinien mu czyścić buty:o No i finał... z Aston Villą. Czerwona kartka na początku dla jakiegoś chama od nich:P i 2-0 (po 2 Szczoczarza- a jak) Olszewski Man of match...
Jaki z tego morał?
1) Mam Kowalczyka i Stasiaka na obronie za grosze:)
2) Nie wiem co to kogo obchodzi, ale co... Mój temat nie?:)
Kilroy, bądź kolega i podaj skąd ściągnąłeś gierkę :)
A teraz mała pomoc dla grajacych Pasami.Jak wiqdomo nie ma kasy(i to przez dwa sezony) na transfery dlatego przedstawiam liste zawodników którzy są bardzo przydatni a kosztują 0 zł.(nie są na free ale są amatorami i trzeba wypłacic klubom to 0 zł).
Omar Daley -zajebisy AM/Fr klub Portmore Jamajczyk
Alex Thomas -DL klub real Mona Jamajczyk
Faranczuk-Polak DC klub Sparta z Norwegi ( ma 9 20 co w nowym champie jest rzadkośćią)
Z giełdy;)
Ja tam gram innym pasiastym klubem, a mianowicie Atletico Madryt.
Jak na razie idzie mi dość dobrze.
strony z torrentami :
www.torrent.prv.pl (jest ta gra w pełni spolszczona)
lub www.suprnova.org (znakomita), znam jeszcze parę żydowskich i ruskich, ale one są w rodzimych językach pisane i jest ciężko.
Yankes Dzieki za Faranczuka- jest najlepszy w Pasach. Tych dwoch pozostalych nie znalazlem :(
Czy moglby ktos napisac jakis dobry trening bo pomimo ze Cracovia na pierwszym miejscu to chlopaki nie rozwijaja sie tak jak potrzeba ;)
P.S. Czy tez macie bledy w tej grze? Ja np. mam rozegranych 19 meczy a pisze ze wygralem 4 zremisowalem 1 i przegralem jeden :( Troche to pojeba...
Jurol ja tak mialem w pierwszych 2 sezonach potem bylo w porzadku a ty w ktorym sezonie jestes ???
jeszcze w piewszym ;)
Jak macie jeszcze jakis darmowych pilkarzy pokroju tego Faranczuka to wpisujcie ;)
Chajewski poprostu wymiata.
ja nie wiem jak to jest ... gram 3 sezon i w lidze 11 miejsce i przegrywam nawt z widzewem ( 2-1 ) ktory jest ostatni !!! a w ueaf 1/8 finału i na nou camp w barcelonie remisuje 5-5 !!! jak to jest koorwa ??
a ja spadlem do 2 ligi powiedzcie mi czy sami prowadzicie treningi czy macie asystenta bo ja mam aststenta jonczyka i spadlem do 2 ligi
Ja sam ustalam trening.W Pre-Season(przygotowania do sezonu) ustalam jak najwiecej siłowych ćwiczeń(biegi itd.) mają wtedy lepszą kondycję i nie łapią dużo kontuzji podczas sezonu,a w trakcie sezonu głównie strzały,gra 5 na 5,główki,technika....etc. Pozdro!! :)
graliście kidys w inter-toto :D??
Dla tych którzy grają już któryś sezon- która w rankingu Uefa jest Polska? Chodzi mi o ten ranking, wg którego ustala się liczbę drużyn które moze wystawić kraj do LM, PU i Intertoto :)
Ps. W nastepnym roku odpadłem z PU w ćwiercfinale z Bayern'em;(
Ps2. Mamy stadion na 18 000 :D
czy wy gadacie o cm4 czy to jakis inny bo ja mam cm4 a nie jakis sm3/4
jest spoko fajnie sie gra polecam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)