Miejscowość w której mieszkam leży w woj. Lubuskim, więc panuje u nas spedway. Rozkład sił przedstawia się następująco: Stal Gorzów 80%(żułto niebieskie to barwy królewskie), ZKŻ Quick Mix Zielona Góra 19,9999%(Falubazy :-) ), CRACOVIA 0,0001% ;-). Czy wy lubicie żużel, jeśli tak to jakie kluby (np. Wande Kraków, która niestety nie istnieje).
-
-
Czy Pasiaki lubią żużel?
Ja nie lubie, moze dlatego ze wogole mnie nie jara motoryzacja...
pozdro
Wojtek
Króciutko: nie znoszę.
ja bylem kilka razy na wandzie zuzel mi sie bardzo podoba.. fajny sport szkoda ze wanda juz upadla....pozdrowienia
PEEEEEWNIE, że Pasiaki lubią żużel. Ja uwielbiam ten sport, szkoda tylko, że w Krakowie jedyny klub zawiesił swoje rozgwywki. Piękny sport i klimat, prawdziwy klimat na meczu na żywo!!! Darzyłem kiedyś sympatią Polonię Piła i Hansa Nielsena kiedy tam występował. Chodziłem dawniej na Wandę, ale zawsze to była tylko druga liga. Głód żużla odzywa się we mnie żadko, ale miło by było w Krakowie popatrzeć na fajne zawody.
nie lubie;-)
ja lubie, chodzilo sie tez na Wande
Ech ja nie bylem ale ostatnio moi rodzice byli w czechach na zuzlu w Pardubicach kolo Pragi... i mowili ze bylo super.. ten klimat... te drace sie silniki i tysiace trzaskajacych trabek... ech.. mam taka jedna trabke i moze kiedys ja przyniose na Cracovie... eh.. ale w sumie to by troche wiochą zawiało.. :PPPP
Żużel, fajna sprawa. Raz byłem na Wandzie.
... teraz jest szansa przejechać się do Tarnowa na Extraklasę
kiedyś w Cracovii była nawet sekcja żużlowa...
ale ogólnie to nie jara mnie patrzenie na 4 facetów na motorach (to są jeszcze motory czy już nie, bo nie wyobrażam sobie takiego czegoś jeżdżącego po ulicy?) - 4 kółka i meta...
byłem na żużlu na stadionie śląskim, jak szczakiel z jancarzem zdobywali medale (bodaj zloty i brązowy)...
ale skoro są tacy co to lubią - niech istnieje
nie lubie
a moze kiedys tak pojedziemy dla zgrywy na unię tarnów jak bedzie grała z apatorem lub polonią b.???co Wy na to???
ja się piszę
Nie lubię żużla...
Żużel -- BARDZO Fajny czarny sport. Swojego czasu kibicowalem Stali Rzeszów Winiarz Kuciapa Wilk Trojanowski to byli najlepsi młodzieżowcy w Polsce. Praktycznie kazdy bieg młodziezowy wygrywali 5-1. Heh nie bylo na nich mocnych!!
no to 3 chętnych juz jest:))wpisywac sie ludziska.
Osobóweczka i jazdaaaaa...do Mościc
Z tego co wiem, to Szczotka jest zapalonym fanem żużla!
powiem tak żulzel jest ok ,ja ten sport poznałem od zaplecza po reaktywowaniu sie w 93 roku sekcji na Wandzie ,troszkę sie tam udzielałem (zrobiłem kurs sędziego wirażowego) ,jezdziłem prawie na kązde mecze wyjazdowe Wandy, na Unie Tarnów (jezdził tam jeszcze Joe Screen a kto pamieta ten gosciu był debęsciakiem w jezdzie na tylnim kole), byłem takze na Grand Prix we Wrocku dwukrotnie i raz w Bydgoszczy ,ogólnie załuje że Wanda padła chociaz ostatnio nie chodziłem bo było tam tak smutno ze wolałem browarki z kumplami popijac .
Ze spraw poza sportowych to pamietam jak na Wande przyjechała ekipa Unii Leszno ( ekipa jak na te czasy konkretna 80% ekipy to byli skinheads chłopy wielkie ,wpadły na sektor przyjezdnych ,gdzie siedziało kilku ,,tubylców'' i zrobiło szybką przekopke) , druga ekipa ,która pojawiła się na Wandzie to Stal Rzeszów a było ich aż 1500 -tak się akurat złozyło że świętowali oni po wygranym meczu awans do 1 ligii teraz to jest ekstraklasa , nie tak dawno goscili na Wandzie kibole Unii i ich HKS pogoniły .
No więc jak cos to ja tez się pisze na wyjazd na Moscice
Czyzby sympatia do Unni wsrod Pasiakow ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)