jak pieski napisały na swoim forum w niedziele odbędą się derby koszykarzy
wisła II - Cracovia. W hali na Reymonta - wybiera się ktoś? Bo ja chętnie, ale to zależy od was:))
-
-
DERBY W KOSZA Z WISŁĄ!
5 dni później
wygralismy 83 : 80
no to GIT
PASY ASY
a byl ktos na meczu ??
test
no i co nikogo nie bylo od nas ? parodia :(
6 dni później
wygrac z rezerwami Wisły to jest sztuka :D
Nie wazne czy rezerwy - wazne, ze zwyciestwo ;-)
Teraz nikt sie nie bedzie tym przejmowal - bedzie tylko "Pasy Wygraly Derby" ;-)
6 dni później
Jesteśmy najlepsI:D:D
Derby w noge tez wygramy:]
Skoro tu 83 : 80 to na stadionie będzie 3:0:D:D Ja wam to mówie:]
Prądnik
To nie były rezerwy! Pierwsza drużyna wisełki gra w 3 lidze! Powinieneś to wiedzieć........
9 dni później
taaa to ciekawe co to za druzyna w pierwszej lidze o nazwie
Platinum Wisła Kraków
4 dni później
> taaa to ciekawe co to za druzyna w pierwszej lidze o nazwie
> Platinum Wisła Kraków
>
Platinium to nie TS Wisła tylko spółka SSA - nawet nie wiem kto jest jej właścicielem, TS ma chyba tam udziały.
Derby między KS Cracovia - TS Wisła są ewidentnie meczami pierwszych drużyn. Jeśli jest inaczej proszę o wyjaśnienie...
To w takim razie to Wisła Krakow w I lidze to nie Wisła ??
jak pieski napisały na swoim forum w niedziele odbędą się derby koszykarzy
WISŁA II - Cracovia. W hali na Reymonta - wybiera się ktoś? Bo ja chętnie, ale to zależy od was:))
zróbmy rozgłos :)
a jak ;]
na HP dawaj :)
Tosiek: gdyby byl licznik to bym Ci cos powiedzial ;) ale teraz to sensu nie ma... ;)
261 dni później
w 6 kolejce III ligi seniorow: Cracovia - Wisla 85:65 (24:15, 14:15, 22:17, 25:18)
widzow 200.
Punkty dla Cracovii: Kwiecień 16, Dziura 15, Knap 13, Sarota 12, Moryto 10. Piskorz 9, Horwat 8, Bętkowski 2.
21 dni później
;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)