uprzejmie donosze, iż z reklamy która mam w gazecie z piątku bilety na najbliższy mecz sąsiadki kosztują 35 złotych (sektory CD) to chyba nie jest taniej....
a juz calkiem abstrahując od tego, ze drużyny nie wybiera sie pod kontem cen...
-
-
Apel odnosnie nowych cen biletow
nie wybiera sie pod katem cen, ale jesli 12- 13-letni dzieciak z koleżkami chce sie wybrac na jakis futbol* to woli zaplacic 20 zeta niz dwa razy wiecej. bo wiadomo ze prawdziwych kibicow bilety nigdy nie zniechęcą do przychodzenia na mecze. tyle tylko ze tych kibcow jest 2-4 tysiace. o reszte trzeba walczyć ...
* przy zalozeniu ze nie ma wyksztalcpnych preferencji klubowych - co wbrew pozorom nie jest naiwnym załozeniem
ja nierozumiem co kurwa cena biletu ma do walki z huuliganstwem teraz jak podnosa ceny biletuw to bedzie duzo mniej osob chodzilo na mecze bo nikt niebedzie mial tyle kasy muwie to o mlodziezy
17-20 zł na D jest według mnie uczciwe.Więcej raczej nie dam bo nie mam
DLA Mnie też to jest nie mądre posunięcie żeby podwyższac ceny , hooligani kase maja z dziesion, lub innych "interesów" więc ich to będzie walić czy na mecz z wisłą zapłacą 40 zł bo i tak będą, a ci co kibicują na serio bo ost nie zbyt super z tym jest na meczu to nie zawsze będą mieć 30-40 zł na mecz!!!??
ALe co zrobić Filipiak wie lepiej..............
Naprawde sie zastanawiam czasami jakimi drogami chodzą ludzkie rozkminy...
i sie nadziwic nie moge.
Czy naprawde nikt nie ogarnął dlaczego bilety mają byc droższe?
Walka o poprawe wizerunku klubu w mediach
(oswiadczenia zarzadu, nowe uchwaly te sprawy)
musza miec jakies konkretne przelozenie na dzialania.
Wiecej ludzików z Hektora i zobligowanie ich do wykonywania nowych obowiazków
musi sie wiazac z wiekszymi wydatkami.
Nawet jesli klub decyduje sie na dolozenie srodkow to od razu szuka sposobu na ich odzyskanie...
Podwyzka cen biletow to naturalna w tej sytuacji droga.
Że niby kibice nie przyjda?
No to prosze spojrzec na kalendarz rozgrywek.
mamy jeszcze 5 meczow u siebie
z czego 3 to hity frekwencyjne (Lech, Wisła, Pogoń)
Decyzja zarzadu jest przemyslana i w jakims sensie szczwana z biznesowego pktu widzenia.
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)