Jesli chodzi o punkt zwiazany z pijanymi i odurzonymi narkotykami to mi sie wydaje ze to bedzie tak,ze ochrona sie postawi i natychmiast uslyszymy "zostaw kibica,ty kur** zostaw kibica" i tyle bedzie ochrony:)
Ja juz wspolczuje Hektorowi czy ktora to tam firma pracuje u nas na stadionie.
-
-
[www.cracovia. krakow.pl] Radykalne działania Klubu w walce z chuligaństwem!
nie wczytałamn wszystkich postów ale jestem za i nie mam wątpliwości ze jest to NIEZBĘDNE
a ile to bedzie trwało zależu już od NAS a właściwie od tych dzięki którym mamy takie a nie inne ograniczenia
jeśli będzie konswekwencja to sie uda
i patrząc przyszłościowo na to wszystko to myśle ze warto.troszke pocierpimy ale byc moze będzie spokój:)
Mamy podobno nowoczesny monitoring.. wiec przy kazdym wejsciu trzeba postawic kamerke tak by widziala kto wchodzi, czy ma bilet lub karnet i w jaki sposob jest sprawdzany... Wtedy moze ochrona bedzie sie starac choc troche..
Jeśli to nieprzyniesie skutku to co znowu podniasa bilety to moze bardziej oplacac sie nam bedzie kupie cyfry ?
W dużym stopniu pomogło u sąsiadki, pomoże też pewnie i u nas. SZkoda że tak późno....
Kutwa co za pesymistycznie nastawiony do życia naród.
Pasiak=malkontent
czyli jest coś niezmiennego na tym świecie :)
Generalnie jestem za.
Życzę konsekwencji w egzekwowaniu zasad i wytrwałości.
Zdecydowana większość jest przecież normalna - musi się udać.
A czy coś się poprawi z antydopingiem, bluzgami , śpiewami o starej nierządnicy itp. ?
Próbowałem na Legii policzyć staczy "przejściowych i koronnych" i wyszedł mi pełen stadion ludzi. Rozumiem, że każdy chce dobrze widzieć i być suchy, ale przypuszczam, że dach przykrywa teraz nie 1000 ale 2000 miejsc:
- 1000 siedzących plus 1000 stojących !
Nie bardzo wierzę w przefiltrowanie na bramach zadymiarzy, tak ochroniarsko jak i cenowo (co nie znaczy, że nie trzeba próbować), ale rzucony przez kogoś wcześniej pomysł wprowadzenia biletów czipowych najlepiej na NUMEROWANE miejsca (A, B C) byłby bardzo na miejscu.
W porównaniu z obecnym komfortem podziwiania widowiska, czasy trzecioligowych, popołudniowych - rozgrzanych słońcem trybun i spokojnych meczy (tfu.., tfu..) wydają się bajkowe...
Jedno i TYLKO jedno mnie boli......zakładam sytuacje że chce zabrać na jeden z meczy dziewczyne, mam numer kszesełka 20, obok zajęte już są od 10-30! to co moja laska siedzi 50 metrów odemnie???Ja wiem że można sie zamieniać itd. ale mogą być z tym "cyrki"!
Ja tam tesknie dalej za 3 liga bo uwazam ze nie bylo wtedy tyle problemow wzietych nie wiadomo skad . na mecze chodzilo 500 osob a teraz np 7 000
ja nie wiem skad oni sie nagle wzieli ale za to moze wy mi powiecie
marcin-ksc-3xl
ty jestes z tych "300"?? :))
wiele osób wróciło na stadion, kiedy okaząło sie ze gramy "O COŚ"
nie wszyscy lubią mecze o środek tabeli z Izolatorem czy Kamaxem
ja np wyciągnąłem żone na mecz z Niedźwiedziem tylko tym, ze fajna nazwa :)
Dokładnie AQQ.
Śmiem spekulować, że zmniejszenie ilosci do 8500 było oczywiste przy próbie posadzenia na .upie staczy przejściowych. Przecież gdzieś trzeba ich zmieścić a na pierwszych trzech, czterech rzędach to chyba nikt siedziec nie będzie chciał.
To primo.
A due, to wydaje mi się, że chodzi o przeciągnięcie szali na korzyść popytu. Ludzie zaczną szanować to, że się znaleźli na stadionie.
marcin może z reymonta przyszli ...
A tak na serio to własnie w jakiej grupie kibców jest największy procent przerzutów. Bo chyba nie wśród pikników ... Jeden sie nawet doczekał wspomnienia na transparencie na równi z osobą która była na Cracovii od lat i gdzie tu logika ??
Wiadomość zmieniona (14-04-05 23:17)
podniesienie cen biletow nic nieda na te zorganizowane grupy dlaczego??
a dlatego ze 3/4 z nich to zlodzieje bandyci i albo kradaja biedne staruszki , okradjaa ludzi w tramwajach , z komorek itp
taka jest rzeczywistosc!! zaden z tych kozakow nie zarobil uczciwie pieniedzy!! wiec na tym ucierpi tylko i wylacznie cala cracovia cala rzesza prawdziwych kibicow bo co to dla takiego gnoja wyjebac taki telefon czytaki
szkoda slow!! ja bym proponowal wprowadzic identyfikatory a ochrone to bym zwolnil i zatrudnil ludzi do tegozdolnych bo to jak patrze jak wpuszczaja ludzi ledwo co na nopgach sie 3majacych to porazka!!
ochrona sie boi kibicow i tyle !!i nigdy nie bedzie dobrze!!
zeby bylo spokojnie problem nalezy najpierw rozwiazac w polskim parlamencie i dpoki Ci ludzie z gory sie niewezma za to powaznie dopiki nie zmienia prawa ze taki ktos za wybryki posiedzi sobie z 5 latek tak nadal beda bojki!! a tak to 5 lat ich szybko opamieta !! szkoda zeby tracili na tym prawdziwi kibice za tych chorych ludzi!!
Robinksc.
celne.
prosto w serce jak sądzę
Ojej, przeżuty się piknikom nie podbają????
Piszczek, Nowak, Stawowy, Skrzyński, Radwański,
Wiadomość zmieniona (14-04-05 23:34)
marcin-ksc-3xl
jest piknikiem, Miluś do kogo pijesz teraz??
mnie nikt w serce nie trafi bo nie jestem zadnym przezutem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)