jeśli przyjeżdżają do nas bydlaki i opszczymury dlaczego do k.... nędzy ktoś musi się nimi interesować. niech siedzą w klatce i pierdzą co popadnie a nasza Cracovia powinna być niesiona dopingiem przez cały mecz. dopóki nie zniknie chamstwo i pijaństwo NIGDY WIĘCEJ FLAGI Z PAPIEŻEM!!!
-
-
I to by było na tyle Ojcze Swiety
zal mi tylko ze najbardziej slyszalna byla piosenka legia to stara...
wstyd a gdy spiewano sa dwa koronne kluby, czy jej oddalem serce swe...to co ile osob spiewalo...hanba zeby takie "sliczne" piosenki o legii bylo tak dobrze slychac a nasza klubowa dume (jej oddalem serce swe-wedlug mnie sliczna) pare osob mruczalo pod nosem...
behemot_cat. gdzie ty siedziałaś? przed TV? jej oddałem leciało na sektory
a tanie bilety dla dziadków! tak, tak!
wiesz bylam na stadionie...dokladnie to na "kotle" i uwierz mi jak dla mnie legia tos tara...bylo bardziej slyszalne ale coz moze ty slyszales co innego. Zreszta ja tez spiewalam 'jej oddalem...' tylko inni jakos malo inicjatywy wykazywali...
Nie ma policjanta - prowokatora ani innych dyrdymałów. Policja jest niepotrzebna tam gdzie nie ma bijatyk. Są natomiast debile, które powinny być z naszeogo stadionu przepędzone. Przynoszą nam tylko wstyd. Wyplenić ten syf!
Nie no bez przesady, jak dla mnie to doping oceniam bardzo pozytywnie - po raz pierwszy nie usłyszałem piosenki o wiśle, a to co miało iść na legie było skutecznie zagłuszane - może raz się nie udało. Co do incydentów po meczu no to i tak nie było najgorzej - prawde mówiąc spodziewałem się bardziej agresywnej postywy od naszych hools.
Ogólnie rzecz biorąc zrobiliśmy spory postęp. I ludzie nie piszcie tu o hańbie itd... Bo jak ktoś myśli że jedną "mszą pojednania" zlikwiduje się od razu problem to jest marzycielem. Potrzeba sporo czasu żeby zniknęło chamstwo, ale wydaje się że jestesmy na dobrej drodze - najważniejsze to się nie zniechęcać i robić dalej swoje - niech te 95% ludzi dalej reaguje gwizdami na piosenki w stylu "legia to stara..."
dobrze ale wiesz chodzi o to ze tylko takie piosenki sa spiewane z checia...nie przez wszystkich zeby nie uogolniac. Przyklad: chlopak siedzial i nie spiewal gdy bylo jej oddalem serce swe a gdy uslyszal pierwsze slowa tej jakze KULTOWEJ piosenki legia to... odrazu sie zerwal i zaczal z ochota wykrzykiwac slowa piosenki...nie chce przesadzac bo fakt nie wszyscy kibice tacy sa. Szkoda tylko ze dalismy sie sprowokowac,a swoja droga to ta raca rzucona w nasz transparent to zalosny gest legionistow w obliczu zagluszania ich i nie wykorzystanych/niestwarzanych akcji przez ich pilakrzy...
wiernosc, wiernosc az do konca...
behemot_cat. mnóstwo ludzi ocenia doping nieźle
jak na nasze warunki było nieźle,
na moim sektorze (B od młyna) doping i nieźle słyszalny i nieźle prowadzony
Cudu pojednania nie było :( Ale Ci nieprzejednani są impregnowani na wszystkie głosy z zewnątrz. Wydaje mi się że nie ma szans na to by kibice ( przynajmniej ich mała część) sami zmądrzeli, na nich trzeba bata. Ale nie w postaci naćpanych policmajstów ( tak, tak, to niestety prawda ) szukających okazji do wyładowania ciśnienia tak samo jak niby-kibice. Są potrzebne długofalowe środki zaradcze. Aż głupio powtarzać banał, żeby uczyć się od Anglików, ale nie trzeba brać z nich przykładu w 100% ( tam nie wolno stać na stadionie, czego przy takim meczu jak w niedzielę sobie nie wyobrażam ). Nie mnie tu poddawać propozycje, ale naprawdę można zrobić to po swojemu, tylko muszą się w to zaangażować wszyscy!! Kluby, policja PZPN i Sejm, bo potrzebne jest PRAWO!!!!! No i zacznijmy od siebie samych.
Jedna konkluzja patrząc na miniony weekend. Niektórych ludzi na stadionach nie powinno być!!!!!!!!! Nie mówię tylko o nas, ani nawet o Polsce. Szkoci drą mordy podczas minuty ciszy, Lazio wywiesza faszystowskie flagi.... Eh! Papa, Papa, miliona takich jak Ty by trzeba było....... Ktoś się zgłasza?!
Maniex. niezle, ale to nie bylo to an co stac fanow cracovii, przy TAKIM meczu to jakos wg mnie doping wypadl no moze nie slabo ale nie najlepiej. Kurcze przeciez cracovia ma swietnych fanow, ktorzy potrafia dopingowac tak ze caly krakow sie trzesie. bylam juz an wielu meczach cracovii i wiem do czego jestesmy zdolni.
ale kiedy taborety spacyfikują Świstaka i Klarosa to atmosfera musi nieco "siadnąć"
bedzie lepiej. pozdrawiam ;)
Maniex - co Ty chcesz znowu ode mnie - życie mi miłe, na miły Bóg!
Przeca je moderatorem dopingu nawet bym nie śmiał być.
A zwłaszcza antydopingu :D
ja tak tylko z solidaryzmu...
:)
u mnie (sektor obok) jest git, zapraszam :)))
Jak będę na A1 strajkował absencyjnie to wpadnę
alexpasiak- chciałem tylko zwrócić uwagę na pewien fakt. Dobre imię Cracovii jest tylko sprawą Cracovii i jej kibiców. Policji nic do tego a wręcz przeciwnie. Macie do nas jakieś pretensje za wydumaną (wg. mnie) milicyjność, a jednocześnie wasi (niby chyba) kibice dają policji powody do interwencji, uzasadniają jej przyszłą obecność na meczach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)