Raz jest... iinnym razem nie ma... - jak w dzisiejsza sobotę.
-
-
Nagłośnienie
Moze lepiej bo nie musze słuchać co do mnie mówi pan spiker
Najzajebistsze jest to że nagłośnienie jest albo:
a) Tak głośne, że głowa pęka (jak na Ruchu)
b) W ogóle nic nie słychać (jak dziś)
Czy odpowiednie dostrojenie pozostanie li tylko marzeniem ściętej głowy?
Coś się w tym temacie złego dzieje...
Siedziałem na zakolu i czułem się jak za dawnych dobrych lat. Po prostu nie wiem, kto i po co grał.
Jednak nie każde wspomnienia wywołują u mnie nostalgię.
dziwnie sie ostatnio dzieje !
Mialo byc nowe nagłośnienie no i sie pojawiło :|
Dżizaz czy naprawde nikt z władz nie widzial jak dobry klimat tworzyl w tamtej rundzie PAWEŁ???????????????????
brakowało mi oprawy muzycznej przed rozpoczęciem meczu i w przerwie też nudy
Krok do tyłu....
przypomniały mi się dawne smutne czasy-nieskuteczna gra i BRAK NAGŁOŚNIENIA !!!! a te stare głośniki powinni oddac na złom.
czy ktos wie co się stało z nowym nagłośnieniem???zepsuło się ??ukradli???
Będę wdzięczny za informacje
FOREVER CRACOVIA
Carmina Burana...
Ech... były czasy...
Najgorsze jest w tym wszystkim to, że teraz to naprawdę mi to nagłośnienie potrzebne. Kiedyś jak przyjeżdżały jakieś Proszowianki, czy Nidy to zazwyczaj wisiało mi, jak się nazywają poszczególni przeciwnicy. Teraz to już nie jest mi takie obojętne i spisałbym sobie numery gości, a tak, to wczoraj nici z tego...
WWW.Cracovia.pl = Wieczna Wiara Wygrywa.Cracovia.Pierwsza Liga
podobno maczyglowska dala @!#$ i nie zalatwila!
aha
A ktos słyszał jakie nr karnetów wygrały?
jak w temacie
Przykro sie czlowiekowi robi jak tego slucha.
Naglosnienie to kwestia techniczna i najwyrazniej maja miejsce na tym tle jakies nieporozumienia bo na Arce wyciagnieto dwa zdezelowane i warczace glosniki na masztach a ekipa ze sprzetem sie zwinela.
Kolejny raz za mikrofonem pojawil sie tez inny gosc.
Osobiscie w ciagu roku prowadze z mikrofonem kilka imprez sportowych rangi mistrzostw polski i pucharu polski i robi mi sie przykro ze na Cracovii poziom spikerki moze byc taki zenujacy...
Nowy glos zrezygnowal z komentarza radiowego ale jak juz mowil to nie bral wogole poprawki na sprzet i przestrzen. Wyrzucal z siebie potok slow (bez stosownych przerw) i w efekcie mowil skandalicznie niewyraznie !
Na stadionie dzwiek ma do pokonania spore odleglosci i slowotok tego goscia zlewal sie w jeden wielki belkot.
Jezeli ktos jednak cos zrozumial to mogl uslyszec ze "widzimy juz reprezentacje Arki i Cracovii" itd.
szkoda poprostu szkoda
No niestety zenada !!!!!!!!!
Brak:
--- zegara
--- nagłosnienia-poprostu kompromitacja
--- spikera który by podrywał kibiców do dopingu i nie bleblał jak na ruchu, porzecież jesst kilka osób z jajem potrafiacych poprowadzic spotkanie i gadać do mikrofonu......
Może Łysy ????
Z tego co wiem na spikerke na stadionie trzeba miec .... koncesje PZPN ;D
Ten temat byl walkowany na forum Pogoni. Ale moze ktos tylko fantazjowal. W klubie napewno wiedza - wiec dowiedzcie sie u zrodla.
raf_jedynka moze TY byś coś pogadał i pokazał jak to sie robi....
Jeszcze pare zadym na stadionie i nie tylko o dobrym nagłośnieniu możemy zapomnieć ale i bilety będziemy dostawać z kasy fiskalnej jak to ma miejsce na meczach Unii Mościce.
Na meczu z Arką brakowało przynajmniej 2000 tyś. ludzi. Mecze u siebie dwa razy w tygodniu to jest ok 40 000 tys. na miesiąc do tyłu.
Za cztery dychy miesięcznie to by moze i Juskowiak dał by się namówić.
Ale co tam lepiej sobie pobiegac z kamieniami po stadionie, NIE ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)