Mam małą prośbę do wywieszających flagę związaną z Ojcem Świętym , nie wywieszajcie tego transparentu już NIGDY więcej na Naszym stadionie , niech Papa nie musi sie wstydzić w Niebie że kiedykolwiek wyraził sympatię do Cracovii i ma cos z tym klubem wspólnego.
Na meczu prowokowała Legia , po meczu policja a przed to chyba k.. Ufo choć słyszałem głosy że to Wisła była...
Zamiast się cieszyć ze zwycięstwa chce się rzygac.....
-
-
Flaga......
Zgadzam sie w 100 proc. Wstyd i hanba za hasla ktore lecialy znad tej flagi.
Nie zawiśnie, i niech się ktoś nie waży proponować nazwy JP II dla naszego stadionu.
wkoncu obudziliscie sie po poniedzialkowej mszy ?! a po drugie siedzicie na forum pisaliscie o pojednaniu a pokazcie kto dzis nie wolal legla to stara kur*** , bo napewno nikt sie nie wyprze nawet starsi spiewali wiec skonczcie lepiej i nie gadajcie o tych rzeczach bo pierw piszecie ze bedzie lajt a jak przychodzi co do czego to jest inaczej ;)
A JA NIE ŚPIEWAŁEM LEGIA TO STARA KUR..
MAM DALEKO LEGIE I INNE KLUBY TEŻ
JESTEM KIBICEM CRACOVII
CRACOVIA PANY!!!!!
Nie śpiewałem i się nie wstydzę. I nie ja jeden
ja nie spiewalem łysy a byłem na środku młyna
starałem sie nawet zagłuszyc antydoping poprzez śpiewanie tego co na innych sektorach
mysle iz nie predko nasz stadion będzie godny imienia JANA PAWŁA
jak również godny wszelkich rzeczy z nim związanych...
trzeba cos nad przyszłością pomyśleć
monitoring, alkomaty itp itd
Ten transparent należało zdjąć po pierwszej połowie !!!!!!!!
.... w drugiej to była normala profanacja, nawet portret Papieża wydawał się płakać !
Stałem na D i nie śpiewałem ... i jakoś mnie nie ubyło.
Bardziej to miałem ochote zjebać Zygo za to że nie weszliśmy na mecz w Warszawie ale nie chciało mi się już iść na B :)
I nie panikujcie że nam w TV zrobili reklame. Taki urok dziennikarzy że mendy nie potrafią pewnych rzeczy zrozumieć ani dobrze opisać. Raze przeginają z pojednaniem a potem z jakąś tam małą bieganiną po meczu. Powinien wogóle byc zakaz pokazywania takich rzeczy w TV.
ja nie spiewałem Legia to stara k... tak jak wielu innych.......
W młynie nie bylem ale spiewalem...
poprostu mowie to co mysle...
Nie wstyd wam?!?!?! Ci sami ludzie co przyrzekali sie zmienic dla papieza teraz tluka sie z policja?? zastanowcie sie nad soba?? pokoj na stadionach da sie zalatwic chec musi byc po obu stronach...
Warszawa,
Byłem na marszu organizowanym w środę przez kibiców z eLką i już wtedy mówiło się wśród nich (syszałem), że pojednanie i owszem ale do soboty. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem, ale jak bywa się w gościach, to kultura zobowiązuje.
warszawa(L) a kto twierdzi że ci sami ???
To własnie efekt działania mediów.
Jest grupa która niczego nigdy nie obiecywała ...
Robin, tak się składa że w kontekście wydarzeń całego tygodnia i nie mam tu na mysli mszy, marszy itp, tylko przede wszystkim śmierć tej Osoby w Polskę poszedł czytelny sygnał: kibice Cracovii to bydło jakich mało. Niestety sygnał prawdziwy choć z kibicami ma to niewiele wspólnego. Chce mi się k.. wyć.
ci sami???? oj nie wydaje mi sie
mi nie wstyd, to nie ja
Ty warszawiak(L) nie mów nic już lepiej. Po dzisiejszym "zachowaniu" twoich kolegów nie masz prawa zabierać głosu.
warszawa(L) napisał(a):
> Nie wstyd wam?!?!?! Ci sami ludzie co przyrzekali sie zmienic
> dla papieza teraz tluka sie z policja?? zastanowcie sie nad
> soba?? pokoj na stadionach da sie zalatwic chec musi byc po obu
> stronach...
>
Co Ty kurwa pierdolisz ?!
Ile osob sie z policja lalo ?!
25 tys tych, ktore przyrzekaly ?!
Ty sie lepiej nie odzywaj bo nie wiesz jak bylo !!
Siedziales pewnie przed TV jak C+ transmitowal...
Napisze to samo co w innym poscie, nie powinnismy naduzywac imienia Ojca Swietego w obliczu tego co sie dzis działo przed i po meczu. Bardzo sie dzis cieszylem ze zwyciestwa ale kac zwiazany z naszym zachowaniem pozostał. Najgorsze jest to, ze musze napisac naszym bo wszyscy jestesmy utozsamiani jako jedna grupa i nie mozna powiedziec "oni spiewali a ja nie", "oni sie bili a ja nie". Kurcze w niektórych momentach rece opadaja
Jestem jak najbardziej za tym aby głęboko schowac flagę z Ojcem Świetym i raczej nie szargac jego imienia!
kolega z warszafy na meczu nie byl jak widac, i kolegow po krawa... ooo pardon, po szaliku nie widzial...
poza tym ja sie nie wstydze, czemu mam sie wstydzic? to ja?
cytujac staszewskiego (nomen omen warszawiaka) - niech sie wstydzi ten co robi, nie ten co widzi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)