I jeszcze poniższy przykład zwykłego, prymitywnego bandytyzmu:
[quote]
Autor: klaros (.chello.pl)
Data: 10-04-05 23:44
[b]Taaaaak i znowu debile pokazali klasę.
Kolejny raz się dowiedziałem, ze mnie tu nie było jak gralismy w III lidze.
Że jestem kibicem sukcesu i jak mi się nie podoba to mogę wyp. na Reymonta sobie pojednania robić.
Aha i że jestem i pedałem i gejem.
A to wszystko obwieścił miły pan stojący pół metra od ochroniarza i skutecznie zamknął ryje osłupiałemu mi i całej reszcie A1.
Rzeczywiście - dziś się czułem jak ciota, cwel, czy jak to tam zwą w grypserze. Zostałem tak psychicznie stłamszony, że nawet bramka Bojara i Bardzo Ważne Zwycięstwo mi tego nie osłodzi.
Myśle, że co najmniej pół B i A1 się też tak czuje ... [/b]
Jak Klub z tym wreszcie czegoś nie zrobi, to niech sobie Profesor nie myśli, że się "jakoś" uniknie obecności tych wojowników z koziej wólki tuż koło jego loży.
Już dziś słyszałem wolę rezygnacji z karnetów na A1 w następnych sezonach w przyszłym roku. Zajmą nasze miejsca jedyni godni miana prawdziwego kibica - rycerze słusznej sprawy, obrońcy honoru i wiary.
Ja solennie i publicznie oświadczam, ze jeśli jeszcze raz będę musiał stoczyć walkę z ludkami, którzy permanentnie stoją ( i w dupie mają wszystkich i wszystko) na A1, na schodach sam oleję wątpliwą przyjemność zasiadania na tym sektorze.
[/quote]
-
-
Cracovia-Legia 1:0 !!!
Może kiedyś policja pomyli kule...
Pawel_Saska zastanow sie co piszesz, bo oni zazwyczaj stzrelaja do najmniej lub wcale nie zaslugujacych na to ludzi.
kkk nie bierz tego dosłownie - to raczej wyraz bezsilności.
Się dzisiaj zastanawiałem co by powiedział jakiś huligan z Kałuży (wybaczyć proszę, że utożsamiam z Cracovią), którego od kuli komendanta uchornił.. Wiślak.
A dla smaczku - własnym ciałem.
Taka mała dygresja..
KscZakopane czy to Ty szedles wzdluz stadionu z jakimis kolesiami i chyba dziewczynami i spiewales Legia to stara... a pozniej cos w stylu Cracovia Zakopane..?
ze specjalną dedykacją dla kkk_84
[img]http://foty.blox.pl/resource/Legia__Wislaki.jpg[/img]
źródło: legia.net
Wiadomość zmieniona (11-04-05 01:56)
kkk jak jestes taki "kumaty" to mow albo po prostu zamilcz i nie odzywaj sie. Bo widac kolego, ze Ty rowniez WIELU spraw nie rozumiesz.
Oj pajace , pajace. Zamiast ich wysmiać. Cieszyć się z zwycięstwa. To co ????
To na prawde nie ma sensu. Mam nadzieje że Profesor zadba aby Ci którzy uczestniczyli w walce, Nigdy już nie weszli na Nasz Stadion.
P.S. Moze czas zastanowić się nad sensownościom otwierania Algi przed i po meczu. Niewiem komu zależy na tym aby "bandy" pijanych bandytów wchodziły na stadion.
Mysle, ze trzezwosc nie ma tu nic do rzeczy, ale o tym po szkole;)
Tak, mecz pasjonujacy :] Ale gdyby grupka "kibiców" z Cracovii nie zaczęła śpiewać piosenki na Legię to by nie doszło do tego zucania racą...! A z drugiej strony ten gość co prowadzi doping w czasie meczu mógł powiedzieć np. "dajmy przykład, nie śpiewajmy na Legie" i zaintonować coś innego. Ale pewnie sie bał...bo oczywiście najlepiej się bac, siedzieć ciocho na tyłku i patrzeć jak sie mordują, nie? Jak tak będziemy postępować to g**** z pojednania, a chyba spokoju chcecie?
PS.POzdrowienia dla Wiślaków, którzy wpisali się tu z gratulacjami :*
Karolo dobrze wiesz ze pewnych rzeczy nie mozna publicznie powiedziec.
Gaga co do bluzgow u nas jest problem bo ludzie na mlynie to srednia wieku 15 lat i maja gleboko w dupie co prowadzacy do nich mowi i robia sobie wlasny mlyn 10 metrow od gniazda. Do prowadzacego wielu mialo pretensje ze Legia po nas jechala, a gniazdowy nie zapodawal bluzg na nich w odwecie.
"Do prowadzacego wielu mialo pretensje ze Legia po nas jechala, a gniazdowy nie zapodawal bluzg na nich w odwecie." kkk_84 napisał tak... Heh ja uważąm że jak Legia po nas bluzgała, to wcale bronią nie jest rózwnież bluzganie po nich! To dziecinne! Trzeba było to olać! I kibicować dalej Cracovi, a tamte pajace niech się drą, ich problem! Jak będziemy na bluzgi reagować bluzgami toto do niczego (poza bójką) nie doprowadzi! Trzeba się troszkę opanować!
??? Pozostaniesz w naszej pamięci ??? Ciekawe czy tak Ojciec Swięty pozostanie długo w waszej pamięci jak te bełkoty (jak się teraz okazało) o pojednaniu?? Jeśli tak to gratuluję. Pokazaliście jak baardzo długo trwało to wasze pojednanie dla Ojca Świętego. Wstyd przed całą Polską.
Gaga no dobrze mowisz tylko jak juz napisalem srednia wieku na mlynie 15 lat i dzieciaki chetniej bluzgaja niz dopinguja druzyne. Gdy 300 osob spiewa, a tylko jakis jeden pajac zapoda Legia to stara to nagle caly sektor spiewa.
A czy możnaby takich "kibiców: nie wpuszczać na stadion? POdobno miały być wyciągane konsekwencje i jak ktoś zaśpiewa coś na inny zespół to miał wylatywać ze stadionu... szkoda że to utopia...
Zobaczymy na derbach! Mam nadzieję, że
1. Wygramy
2. NIe będzie chamstwa i jak nie Cracovia, to kulture okaże Wisła...
nadzieja matka glupich :]
Bravo dla tych Panow. Pozdrowienia dla normalnych.
Nie rozumiem po cholere ta rozmowa.
Wpisuja sie jakies dzieci, ktore dyskutuja z dziewczynami z Reymonta.
Na stadionie Cracovii jest tak jak jest. I zarowno Klaros, jak i Karolo, jak i Dementor, oraz moja skromna osoba pojawia sie na kazdym meczu Cracovii. Narzekac mozna, ale ja sie juz przywyczailem do pewnych rzeczy.
Dementor- piszesz, ze zla fama idzie o nas. A ja mam to gdzies. Nie obchodzi mnie juz, ze na kazdym wyjezdzie kibice gospodarzy maja mnie za nozownika. Ja sam dobrze wiem, ze taki nie jestem...
Od kiedy forum znowu dziala, pojawily sie dwa nurty. Pierwszy- "internetowe pojednanie"- i wpisy Wislakow, ktorzy nam gratuluja tego i tamtego, drugi- "my, dzieci Ojca Świętego odcinamy sie od tych bandytów". Jedno i drugie o dupe rozbic.
BTW- wlasnie ogladam powtorke w canal plus. I nasz doping w drugiej polowie slychac naprawde super :))))
Dokladnie !
Doping jest zajebisty !!
W pewnym momencie widac bylo tylko ta race i goscia od Nas w momencie kiedy ja odrzucal :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)