a odra do nas weszla bez chipow bodajze , ech !
-
-
Pociąg specjalny na mecz z Odrą - ODWOŁANY...
A co piernik do wiatraka, że weszli bez czipów. Klubem rządzą działacze a nie kibice. To że nasi działacze wpuszczają bez czipów nic nie oznacza. Pretencji nie kierujcie więc do kibiców Odry tylko do siebie samych. Toż to obciach że przez tyle czasu odkąd wprowadzili czipy nie chciało się dupy ruszyć by go wyrobić. Nie ma usprawiedliwienia.
Wielki wstyd!!!Jeśli nie ma chętnych na pociąg to już go Koło Sympatyków chyba nigdy nie zorganizuje.BO CO ONI WAM WSZYSTKIM ŁASKĘ ROBIĄ.A przy następnym meczu będzie płacz że nie ma pociągu. OBCIACH!!!!!!!!!!!!!!
o której jest ten pociąg jeśli już coś????
anty ( L ) ( * )
tak wam trudno cipe zrobic?? boze... 25 zl i 2 zdjecia to nie majatek...!! a jak cie na cipe nie stac to i na wyjezd pewnie tez nie...!! i nie mowcie ze nie macie kiedy bo przez 6 miesicy to mozna bylo wyrobic.. wiadome bylo ze kiedys sie do tych cip zaczna stosowac..
a tak pozatym czy dla Cracovii jako kibicow wejscie bez cipy to problem???
to gdzie sa ci co maja wyrobione cipy??? po co wogole je maja???
Kojo napisał ..........
,,a k wam trudno cipe zrobic?? boze... 25 zl i 2 zdjecia to nie majatek...!!''
słuchaj tu nie chodzi o kase chodzi o zasade czy ja jestem kur........... jakaś małpa czy co zeby sobie robic jakieś chipy proponuje jeszcze elektroniczne obroże na szyje , kajdany na nogi i zdjecia satelitarne .Moim zdaniem jestem kibicem chce jechac na mecz to jade płace wchodze a nie jakies chipy , jak sobie nie daja rady z chołotą na stadionach to ich sprawa a nie jak w ZOO u Gućwińskich
ps
zezwalam na publikacje powyższego tekstu nawet w cytacie na Radiu Maryja Fm
Wiadomość zmieniona (30-03-05 23:15)
Radar... chcesz jechac gdzies dalej za granice musisz miec paszport... jestes obywatelem polski to jestes w obowiazku posiadac dowod osobisty...
wiec tak czy siak jestemy "małpami" mnie tez sie cipy nie podobaja... ale ktos to wymyslil(powinni go za to do kryminalu zamknac) i jak chcemy jezdzic bez problemu to sie musimy do tego niestety dostosowac...!
Pozdrawiam!
Wpuszczą nas bez czipów czy nie ???
Co to za gadka o tych Chipach wogóle. Są obowiązkowe to trzeba je zrobić, albo się postarać żeby je w końcu zlikwidowano, czyli zorganizowaćsię i wio do PZPN z resztą polskich kibiców. Albo nie jeździć.
Poza tym nie oszukujmy się, nie chipy są przeszkodą w tym wyjeździe. Bo kto by chciał naprawdę jechać ten by się wybrał. NIe takie przeszkody się w historii pokonywało na wyjazdach.
Kojo ok dowód mam - moim zdaniem wystarczy nie podobam im sie spisuja mnie z dowodu i juz , paszport to samo pytam tylko po co mi chip , ktos zrobił poprostu niezłą kase na tym i tyle a problem ,, hools'' stadionowych jest nadal
pytam po raz kolejny : o której jest ten POCIĄG do odry !!!!!
Witam...
Pociąg odjedzie z Dworca Głównego w Krakowie w sobotę o godzinie 13.30.
Pozdrawiam
Crac
Brylant - cracovia.pasy.net - pisze wszystko
no wlasnie Radar... to jest najmiesniejsze ze cipy wogole nic nie daly..!! ale to juz u nas w polsce norma..!
Pozdrawiam!
Wszyscy na Odre!!!!
I co czyli bedzie trzeba chipy tak?
Mam pytanko z jakiej strony mozna sobie sciagnac formularz do tych chipow?
a z tej ;)
Ostatnie info z klubu, pociąg nie jedzie bo zapisało się tylko 9 osób!
No to w pyte zajebiscie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)