ale co ten wodzisław w chuja leci, oni unas nie mieli żadnych problemów więnc nie rozumiem utrudnień z ich strony
-
-
Pociąg specjalny na mecz z Odrą - ODWOŁANY...
Jeszcze nie wiadomo czy nam utrudniaja zycie czy nie ale jezeli oni nie mieli u nas takiego obowiazku to my nie powinnismy miec u nich zreszta mam pytanko sa u nas wogole jakies cos zeby ze chipy sprawdzac bo ja nic takiego nie widzialem od Kaluzy ;)
niema i oby nie było
do kiedy są zapisy ?
Do czwartku chyba
Witam...
[b]W trakcie sparingu z GKS Katowice na stoisku z pamiątkami (sektor B) prowadzone będą zapisy na wyjazd pociągiem specjalnym na mecz z Odrą Wodzisław.[/b]
Pozdrawiam
Crac
a ilu was będzie tak poważnie bez zadnych napinek??? bo u nas w klatce sie więcej niż 400 raczej nie zmieści???
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU..... ODRA WODZISŁAW
Czlowieku trzabyło chodzic na mecze w latach 90 jak Ruchu przyjeżdzało po 2 tyś jak nie więcej, wiec nie przejmujcie się jego głupimi wpisami :)
Pozdro
Bedzie nas nie wiecej jak 400 tyle mamy kart chipowych chyba ze nie bede nam potrzebne to moze przyjedzie wiecej ale obstawialbym max 500.Pozdro!
Kolego Rybnik, na dzień dzisiejszy Nasz sektor dla kibiców przyjezdnych pomieści ok 400 osób, owszem kiedys było więcej, ale jak był udostępniany cały łuk, na dzień dzisiejszy tylko "klatka", a tym bardziej że mecz jest traktoewany jako podwyższonego ry(d)zyka ;)
RYBNIK napisał(a):
> Czlowieku trzabyło chodzic na mecze w latach 90 jak Ruchu
> przyjeżdzało po 2 tyś jak nie więcej, wiec nie przejmujcie się
> jego głupimi wpisami :)
>
> Pozdro
>
Jak narazie to na butach szanowni kibice ... Zapisywać się bo nie będzie specjala inaczej! Mówie bardzo poważnie.
a trzeba te czipy czy nie?
499 osób złożyło wnioski a ty nie mogłeś ?
niewiem czy będą potrzebne .
Byłem dzisiaj w klubie , tak o 15.30 mniej więcej i zapisanych było 0 (słownie: zero) osób. Jeśli chcemy jechać pociągiem to ruszmy dupy...
Więc tak drodzy Panowie i Panie,
Na dzień dzisiejszy (bo dobrze wiemy, że jeżeli chodzi o wyjazdy wszystko może się jeszcze zmienić) oficjalna wersja Wodzisławia jest taka: tylko 300 osób i tylko z chipami (niema mowy o droższych biletach dla osób bez chipów). Czytniki w Wodzisławiu działają.
Z ilością zapisanych osób na Kablu dzisiaj rano to prawda = 0, na liście Koła jest niewiele więcej osób. Pociągu nie będzie jeżeli nie zbierze sie przynajmniej 200 osób. W przypadku nie zebrania sie takiej liczby osób pociąg specjalny zostanie odwołany w piątek o godz 15.
Tak więc do dzieła, bo narazie wygląda to tragicznie!!!!!
no to czyli lipa z wyjazdem moim bo szybciej to ja bede miał chipsa niz chipa :)
A co do wyjazdu Wisły na Polonię to PZPN wydał zgodę wejścia bez chipów, ale najpierw potrzebna była zgoda Polonii, która takową wyraziła pod warunkiem otrzymania odpowiedniego pisma z PZPNu. W naszym przypadku nie ma o tym mowy, bo to Wodzisław sie nie zgadza.
Dzisiaj u nas w klubie dosataliśmy informacje że macie już ponad 300 biletów wgranych na chipy, Ania jest jeszcze wersja nieoficjalna, i daje Wam słowo że niemacie sie czym przejmować, Zapraszam do Wodzisławia
Pozdrawiam
No sory ale nie zlozylem wniosku bo nie planowalem na wyjazdy jezdzic. Ale teraz mam mozliwosc i jak by byla okazja wejsc bez chipa to co? mam nie jechac?
Ludzie, wstyd k*****a. na całą Polskę!!!!!!!!!!!!!!!!
Koło Sympatyków KS Cracovia organizuje wam pociąg specjalny, a wy to wszystko p*****e. z góry na dół!!!
PS. Do Koła Sympatyków KS Cracovia:
Nie przejmujcie się. Swoje zrobiliście. Nie będzie frekwencji to pociąg odwołajcie i po ptakach. Wy nie macie czego się wstydzić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)