Witam...
Stowarzyszenie Koło Sympatyków KS Cracovia informuje, że organizuje pociąg specjalny na najbliższy mecz Idea Ekstraklasy z Odrą Wodzisław. Mecz odbędzie się w sobotę 2 kwietnia o godzinie 18.
Więcej informacji w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (01-04-05 18:21)
-
-
Pociąg specjalny na mecz z Odrą - ODWOŁANY...
Wiadomość zmieniona (29-03-05 13:12)
Dobrze by było jakby nie trzeba było chipow
Wiadomość zmieniona (29-03-05 13:12)
Zoyka: wszyscy jedziemy z chipami :-(
[b]Najprawdopodobniej w wyjeździe będą mogli uczestniczyć tylko posiadacze chipów[/b]
Ja nie mam chipa ale jade na 100% bilet na mecz z chipem pewnie bedzie kosztowal 15 a bez 20 a ile ma kosztowac pociag?
[b]Koszt przejazdu wynosi 30 złotych. Bilet na mecz – 15 zł.[/b]
A chipy?Bez chipa wjazd na mecz pewnie 20 zl.Czyli razem 50 nie liczac jedzenia i piwka czyli zamkne sie w jakies 80 zl ;)
Albo w 50zl sie zmiescisz ;)
Pociag + piwko i jedzenie ;)
Bo jak Cie nie wpuszcza to masz 20zl na alkohol :D
Wiadomość zmieniona (26-03-05 14:52)
Jak to tylko z chipami?Ej no nie leciec w h uja wodzislaw!
Trzeba cos kminic zeby nie bylo chipow bo jab beda to nie wiele osob pojedzie,osobiscie nie ma chipa :( moze nasi prezesi cos zalatwia.Mysle ze nie bedzie zbyt wielu chetnych na ten wyjazd max 400 osob.
He he i jak zawsze pewnie wszystko bedzie na ostatnia chwile chlopaki beda placily za pociag jak juz bedziemy pod wodzislawiem ;) kurde jak ja nie lubie tej slabej organizacji w przypadku nie ktorych kibicow ;)
A Wodzislaw jest tak blisko...
a jak to jest? zapłaciłem wszystko jak trzeba na chipa..... ale go nie odebrałem z klubu:P a było to juz z pół roku temu.. chip dalej bedzie w klubie? czy raczej wylecial juz w kosmos??:>
pewnie poleciał:-) leć za nim:-)
Bedzie w klubie.
Ty no w sumie moj tez :))))
Heh zapomnialem o nim:P
Hamer to ja tu wydaje rozkazy:>;-)
Mam informacje że jeśli do czwartku nie będzie zapisanych co najmniej 200 osób to pociąg zostanie odwołany.Sytuacje z płaceniem w ostatniej chwli na masową skale nie mogą się już powtażać.
No dobra ale co z chipami ?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)