Za udzial w "pacyfikacji" dostana premie, a za ugaszenie zagrozenia w zalazku nie dostana.
-
-
Co z sektorem dla gości??
Stare dobre ZOMOwsko-NKWDowskie metody...
Oby tylko z osrej nie walili :)
Gumową da się przeżyć - nawet w krtań.
A ja dostalem w mostek przydusilo mnie chyba na 30 sekund myslalem ze sie udusze dobrze przynajmniej ze jak cos to zmarlbym na stadionie Pasow ;) to takie wspomnienia z Cracovia-Ruch a najciekawsze ze nic nie robilem tylko stalem tam gdzie nie trzeba teraz przynajmniej jak beda do mnie strzelac to bede dymil zeby wiedziec przynajmniej za co dostaje ;)
Jak w Ulsterze - było jeszcze w miarę spokojnie dopóki w Krwawą Niedzielę nie zaczęto strzelać w Derry do niewinnych cywilów. A potem to "Sajgon"
Maciek_rg, ale jakbyś z ostrej dostał w mostek, to chyba byś już był "poza zasięgiem". Chyba potwierdzisz...:))))
Remont sektora dla gości zacznie się jak kibice Legii pojawią się pod bramą i potrwa kilka godzin.
Brama wjazdowa zatnie się tuż przed merolem Waltera i Żyro...
tak bedzie
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
"piąty anioł zatrąbił:
i ujrzałem białą gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści." Apokalipsa Św Jana 9,1
Ja proponuje niewyzywać legii jak do nas przyjada chodzby z tego powodu jak oni sie zachowali i chcieli nam pomoc
ja proponuje odeslac waltera i zygo do noszy, niech zapieprzaja jak bedzie faul:) to bedzie odwdzieczenie sie za niewpuszczenie nas na legie:|
Dziś sprawdzałem... nie ma przeniesienia sektora! Sory, ale ktoś mnie w błąd wprowadził...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)