Czołem.
Wie ktoś może czemu nie grał Citko ostatnio??
Wogule będzie wychodził???
Pozdrawiam
-
-
Czemu nie gra Citko????
Nie mam najmniejszego pojęcia dlaczego Marek Citko nie grał w pierwszym meczu rundy wiosennej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasy wkrótce w pucharze UEFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może jest w słabszej formie niż inni na przykład...
albo Staw uznał ,że puszczenie Marka na taką pogodę to może być "ruda z głowy" dla iego.
pewnie nie pasował do koncepcji w tym meczu trenerowi....
zaufajmy naszemy swietnemu trenerowi :)
Ej mądrale? Na ilu treningach byliście? :)
Odbiega poziomem od reszty - jest za dobry, za szybki i mógłby na dodatek bramkę strzelić.
Stałby się gwiazdą ,a jedyną gwiazdą może być tylko Pan Wojtek ,który tępi wszelką konkurencje ;-)
Nie gra bo go trener nie wystawil, chyba logiczne ;)
Aleś sie Trapez po jednym (zresztą wszyscy postronni twierdzą ,że jak na tą pogodę niezłym) meczu Stawa uczepił... Ani chybi stary Pasiak z Ciebie;)
Ty trapez to juz lepiej nic nie mów.Dla mnie jestes typowym krytykiem boiskowym.Najpierw osiagnij tyle co Wojtek Stawowy,potem komentuj jego postawe.
PozdRo
Marek chyba się nawet rozgrzewał w piątek, ale ostatecznie wszedł Szczota. Ja jestem pewien, że gdyby był inny stan boiska, to pewnie wszedłby Marek. Jego umiejętności techniczne na niewiel by sie przydały, a o kontuzję strasznie łatwo. Stawowy wpuścił więc Szczotę, twardo stojącego na nogach i silnego fizycznie. Niestety tylko tyle. Zresztą można zawsze zastanawiać się dlaczego nie grali inni, np. Wiśnia. W takich warunkach właśnie jego mi bardziej brakowało niż Marka.
dokladnie, jak podchodzil pod lawke rez. po rozgrzewce w II polowie, bylem pewny ze zdejmie dresik i wbije na boisko na trzecią zmianę, a tu..... Szczoczarz . strasznie sie zdziwilem,tym bardziej ze on chyba sie wcześniej nie grzał ... :?
Mentny ma racje. Citko mial problemy z miesniami. Na takim terenie prawdopodobienstwo odnowienia sie kontuzji jest wysokie. Szczota powinien za to lepiej w tych warunkach zagrac, ale okazalo sie, ze on musi miec do gry doskonala murawe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)