a jak ze wstępem? bedzie za friko?:)
-
-
SPARINGI [komentarze]
na sparingi wstęp jest bezcenny... więc ceny nie ma... ;)
W sobotę o godz. 12-tej zagramy czwartoligowy mecz w pierwszoligowym składzie!
ps.
Po przeczytaniu wynurzeń Dorwasa, boje się , że zaraz może nastąpić koniec świata! Idę poszukać schronu!!!
Jak sie czyta takie cos co napisal Dorwas to sie po prostu chce zygac!!!
CRACOVIA BEDZIE WIELKA!!!!!!!
Czy ktos wie ilu bylo kibicow?Nie przygladalem sie dokladnie ale jak na moje oko to z 800 ;)
A mnie chce się żygać jak widzę zaangażowanie naszych piłkarzy zarabiających 20-sto albo nawet 30-stokrotność przeciętnego miesiecznego wynagrodzenia (bez premii) i jak czytam wszystkich tych, którzy ich bronią, a którzy wylecieliby z pracy na drugi dzień po takim koncercie jak w pietek albo wczoraj.
p.s.
Pozdrowienia dla wszsystkich wyzutych z ambicji.
A mnie sie wydaje ze Dorwas nie jest ani zlym kibicem, ani malkontentem ani nawet pesymista. Chcial poprostu wyrazic swoj stosunek do faktu usprawiedliwiania niektorych przykrych dla kazdego kibica "incydetow" (no chyba ze nie kazdego) faktem, ze wszak pare lat temu bylismy w trzeciej lidze.
Osobiscie mnie tez taki argument w niektorych kwestiach Tez nie przekonuje...
Co tu duzo mowic...
Jest idiotyczny...
4 dni później
Co z dzisiejszym sparingiem Pasów, otwarty dla kibiców czy nie???Bo chętnie bym się wybrał!!!
Na godzine 18:00 zaplanowany jest dzisiaj sparing Cracovii z drużyną GKS Katowice. Pasy wystąpią najprawdopodobniej w składzie mocno zbliżonym do wyjściowego na sobotni mecz ligowy z Odrą Wodzisław.
Po blamażu z drugoligowym Radomiakiem Radom i słabej postawie zawodników, z aspiracjami do I drużyny, podczas meczu IV ligi rezerw Cracovii ze Skawą Wadowice, jest to ostatni sprawdzań drużyny przed XVII kolejką Idea Ekstraklasy.
[b]Spotkanie to jest zamknięte dla publiczności.[/b]
PO* im sie w głowach !!!!!!
Wiadomość zmieniona (29-03-05 11:04)
jak dzis przegramy to znaczy ze jest juz bardzo zle....
Kto idzie dzisiaj?
ja dzis idem z moja drugą połówką na 100% i dużo ludzi sie wybiera- tak słyszałam więc....wszyscy pod stadion!!
Macieksc :"Klub tutaj nie jest winny tylko policja sie w****ila i sie nie zgodzilia bo nikt z klubu nie zglosil meczu z Radomiakiem"
to kto miał zgłosić ten mecz policja???
Klub zapieprzył po raz kolejny!!! :/
Bardzo dużo moich znajomych idzię więc wszyscy na Pasy!!!Jak nie wpuszczą to z bramą!!!hehe :]
Eee, z bramą to znowu źle dla klubu. Po pierwsze trza naprawiać, no i znowu źle będą o kibicach pasać. Ale ja też się wybieram. Może jakaś blokada drogi. Tak zablokować im al. Focha, a jak nie pomoże to al. Mickiewicza...
Wejscie 7 zl mecz uzyskal zgode policji.
?/??? jak to??? z kąd to wiesz/?? TO ZAJEBIŚCIE!!!CRACOVIA!!!I tak wejde za free :]
No i wystarczyło wspomnieć o blokadzie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)