>ja osobiscie nic szczegolnie kretynskiego w nim nie widze.
I to jest wlasnie to.
>juz sie tego nie moge doczekac!!!
Spoko, doczekasz sie.
czekalem raczej na wieksze konkrety, no ale coz chyba nieodpowiedni czlowiek w nieodlowiednim temacie :D a szkoda bo myslalem ze rozmawiam z osoba ktora potrafi bronic swojego stanowiska w temacie.
-
-
Nasze piekne flagi!!!
Lexal co ty pierdolisz , Metal poświęcił całe życie Cracovii i gdby nie jego postawa i działania to pewnie mielibyśmy o wiele większe problemy z psami na mieście.
A szkoda.. Bo raz, moglibysmy go wciaz wygrac, a dwa - mozna by bylo zwinac ten kompromitujacy nas napis i wtedy nie musielibysmy sie dluzej wstydzic.
Pozdro Kojo, mysle, ze that's it.
Wiadomość zmieniona (19-03-05 11:05)
Romper Stomper, nie za bardzo kumam co bysmy mieli za problemy, gdzie i z kim. Moglbys mi to rozkminic?
szkoda ze tego typu transparenty kompromituja cie wielki fanie CRACOVII za oceanu, u nas w szarej Polsce (przynajmniej dla mnie) jest to raczej pozytywne zjawisko!!!
Forumowiczu o skomplikowanym nicku: before Sebasss after SKIBA, przyznaje ze dyskusja z Toba staje sie dla mnie niezmiernie skomplikowana. Trace rozeznanie za czym jestes za, a za czym przeciw i czy czlowiek jest odpowiedni dla tematu, czy tez temat dla czlowieka i kto ma bronic swojego stanowiska, a kto atakowac toz stanowisko (a moze inne, bo tak naprawde nie wiem co miales na mysli zakladajac ten temat).
moze to Kalifornijskie slonce na Ciebie niezbyt dobrze wplywa bo jakos inni forumowicze nie mieli klopotow z odczytaniem mojego tematu!
ale zebys nie zotal z "reka w nocniku" to wytlumacze Ci lopatologicznie ze chodzilo mi o slabe oflagowanie na meczu a nie o transprent ktory wisial!
podlapal temacik teraz?
jesli nie to popros zeby ktos inny ci to wytlumaczyl!!!
before Sebasss after SKIBA, slonce na mnie niestety nie wplywa, bo nawet w Kalifornii nie swieci o prawie 3-ciej w nocy (na zlosc pewnie, bo mowia, iz w Ameryce wszystko jest mozliwe).
Dziekuje za wyjasnienie, bo inaczej nigdy bym do tego nie doszedl, co dla mnie jest zjawiskiem negatywnym, szczesliwie do innych po prosbie chodzic nie bede musial za to pojde na zasluzony odpoczynek nocny po trudach lopatologicznego rozumienia transparentow, ktore mnie kompromituja.
I ot, na co mi przyszlo...
Lexal, siedzisz za oceanem (nie wiem jak długo), a wypowiadasz się na tematy i o osobach, których jak sądzie nie znasz dostatecznie. Powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś dla Cracovii, że uprawnia cię to do pisania:
"Recze, ze gdym nadal byl w Klubie, ta kompromitujaca szmata nie wisialaby nawet pieciu minut."
Bo Metala można lubić albo nie lubić ale wiem że jeśli chodzi o subkulturę kibicowską Cracovii nie ma osoby, która by zrobiła dla niej więcej w przeciągu ostatnich kilkunastu lat.
Mówiąc krótko, wydaje mi się, że Ci się lejce poj.....bały.
P.S.
Już nie mogę się doczekać (i sądze, że nie tylko ja) kiedy zobacze jak będziesz ściągał "tą kompromitującą szmatę"........
"i ot, nic mi nie przyszlo" :D bo nie mialo co przyjsc!
szkoda ze juz uciekasz ;)
Wiadomość zmieniona (19-03-05 12:10)
Lexal napisal: "...moge gwarantowac, ze niebawem obecne wladze Klubu spojrza inaczej na ten problem"
Wizerunek klubu (sponsora/własiciela) ma swoja wymierna cene...
Czekam kiedy Filipiak zamiast kokietowac bandziorów powie im - dosc...
Poniewaz liczyc on potrafi - mam nadzieje – ze bedzie to niebawem...
Czekam na to...
Lexal na plażę! Albo nie wiesz co piszesz - albo nie piszesz co wiesz. Raczej to pierwsze.
Wara od Metala.
Lucekpas - od dawna pas?
W ciężkich dla klubu czasach Ci, na których plujecie robili dużo dobrego. I nie chodzi mi tu tylko o ,,doghunting''.
Łatwo walczyć i wydawać sądy przez internet - życie jednak nie jest wirtualne. Ulica to nie neostrada.
DON'T FORGET YOUR ROOTS.
Ha, ha, ha - teraz dopiero zauważyłem. Sebass - reaktywujesz sekcję pływacką? Lekko Arturem Wojdatem zajeżdża ;) Ale graficznie zdrowa sygnaturka (podoba mi się).
"...od dawna pas?"
Od zawsze...
Myslę, ze od czasów kiedy Twoja Mamusia była jeszcze w przedszkolu... :-)
a wiesz rzeczywiscie ;)
teraz po twojej malej sugestii tez mi sie z tym kojarzy :D
To masz Lucku koło sześćdziesiątki - to wszystko tłumaczy. Powinieneś chyba pisać o flagach ZBOWiDu... Chociaż... wolność słowa.
Przesadziłes Miły Kolego... :-)))
Doceniam Twoja wielkoduszność, że moge sie wypowiadac na dowolny temat...
Mysle, ze nie naduzyje Twojej cierpliwosci jeśli podziele sie z Toba jeszcze jedna smutna refleksja...
"... jestesmy z Wami" powiadasz do swoich kolegów. Niestety, mozesz byc z nimi jeszcze blizej jezeli nie zaczniesz mysleć...
Sztum, Barczewo, Wronki i inne tego typu miejsca czekaja na Wasze młode ciałka... Pomyśl o tym w wolnej chwili...
Aby bylo jasne - nikomu tego nie zycze!!!(rowniez tym Twoim kolegom ktorzy tam juz sa)
kolejna jałowa debata...;-)
co to jest? komisja śledcza?
Lucek - jestem starszy niż węgiel. Na moje ciałko nikt już nie poleci.
Jeżeli chodzi o mój intelekt to - ;) ,,(...)jestem bezwzględnie inteligentny(...)'' (wiesz z jakiego to filmu?) - i myślenie mnie nie boli.
Co do Wronek - (jak miło, że mi ich nie życzysz!) - cóż to w porównaniu do gułagu? Twoje pokolenie dało radę - moje też powinno.
Nie wybieram się jednak do puszki, bo mam potomstwo, które muszę wychować i nakarmić.
(tylko nie praw mi, że wychowam je na bandziorów Lucek - są granice, których przekraczać nie wolno).
Pozdrawiam i niniejszym kończę tę jakże miłą, ale niestety prowadzącą w ślepy zaułek gentlemańską wymianę poglądów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)