A odnosnie fotki zauwazcie dlaczego tam gdzie nie ma daszku nie ma ludzii:P Skoro u gory widzicie duzo ludzi to dlaczego oni tam sa?? Bo jest dach i skoro place drozej niz za CiD to na calym sektorze B powinny panowac rowne warunki. I zmoklem jak na C i D i jeszcze praktycznie zero dopingu bo nikomu sie z krzeselek nie chce dupy ruszyc do dopingu:(
-
-
Po meczowe refleksje
Ale i tak pijany bylem to wsjo radno:)) tylko wynik nie ten i stad te frustracje:))) Pozdro all i tak CRACOVIA PANY
Ja na C wbiłem troszke po 18 i moje miejsca były jeszcze wolne a na B to wszyscy sie zbili pod daszkiem :) przynajmniej tam ciepło było :) Jak sie można z karnecikiem z C wbić na B to ja na ten meczyk co go nie było wbijam w takim razie
Nie placisz drozej niz na C :P
Nie było dachu i było dobrze. Na każdego lało solidarnie.
A teraz to się Wam w .... poprzewracało!
;)
Myślę, że na Derby dosikamy i do baraczków i na autokar, a nawet do"klatki".
Moje refleksje:
1)Nowa taktyka jest do d......
2)Karol Piątek na prawej obronie to nie jest dobry pomysł.Co mam na myśli to wiedzą wszyscy którzy widzieli ten mecz
3)Marcin Cabaj powinien popracować nad grą nogami.
4)Boże ześlij nam wysokiego napastnika.
włąśnie leci powtórka na c+ sport
2 połowa już ...
ajj trochu głowa boli ....
Właśnie jak poszedłem za potrzebą to ciężko było wejść spowrotem na sektor A1 bo wszyscy tam stali i wchodzili nikt mi nie sprawdził karnetu!!!W rundzie jesiennej za kazdym razem wchodząc na sektor A1 był sprawdzany karnet !!!Co sie dzieje jacyś amatorzy czy co?Klub zawodowy podobno a amatorów przyjął bo tańsi są?
Moze jeszcez wspomnę o przypadku jaki przytrafił mi się przy wejściu na stadion, wejście główne od Kraszewskiego.
Wchodzę, podaje karnet, a jeden ochroniarz mówi do drugiego:
"Który mecz jest dzisiaj, bo niewiem który mam zaznaczyć?"
ja na to: " dzisiaj gramy z Łęczną- drugi zespół od lewej ( przy tym skazuje odpowiednie miejsce na karnecie)"
Wtedy naczelny(?:)) ochroniarz na głos:"Słuchajcie zaznaczamy drugi zespół od lewej na karnetach"
I tym samy uratowałem dupsko niektórym pasiakom:), a poza tym kumatych mamy ochroniarzy:)))).
czytam i czytam ten temat... i zastanawiam się, może przezacna autorka zrobiła "literówkę", mały bład i tytuł miał brzmiec "pomOczowe refleksje"?:):):):)
fenix - ja nie miałem tego szcześcia, nie zwróciłem uwagi i mi kutas jeden przedziurawił GKS Katowice zamiast Łęcznej.W poniedziałek jade na Wielicką wymienić, bo mnie na Giekse nie wpuszczą.
płace zadam płace żądam ble ble ble jakos przez ostatnie 20 lat chodziliscie na 3 lige jak padalo to sie na loży vipów pod daszkiem wszyscy mieścilismy i nikt nie narzekał a teraz? woda sodowa...??:>
-=KsC_Qr2nOw=-, puchary uefa nadchodzą - jedyne rozsądne wytłumaczenie:), więc w głowach się przewraca od nadmiaru miodu:).
A mój Dem od rana chodzi wkurwiony bo mu ochroniarz Legie - przedziurawił zamiast Górnika - a nie ma możliwości podjechać w tygodniu na Wielicką wymienić karnet.
[b]Może ktoś z klubu (np. el Moneta) odpowie na pytanie - co mają zrobić osoby którym ochronarze na karnecie skasowali inny mecz niż się odbywał wczoraj?[/b]
co ma wspólnego Moneta z dziurawieniem karnetów- tu chodzi bardziej o ochronę, ja przynajmniej tak sadzę...
Swistak - tu nie chodzi że el moneta jest temu winny czy coś takiego... raczej o to że el top jedyny przedstawiciel klubu piszacy oficjalnie na forum, i mogący ewentualnie przedstawić problem w klubie i poinformować na forum co osoby - które jak ja mają przedziurawiony inny mecz na karnecie mogą w takiej sytuacji zrobić.
PS el moneta było by super jakbys tą sprawę mógł w klubie poruszyć - i gdybyś mógł poinformować co w tej sytuacji zrobić.
Pozdro
Mi natomiast zadnego meczu nie przedziurawiono :P
Nawiazujac do tematu to moze klub wezwal by elektryka bo co mecz jest ten sam problem, ze jedna faza idzie w pizdu przez co pada zegar oraz ludzie musza balon Comarchu ma plecach trzymac.
wracając do tematu. kurde taki fajny kibel kiedyś był w podziemiach na rogu focha i kraszewskiego... ach. aż się łezka w oku kręci jak człowiek dawne czasy wspomina. hehe. ( strasznie tam waliło, ale co pisuar to pisuar :) oczywiście teraz kulturalnie, w tym kibelku, sikać mogliby tylko ci z C i D. chociaż wtedy ci z obecnego A i B nie fatygowali się w daleką podróż i też sikali na siatkę ( wtedy nie na samochody, ale na głowy piłkarzy schodzących do szatni:) oczywiście to żart, tak daleko mężczyzna uryną nie sięgnie choćby nie wiadomo jak się starał:). wtedy było to bardziej kulturalne, ponieważ dzięki reklamom panów było widać tylko od kolan w dół. kiedyś, chyba jeszcze w trzeciej lidze ten temat był na forum poruszany. zgadzam się. więcej toy-toyek. tego chyba przy takiej ilości ludzi przepisy wymagają. sikaniu na siatkę mówię stanowcze NIE (chociaż raz przyznam szczerze mi się zdarzyło, bo kolejka była 30-sto osobowa i bym nie dotrzymał).
He he co do ochrony..... przy bramie sprawdzał mnie taki w sesie dalszy sąsiad i powiem Wam ze On z ochroną to raczej nic wspoolnego nie ma i miał nie bedzie!! jak go zobaczyłem to walnołem takim smiechem ze ja pier.... a dodam jeszcze ze jest ministrantem :):):)
Dobrze ze chłopaki maja takie same ubrania a nie jak na Szczakowej spodnie z paskami i koortki z emblematem "O S P "
POZDROWIENIA DLA OCHRONY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)