Mam pytanie!!
Wlasnie sie dowiedziałem ze podobno nie ma juz biletów na sektor D w co mi sie troszke nie chce wierzyc zeb y mogły sie skonczyc!! Nie wiem moz eto ktos teraz potwierdzic!!
-
-
WAZNE!! Nie ma juz biletów na D??
a gdzie pytales ??
jak nie ma w jednym punkcie przedsprzedazy to moze sa w innym.
Karnecik Panowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
I w kasach! Jak to prawda i łuk będzie pełny, to jest to sygnał że powinny ulec korekcie ceny biletów.
co wy mowicie musza byc niewierze zeby ludzie na taka pogde przyszli caly stadion w kasach napewno są
Bilety pewnie sa, pytanie tylko brzmi skad Metody ma takie informacje ;)
Metody skąd takie info?
Autor: Craco (---.spine.pl)
Data: 18-03-05 16:20
I w kasach! Jak to prawda i łuk będzie pełny, to jest to sygnał że powinny ulec korekcie ceny biletów.
tak, ale moim zdaniem korekta napewno nie powinna wygladac tak, ze podniesie sie ceny biletów na D,
Problem jest w tym, że sa za duze rozbieznosci cenowe miedzy sek D a pozostałymi sektorami !!! przez to ci, którzy zbyt wiele kasy nie maja (w społeczeństwie jest ich dużo) nie mogą sobie pozwolić już na inny sektor niż na D. Takie jest moje zdanie.
Wiadomość zmieniona (18-03-05 16:45)
kumpel z osiedla wracal bo byl po bilety
ale ja sam w to nie moge uwierzyc zeby caly luk byl zajety przeciez tam nie ma krzeselek, pewnie podszedl do pierwszewj kasy od aotobusu i rozsial negatywne zareno prpagandy:)
Jestem przekonany że Craco nie miał na myśli podniesienie cen na D tylko obniżenie cen na innych sektorach - by byłe również korzystne cenowo dla osób, które nie zdążyły kupić biletu na D a chciały się tam udać.
ni D może nie był pełny ale z porównaniem do innych sektorów byl duzo bardziej zapełniony....
To bez znaczenia. NA nasz stadion można kupić bulet na D a siedzieć np na C - osobiście dziś widziałem, niestety nieodosobnione przypadki...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)