qrna pomyliłem tematy!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
najnowsze wiesci ze stadionu
Macieksc.......te kamery naprawdę wszystko widzą.....jedną unieruchomisz a druga cię namierzy.
co do zioła to jakoś niewidzę milicjanta wchodzącego na sektor po to by kogoś aresztować ;)))
ja tam wole jak se ktoś zapali niż nawalony w 4 dupy robi gnój na stadionie
ej ludzie przeciez te kamery nie sa po to zeby szpiegowac kto co w rece czyma, tylko po to aby wylapac ewentualnych zadymiarzy ;)
koniec miniowek na stadionie :((((
Karolo no cos Ty ;)
A ja tam się ciesze że cos takiego będzie w końcu choć to pewnie i tak nic nie da bo problem to jest nie z zachowaniem tylko ze ściągalności kar za przewinienie. Ale powoli powoli będzie dobrze a w przyszłości może nawet kraty zdejmą:)
PS przeciez nie od razu Cracow zbudowano:))
[URL=http://img179.exs.cx/my.php?loc=img179&image=stadion0ja.jpg][IMG]http://img179.exs.cx/img179/3022/stadion0ja.th.jpg[/IMG][/URL]
coś mi się nie chce wieżyć w ten podsłuch, to co to za kamery muszą być że mogą każdego głos wyłapać no chyba że to są jakieś latające spodki i podlatują do danego osobnika i go słuchają :) a w ogóle z tego co wiem to jest naruszenie prywatności i jest zabronione w Polsce.
slifer - nie kamery wylapuja glos tylko mikrofony. A jak mikrofony sa kierunkowe o odpowiednio malym kacie to bez trudu moga podsluchac pojedynczych osobnikow. Chociaz nie sadze zeby mikrofony na stadionie mialy taki maly kat "sluchania" ;)
kosztowało to cacko milion złotych .....dużo to czy mało jak za taki bajer ??
bardzo dużo... ale to chyba większość kasy za soft do obsługi - sprzęt to wartośc góra 15-20% całości kontraktu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)