mam pytanie: co sie dzisiaj dzialo przy stadionie albo na stadionie bo bylo duzo suk policyjnych pod stadionem?
-
-
najnowsze wiesci ze stadionu
Dzisiaj na stadionie miał byc testowany nowy monitoring. [b]Nadzorujacy monitoring bedzie mógł nawet podsłuchiwac rozmowy wybranych kibiców na stadionie[/b], więc panowie nieraz lepiej powiedzieć mniej niz więcej do kumpla na meczu...
No to, to juz nie jest do konca fajne.
Podglad to jeszcze, ale podsluch to jest juz lekkie przegiecie pały.
stare wraca - rozmowy kontrolowane..... :)
nie no dajcie spokoj.. to juz jest przesada.. :/ trzeba bedzie sie pilnowac co sie mowi.. spoko..
przypuszczam ze chodzi o zadymy tzn. jak bedzie jakis dym to bedzie mozna odtworzyc co ktos robil i co mowil. spokojni kibice nie maja sie o co martwic. jakos nie moge sobie wyobrazic tego ze beda karac za np. spiewanie na sosiadke zza blon.
No i testowali kamerki, jedna kamerka (za bramka) miala dosc duze powodzenie co chwile dostawala pilka ;)
czyli teraz palić trawkę, ale o tym nie mówić...:)
zamknołeś nas wielki bracie .........
Pojebalo ich jebac jakis monitoring jebane skorwysyny pierdolone!
Macieksc mi monitoring nie przeszkadza bo na mecz ide ogladnac mecz a nie szukac zadymy, dziwi mnie fakt ze Tobie przeszkadza, po co w takim razie przychodzisz na mecz ??
monitoring głosowy działa tak że jest nagrywany na twardy dysk a potem jeśli jest taka potrzeba (czyt. zadyma) to sobie odtwarzają i słuchają ...
będzie spokój to nik przecież nie będzie tego gromadził...chyba że ???
Ale monitoring glosowy nie dosc ze raczej nie zwieksza bezpieczenstwa wogole, to jeszcze sie bardzo brzydko kojarzy.
WIELKI BRAT PATRZY!!!!
bedzie tak macie 30 sekund na zakup kielbasek na łączną kwote 70zł :P
marciinksc_ksc napisał(a):
> będzie spokój to nik przecież nie będzie tego gromadził...chyba
> że ???
>
Chyba ze... Zdzisław Kapa czuwa
nO TO SIE SKOŃCZY PALENIE TRAWSKA I INNEGO SYFU! W TEN SPOSÓB PSY BĘDĄ MOGŁY WYŁAPYWAC TYCH CO PALĄ I SPRZEDAJĄ!MOIM ZDANIEM TO DOBRZE BO NA MECZ SIE PRZYCHODZI OGLĄDAĆ MECZ I DOPINGOWAĆ A NIE STOSOWAC DOPING NA SOBIE!!!!!!
A kupić zawsze można wcześniej :)
Z tego co wiem to nie mozna podsluchiwac rozmowy innych osob bez zgody prokuratora czyli nawet jezeli policja miala by dowod ze jakis tam koles sprzedaje drugiemu itd to nie bedzie mogla sie nim posluzyc widze ze wracaja stare komunistyczne czasy!Pierdole taki monitoring zreszta te kamery sa w takim miejscu ze mozna je bez problemu unieruchomic w kilka sekund ;)
Do Wodzisławia trzeba jechać mocną ekipą, bo jak byłem na ich forum to cały czas pisali że muszą zrobić świetną oprawe, w ogóle że przyjezdrza do nich jedna z najmocniejszych ekip w Polsce - no i że po Górniku Z to dla nich najważniejszy mecz u siebie!
Każdy to powie - CRACOVIA rządzi w Cracovie!
qrna pomyliłem tematy!!!!!!!!!!!!!!!
Macieksc.......te kamery naprawdę wszystko widzą.....jedną unieruchomisz a druga cię namierzy.
co do zioła to jakoś niewidzę milicjanta wchodzącego na sektor po to by kogoś aresztować ;)))
ja tam wole jak se ktoś zapali niż nawalony w 4 dupy robi gnój na stadionie
ej ludzie przeciez te kamery nie sa po to zeby szpiegowac kto co w rece czyma, tylko po to aby wylapac ewentualnych zadymiarzy ;)
koniec miniowek na stadionie :((((
Karolo no cos Ty ;)
A ja tam się ciesze że cos takiego będzie w końcu choć to pewnie i tak nic nie da bo problem to jest nie z zachowaniem tylko ze ściągalności kar za przewinienie. Ale powoli powoli będzie dobrze a w przyszłości może nawet kraty zdejmą:)
PS przeciez nie od razu Cracow zbudowano:))
[URL=http://img179.exs.cx/my.php?loc=img179&image=stadion0ja.jpg][IMG]http://img179.exs.cx/img179/3022/stadion0ja.th.jpg[/IMG][/URL]
coś mi się nie chce wieżyć w ten podsłuch, to co to za kamery muszą być że mogą każdego głos wyłapać no chyba że to są jakieś latające spodki i podlatują do danego osobnika i go słuchają :) a w ogóle z tego co wiem to jest naruszenie prywatności i jest zabronione w Polsce.
slifer - nie kamery wylapuja glos tylko mikrofony. A jak mikrofony sa kierunkowe o odpowiednio malym kacie to bez trudu moga podsluchac pojedynczych osobnikow. Chociaz nie sadze zeby mikrofony na stadionie mialy taki maly kat "sluchania" ;)
kosztowało to cacko milion złotych .....dużo to czy mało jak za taki bajer ??
bardzo dużo... ale to chyba większość kasy za soft do obsługi - sprzęt to wartośc góra 15-20% całości kontraktu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)