zastanawiam sie jak bedzie wygladala oprawa na mecz z leczna. beda jakiesc mile niespodzianki?
-
-
jakies niespodzianki??
Ja proponuje zrobic jakas porządną oprawe na meczu hokeja z toruniem np.wulkany(zamiast rac bo mniej dymią a gramy w zamknietej hali) i kartoniada na vipach.
tak !!!!
Paweł Misior obiecał taniec brzucha w przerwie meczu !
a przed meczem nasz menago Albin Mikulski skoczy z najwyższego masztu oświetleniowego na ...MOKRĄ SZMATE !!!!
nie bedzie zadnej nadzwyczajnej oprawy... w tym sezonie liczy sie tylko legia i wisla.. tzn spotkania z niami!
i Lech !!
aaa no oczywiscie!!! Kolejorz tez! :)
:):)
I pogoń
ja mysle ze na gks tez mozna zrobic oni zrobili calkiem przyzwoita oprawe jak bylismy u nich
ochłoń albo znajdź sponsora
Ludzie !!
Dajcie sobie na wstrzymanie !!
Kolejny temat o oprawie na pierwszych meczach...
Najpierw byly chyba ze 2 o Zaglebiu a teraz Łeczna :/
Dajcie pieniądze Opravom to wam zrobią Oprave jaką chcecie. Nawet latające cycki:|
Los a te cycki to nagie czy w stanikach ?? ;)
Natomiast co do opraw to marciinksc_ksc napisal dajcie im [b]sponora[/b](czyt. pieniadze) to bedzie oprawa nawet na meczach rezerwy ;) tylko dajcie kase !!
W czarnych stanikach :)
Jak chcecie mogą być z falbankami:) Byle by kasa była:)
a beda za nimi stringi lataly ?? ;)
Dobra jesteśmy nabijaczami postow i robimy czat z forum:)
Jasne, ze będą latały:) Jak znajdzie sie sponsor będzie co sobie wymarzysz:)
kkk_84 - jadłeś ostatnio chrupki biesiadne w jednym z pojazdów komunikacji miejskiej? a dokładniej w piątek ?
Liptoon:D
rex - a wiesz co jest najlepsze? Że to pytanie jest w 100% poważne,bo wydaje mi się że to był właśnie kkk_84.
:)
Buahahahahhah:D Czekam na odpowiedź KKK:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)