Co z forumową Ligą Typerów?
----------------------------------------------------------------------
sorry za edyt ale niektorzy przespią kolejke ;-)
B.
-
-
Liga typerów - 15 kolejka tylko do godz 19:00!!
A jest co typować?
Chyba, że w zakładach typu William Hill :
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 12.03 - 147,09 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 13.03 - 89,68 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 14.03 - 47,19 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 15.03 - 28,41 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 16.03 - 11,16 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 17.03 - 6,92 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 18.03 - 4,78 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 19.03 - 3,48 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 20.03 - 2,52 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 21.03 - 1,86 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 22.03 - 1,48 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 23.03 - 1,25 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 24.03 - 1,11 za 1
Zima ustąpi i wiosna osuszy boiska przed 25.03 - 1,03 za 1
Zakłady w stosunku do Polski prowadzi www.livescore.com
:)))))
Tutaj:
[url]http://typer.cracovia.strefa.pl/[/url]
a jak to się ma do tego :
http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=1&i=203420&t=199970#reply_203420
czy mam rozumieć , ze ta zabawa jest juz nieaktualna?
Wiadomość zmieniona (11-03-05 13:47)
jak sie znajda ci co beda podliczac to bedzie dalej aktualna, nie sztuka zalozyc temat o nowej kolejce ;-)
CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEC CO Z TYPEREM NA TYM FORUM BO MIALEM BARDZO DOBRE MIEJSCE I NIE WIEMCZY BEDZIE JESZCZE PROWADZONE.O LIDZE TYPERA WIEM.PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!DZIEKI.PROKOCIM CZEKA NA LIGĘ
E klaros,na betandwin.com sa lepsze kursy.
:-)
4 dni później
Ivory THC KSC napisał:
>CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEC CO Z TYPEREM NA TYM FORUM BO MIALEM >BARDZO DOBRE MIEJSCE I NIE WIEMCZY BEDZIE JESZCZE PROWADZONE.O >LIDZE TYPERA WIEM.PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!DZIEKI.PROKOCIM CZEKA NA LIGĘ
Hmm... nie wiem co tu mądrego można w temacie napisać, ale coś wypada:
Ponieważ wszyscy typujący jak widać całkowicie się przenieśli do automatycznego systemu na strefie, trzeba jakoś wybrnąć z sytuacji końcowego zwycięzcy. Bo liga oczywiście istniała wcześniej i typowanie zaczeło się od pierwszej kolejki...
Jak to już było ogłaszane w Auto-Typerze dalej zwanym "AT", jest też napisane w info, za oficjalne wyniki z "AT", uznajemy te od kolejki dziewiątej (włącznie) chociaż zakłady są przyjmowane od 5-tej ( te cztery pierwsze traktujemy tylko jako test działania systemu, z resztą w czasie jego rozruchu miała miejsce awaria serwera, na którym był "AT" i nie wszyscy chętni mogli głosować w tych pierwszych nieoficjalnych kolejkach). Oczywiście tak jak napisałem w info, zrobię 2 tabelki na końcu:
1) od 5 kolejki.
2) oficjalną od 9-tej kolejki.
Problemem jest początek sezonu, i właśnie te pierwsze 9 kolejek i tutaj możliwości są chyba tylko dwie:
1) zostawiamy tak jak jest i zwycięzcą rundy (sezonu) jest najlepszy w kolejkach od 9 do końca sezonu
2) do wyników z "AT" dodajemy te pierwsze dziewięć kolejek, które były typowane w forum...
Osobiście uważam, że lepsza jest pierwsza - typowanie na forum trwało do końca rundy jesiennej i chyba nawet ktoś się przyznał do wygranej...
Nie chcę wywoływać dyskusji na ten temat - to oczywiste, że Ci co są teraz na czele - nie chcą swoich miejsc stracić, a Ci, którzy mieli wcześniej jakiś punkty, chętnie by je teraz doliczyli (...)
Tak więc proponuje opcje nr 1!
ps. PROKOCIM MA LIGĘ - WLASNIE TU POWSTAL "AUTO-TYPER" !!!
Byku chodziło mi o meczyk na Ziemi Świetej aby się wkońcu odbył!!!!!!
No to nie zaqmałem, w takim razie 100% poparcia!!! (i 300% normy)
A ja się nie zgadzam!!! Wyniki powinny się liczyć od 5 koleji czyli powstania typera:)!!!
A dlaczego?
Bo chce wygrać i zostać pierwszym mistrzem...;))))
Drogi K. rozumiem, że każdy chce wygrać!, ale od dawna wiadomo, że oficjalnie liczą się wyniki od kolejki 9 (...) . Zawsze możesz zostać pierwszym, nioeficjalnym mistrzem!!!. A swoją drogą uważam, że powinno się pomyśleć o jakiejś nagrodzie dla najlepszego :).
p.s. A jak nie wygrasz, to jako nagrodę pocieszenia - coś Ci postawie...
bedzie nagroda ale niespodzianka...
a teraz przypominam wszystkim tym ktorzy jeszcze nie oddali głosów ze typowac mozna tylko do 19 wiec
Typy niech beda liczone od 9 kolejki.
nie doliczac do typera tych typow z forum bo tu nie typowalem, a chce dogonic czolowke ;)
Mistrz!Mistrz!paso_zyd!!!Mistrz!Mistrz!paso_zyd!!!Mistrz!MistrzMistrz!Mistrz!paso_zyd!!!;)))))))))))))
Jeszcze słówko w temacie...
Otóż w wynikach sezonu dostępne są już dwie tabelki: nieoficjalna i oficjalna.
No i pieknie :D jestem na 3 miejscu, tak wiec Paso_Zyd boj sie gonie cie :D
O ile się nie mylę, to już dziś odbędzie się pierwszy mecz 16-tej kolejki. A więc [b]trzeba już dziś przed 18-tą typować[/b].
Górnik Łęczna - Polonia Warszawa, 23.03.2005, początek o godz. 18 - tej.
Dzisiejsze "Życie Warszawy" donosi m.in.
[i]Każdy mecz jest ważny, ale ten szczególnie – mówi przed dzisiejszym spotkaniem z Górnikiem w Łęcznej (godz. 18) kapitan Polonii Igor Gołaszewski. Zimowa aura wprowadziła zamieszanie w terminarzu rozgrywek. Ligowy mecz „Czarnych koszul” z Górnikiem miał się odbyć – podobnie jak inne spotkania 16. kolejki – za półtora tygodnia. Został jednak przyspieszony, bo w planowanym terminie (2 kwietnia) górnicy zagrają z Wisłą Kraków zaległe spotkanie z 14. kolejki.[/i]
Całość artykułu:
Wiadomość zmieniona (23-03-05 08:49)
Dzięki "Blady Niko" za czujność!.
Chociaż obiecałem sobie już nic nie poprawiać w typerze w tym sezonie, zawsze coś się może zdarzyć (...). System będzie przyjmował typy do rzeczywistego początku 16-tej kolejki (czyli jeszcze przez póltora tygodnia), ale ten mecz /Górnik Ł. Polonia W./, będzie można typować tylko do dzisiaj do godz. 18:00, Tym którzy wytypują po 18:00 dziś, system wstawi "0" w typie tego spotkania, a Ci którzy typowali wcześniej i będą chcieli poprawić swoje typowanie po 18:00, mogą poprawić tylko pozostałe mecze...
Tak więc typujcie, bo kto się spóźni - może stracić punkt...
p.s.
prośba do moderatorów, aby zmienili jakoś tytuł tego wątka na np. " Ważne!!! 16- kol. mecz G. - P. tylko do 18:00 !!!" lub coś podobnego
Wiadomość zmieniona (23-03-05 11:12)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)