dzieki-o to chodzilo!
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
No to z Areczka wtopa na calej linii i u Wszystkich......
5 dni później
może ktoś udzielić mi pomocy? Chodzi o to że założyłem konto na [url=http://typer.cracovia.strefa.pl/]http://typer.cracovia.strefa.pl/[/url] po czym jak chce typować wyskakuje komunikat że jest zły nick, założyłem drugie konto i jest to samo,może ktoś wie w czym tkwi problem ? z góry dziękuję za pomoc :)
Spróbuj wejść w opcje "typuj", wytypować mecze, jako nick wpisać nick z tego forum i hasło też z tego forum. Na końcu zatwierdzić typy.
dalej mam ten sam komunikat "Zły nick lub hasło"
I co dales rade?
dalej to samo , zły nick lub haslo a na bank dobrze wpisuje
wieczorem garry lub AQQ powinni byc -a to bardziej ludzie w temacie-poczekaj....
Zlecenie zostało przyjęte do wiadomości.
Pogotowie techniczne, czyli AQQ, pracuje od 18 :)
Marcin15_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dalej to samo , zły nick lub haslo a na bank
> dobrze wpisuje
Załóż jeszcze raz konto, i nie używaj podkreślnika w nazwie użytkownika, a także unikaj tego i innych "odmiennych" znaków w haśle. Generalnie w nicku i haśle można podawać duże i małe litery oraz cyfry.
Poprawię rejestrację nowych kont przy okazji remontu typera (już niedługo).
dzieki,wszystko hula jak powinno :)
Pięknie, weszły mi 2 wyniki i 6 typów, razem 8 :)
AQQ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poprawię rejestrację nowych kont przy okazji
> remontu typera (już niedługo).
fajnie byłoby móc zmieniać adres mail
bo hasło do mojego nawet najstarsi thundebird już nie pamiętają
do konca sezonu pociagnie typer na tym czym teraz jest, bo oparty jest jeszcze o baze forum ze strefy, ktore juz nie istnieje. Od przyszlego sezonu AQQ mam nadzieje zrobi wszystko juz na nowej bazie.
................oj ta kolejka byla trudna.............
Ja się cieszę, wszedł mi wynik Cracovia - Śląsk Wrocław 1-0. A ktoś się przyzna jak typuje mecz naszych z Lechią? Jakieś wnioski?
to Ze bd ciezko Ale mysle ze wygramy lub bd remis
Pozdrawiam
mnie się wydaję - oczywiście trzymam i stawiam na zwycięstwo - że będzie remis. Obym się mylił
Nom jak wygramy To 5 z zedu bd i miejmy nadzieje ze wygramy ten mecz z betonami
nie wiem czy wiecie ale jak wygramy to możemy mieć nawet 6 miejsce. A może nawet puchary się uda wywalczyć ... :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)