nie chce sie chwalić, ale musze wspomieć, że wygralem kolejke ;)
-
-
TYPER!!! TYPER!!! TYPER!!!
12 dni później
W zwiazku z zawieszeniem Łecznej i Arki z czym wiąze sie mniejsza szansa na dogonienie, swoja droga swietnego typera darmara55 wnoszę a przyznanie nagrody za miejsca na podium.
Jak za drugie miesjce bedzie karnet na jesień to moge ufundować szalik za trzecie ;-)
hehe a jak za trzecie będzie dofinansowanie za karnet na jesień
to ja ufunduję rękawiczki za czwarte :)
Arro gadasz o mniejszej szansie, a masz bardzo duze szanse wygrac, bo masz tylko 5 pkt straty do lidera, a w tej kolejce zdobyles 2 pkt wiecej od Darmara, tak wiec nadrabiasz straty do niego :)
Ponieważ sytuacja w lidze jest jaka jest, przynajmniej do czasu wyjaśnienia statusu Arki i Górnika wycinamy z terminarza mecze z ich udziałem. Jeśli chodzi o ostatnie odwołane spotkanie tych drużyn, sytuacja jest trochę patowa i do czasu rozstrzygnięcia tego rzez OE/PNPN lepiej będzie wstrzymać się z wszelkimi próbami rozstrzygnięcia tego spotkania.
i wszystko jasne:D
9 dni później
Arka i Górnik Łęczna zostaną dziś jednak odwieszone i do końca obecnego sezonu będą grać w Orange Ekstraklasie.
http://wiadomosci.onet.pl/1517725,14,1,0,120,686,item.html
Z tego wynika, że w tej kolejce zagrają.
Rzeczywiście ich odwiesili. I mecze Arki na Łazienkowskiej i Łęcznej z Koroną mają się odbyć w sobotę.
Trzeba więc dopisać je do kompletu. Jeszcze jutro wszyscy będą mogli postawić na nie swoje typy.
jest jutro i nie można
to bedzie mozna typowac te dwa mecze dzisiaj? bo niechcialbym stracic 4 punktow..
zrezygnowalismy z typowania tych 2 meczow w tej kolejce z racji ze sporo osob by moglo nie zatypowac powodujac w ten sposob troche nei rowne szanse ;)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zrezygnowalismy z typowania tych 2 meczow w tej
> kolejce z racji ze sporo osob by moglo nie
> zatypowac powodujac w ten sposob troche nei rowne
> szanse
>
>
>
Dokładnie tak - przecież ktoś, kto już zatypował w danej kolejce raczej nie spodziewa się zmian w programie kolejki w tzw. "ostatniej chwili". Dopiero wtedy by się zrobiło zamieszanie.
W następnych kolekach mecze odwieszonych zespołów będą już oczywiście w "zestawie par". Cała sytuacja zawieszania/odwieszania klubów spowodowała spore zamieszanie, ale niestety gółwnym sprawcą był WD PZPN. Postępowanie z zespołami Arki i Górnika jest co najmniej dyskusyjne, w zasadzie nikt za bardzo nie jest w stanie powiedzieć PO CO zawieszono te zespoły - czyżby komuś Arka przeszkadzała w pucharze?
typowanie do 17 kwietnia do godz 17,00
Hmm, jestem nowy i jak wyglada dokladnie to obstawianie?pozdro
------------------------------------
www.bramki24.pl - glosuj na Cracovie!
no proszę,
Garbus ładnie podgonił!
typy sie udało, szkoda że wyniki nie weszły :-)
10 dni później
postuluję (moje ostatnio ulubione słowo)
żeby można było od wcześnie jutro (11-13.00)
typować kolejkę z 5-6 maja.
Postulat swój motywuję wyjazdem na łykend majowy
i niezabardzomożnością typowania
pomiędzy postulowanym terminem
a datą rozpoczęcia wzmiankowanej kolejki.
To napisałem ja, Jarząbek Wacław.
klikasz ten link
http://typer.cracovia.strefa.pl/index.php?page=typujh&nrkol=25
i typujesz 25 kolejke
14 dni później
w lidze typerów optymizm przed meczem derbowym
70% zwycięstwo
20% remis
10% przegrana
Rozumiem, że nie akceptujemy wczorajszego wyniku 0:0 na Kałuży? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)